arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

01/03/2014

New Yorker & ABC King



Ma ei tea, kui kaua ma olen endale juba tavalisi musti kummikuid otsinud...terve igaviku. Internetist ilma proovimata ei julge ma osta ja Tartus erilist valikut ei ole, tähendab mitte mingit valikut ei ole. Kuna aga tänavatel vesi jooksis, pidin ikkagi ühed koju tooma. Leidsin täiesti tavalised ratsakummikud, kahjuks küll täiesti matid, oleksid võinud natuke läikida, sest igasugu kriimud on nende pealt eriti hästi näha, aga mul on ikkagi hea meel, sest need on VÄGA mugavad ja kerged, nagu kõnniks paljajalu. Kummikud on saadaval ABC Kingas, hinnaks 29€. 
Lund vist küll enam maha ei tule, aga praegu ongi õige aeg talvesaabaste soetamiseks, saab poole hinnaga. Ma isegi ei uskunud oma silmi, et sellised ägedad jalavarjud ABC Kinga riiulilt vastu vaatasid. Saapad on nii pealt kui seest karvased ja peidavad endas 6cm jagu kontsa. Hinnaks umbes 75€.




New Yorker´ist tõin koju selle "roosast kullast" kella. Hind 14,95€. Hõbedane jäi ka veel kripeldama...



11 comments:

  1. No need kummikud on küll täiesti MUST HAVE!!! :)

    ReplyDelete
  2. Nii ilusad kummikud!

    rubyblogi.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Oh. My. God! Tormasin juba pealkirja nähes kohe lugema aga veel pildid... imelised jalanõud! Nii ilusaid kummikuid pole juba kaua näinud, kadetsen siin nüüd, näost rohelisena :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. On tõesti head kummikud ja ülimugavad. :)

      Delete
  4. Pole üldse kummiku-inimene ise, aga need mustad on tõesti lihtsad ja ilusad ja miskit, mida vihmase ilmaga isegi kannaks (:

    ReplyDelete
  5. Kella ja esimesed saapad võtaks ma ka!

    ReplyDelete
  6. Mul on sama kell, ainult hõbedane. Ilus oli küll aga kahjuks hakkas lõpuks värvi andma (roheline toon tuli käe peale :( ) Ja kinnitus ei püsinud koos.. Aga vb sain lihtsalt mingi jama kella :D

    ReplyDelete
  7. Vau! Kõrged kummikud on 1001% minu teema. Selline tunne, et jookseks kohe poodi :) Head ostud!

    ReplyDelete
  8. Olen ka otsinud endale kummikuid, aga pole leidnud! Need kummikud on aga niiiiiii ilusad :) tahaks!

    ReplyDelete
  9. Oletan, et Sa ostsid enda kummikud Tartust, eks? Tahaks endale ka osta, aga Tallinnas vähemasti Viru ABC-kingas polnud. Kas sa oskad öelda kummikute tootjafirma, et ma saaksin teised Tallinna poed läbi helistada ja küsida, kas neil on?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ainus, mis ma karbilt ja kummiku talla alt välja loen on G&G. Samad kummikud on saadaval ka SHU-s, kuid maksvad 10€ rohkem.

      Delete

ShareThis