arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

21/03/2014

Uut // Umami, Maybelline, Bùk & Amie



 Paar toodet saab otsa - topelt tuleb asemele. :)
Minu Maybelline Express küünelakieemaldi pidas vastu mitu head kuud, otsa see muidugi ei saanud, vaid hakkas lõpuks sõrmeotsi roosaks värvima. Maximas on saadaval samalaadne toode (1,09€) firmalt Bùk, kuhu näpp sisse pista ja seda švammi sees keerutades värv eemaldada. Proovisin ära ja pean ütlema, et teeb oma tööd päris hästi, näppu tuleb küll veidi kauem purgis keerutada, kui Maybelline omas ja väljanägemine ei ole just glamuurne, aga muidu igati kiiduväärt toode. Purk tundub küll väga tillu, aga tegelikult on selles vaid 15ml vähem toodet kui Maybellinis.    
Näopesuvahend hakkab mul JÄLLE otsa saama. Jäin küll Grace Cole teepuuõli vahuga väga rahule, aga näpud sügelevad ikka midagi uut proovima. Avastain oma suureks rõõmuks, et Kaubamajja on müügile jõudnud brändi Amie tooted, millede kohta olen ilublogidest väga kiitvaid arvustusi lugenud. Võtsingi pikemalt mõtlemata kaasa näopesukreemi (7,30€), kuigi minu nahal ei ole sellelaadsete toodetega eriti häid kogemusi, vahud-geelid on paremini toiminud, tahtsin ikkagi ära proovida.
Aprillis jõuab poelettidele uus Maybelline The Colossal Go Extreme ripsmetušš. Jõudsin tušši juba proovida ja pean ütlema, et tasub ootamist. ;) Sain testimiseks ka Colossal Kajal silmapliiatsi, mis peaks püsima 12h ja seejuures silmi rahustama ja toitma. 
 Paljud teist on kindlasti kuulnud eksootilisi toiduaineid pakkuvast veebipoest UMAMI. Eriti tore, et Umami pakub nüüd ka Prantsusmaalt pärit Najel kosmeetikat. Mul oli tore võimalus valida nende poest proovimiseks kolm toodet. Mulle jäid silma kaktuseseemne õli, apelsiniõievesi, mis mõlemad on 100% looduslikud ja Aleppo šampoon, kus on ka keemilist kraami sees, aga mind see ei morjenda. :)
 Kraadiklaas näitab küll suuri plusse, aga tuul on nõues  oiiiiiii, kui kõva - ikka soojalt riidesse! ;)
Tänaseks kõik, olge armsad! 


2 comments:

  1. Eh, ma ostsin just alles vana hea lemmiku Maybelline Colossal Smokey Eyes ripsmetušši :D ja nüüd tuleb see välja, pakend tundub juba nii ilus, et tahaks seda juba endale osta :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. See on tõesti igate pidi äge tušš. :) Järgmisena proovi kindlasti ära.

      Delete

ShareThis