arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

09/04/2014

Arvustus // The Body Shop / Mustika sari



Mustikas on üks ütlemata mõnus mari, millest mitte kuidagi isu täis ei saa. Mustikahooaeg on nii lühike, et ei jõua õieti nautimagi hakata, kui juba tuleb sinine suu neist puhtaks pühkida. :) Vähemasti mustika lõhna saame nautida aasta ringi, sest The Body Shop on selle mõnusa suvise aroomi kinni püüdnud ja topsidesse-pudelitesse susanud. Mustikalõhnalisi tooteid on The Body Shop´is ennegi müüdud, kuid nüüd on sinna lisandunud uusi lahedaid tulijaid. Minul oli võimalus testida kehakoorijat ja huulevõiet. Dušigeeli võtsin ka pildile, kuigi see nii uus enam ei ole, aga väärt tutvustamist ikka.

Mustika kehakoorija
18,20€ LINK
 Selle topsi võib asjatundmatu täiesti vabalt moosipurgiga segi ajada ja endale pühapäeva hommikul  pannkookide kõrvale serveerida. See koorija tõesõna näeb välja ja lõhnab kui moos - köögilauale ei soovita seda igaks juhuks unustada. :) Tekstuur on sellel lahedalt geeljas, ei ole sellist enne kohanudki. Natuke naljakas, aga väga tore on endale seda lillat seemnetega džemmi peale määrida. Koorija sisaldab kahte sorti koorivaid osakesi -  jahvatatud pähklikoort ja vaarika seemneid. Selles on ka Etioopiast pärit ausa kaubanduse mett ja mustika ekstrakti.
Tänu želeelaadsele konsistentsile kipub see veidi kiiremini kehalt minema libisema kui kreemjad koorijad, eriti, kui nahk on väga märg. Veidi kuivemal nahal teeb koorija aga väga head tööd ja on piisavalt karm. Nahk jääb pehme ja lõhnab mõnusalt. Hetkel on see želee oma moosise koostise ja ebanormaalselt hea lõhna tõttu mu valik number üks, kui koorimiseks läheb. Tõeliselt mõnus mustikateraapia. Soovitan!
Mustika dušigeel
7,30€ LINK
Mul on kodus alati mõni The Body Shop´i dušigeel. Allahindluste aegu soetan tavaliselt mitu pudelit tagavaraks. Need on  lahedates pudelites, lõhnavad imeliselt ja vahutavad toredalt. Ka see mustika geel ei ole erand. Lõhnab magusalt mustika järele, ei kuivata nahka ja on igas mõttes mõnus kaaslane dušši all. Pudel on ka paraja suurusega, saab enne otsa, kui tüdimus jõuab tekkida.;)  Dušigeel sisaldab mustika ekstrakti ja ausa kaubanduse mett.
Mustika huulevõie
8,30€ LINK
Huulevõie on selle toote kohta väga õige termin - topsis ongi justkui või, mis näpu all kiirelt sulab. Koostis on mõnusalt kreemjas ja niisutab huuli päris tublisti. Eriti meeldib mulle ööseks sellega huuled paksult kokku määrida, hommikuks on need hästi pehmed ja siledad. Lõhn ja maitse on võidel üpris tugevad, küll mitte väga mustikat meenutavad, aga head magusalt marjased on ikka. Sisaldab ausa kaubanduse sheavõid, mesilasvaha, mustika ekstrakti, rapsi- ja riitsinusseemneõli. Ainus, mille üle kurta on ehk topsike, mis on veidi liiga sügav - pikemate küünte omanikel on sealt, ma arvan, raske toodet kätte saada. Muidu on see igati armas - mõnusta värvi ja suure mustika pildiga. Tore täiendus minu huulepalsamite kollektsiooni ja üks viimase aja lemmikutest ka, mis suupehmendajatesse puutub. ;)
Mustika perekonda kuulub veel kolm liiget - lõbus pesemislill, rammus kehavõi ning mugava pumbaga kehakreem.
Kõikide mustika toodete kohta saab lähemalt uurida SIIT.

Kas olete mustika sarjast mõnda toodet proovinud?
Milline on teie lemmik sari The Body Shop valikust?

Ma vahel mõtlen, et miks mustikad ei võiks olla õuna suurused...
Tänaseks kõik, olge armsad!

17 comments:

  1. See pesemislill on nii kelmikas, mu vannituba vajab seda :D

    ReplyDelete
  2. Nämmm, tegin nüüd sügavkülmiku lahti ja nosin külmutatud mustikaid :)

    ReplyDelete
  3. Oh kas duššigeeli lõhn jääb pikemaks ajaks nahal? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. 3-4 tundi on veel magusat lõhna tunda. :)

      Delete
  4. Minul on kodus kookose sarja huulevõie ja dušigeel. Oii kuidas see postitus inspireeris mind kindlasti lähimal ajal The Body Shopi poest läbi lipsama ja mõne mustika sarja toote omale muretsema :)
    ______________________________________________________________________________________
    kristelmariel.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. õhhhh, ohhhh, ahhhh kui ilusad pildid :) visuaalselt selgelt kõige ilusam blogi!

    ReplyDelete
  6. Ma lugesin postituse lõpuni. Püüan nüüd oma ilast tilkuva suu viisakalt puhtaks pühkida :)) Nii isuäratavad ja selged pildid, et paratamatult tahaks selle postituse kõrvale ühe "õunasuuruse" mustika nahka panna ;) Minu lemmik TBS sari on muidu moringa, meenutab jasmiini lõhna ning on absoluutselt peadpööritamapanevalt sõltuvusttekitav (peadpööritav on siinkohal just see õige sõna - lõhn on tal nii omapärane ning intensiivne :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moringa on hea tõesti, jasmiin on ka minu lemmik. Panin silma peale moringa keha sorbetile, tundub suveks väga mõnus niisutaja olevat. :)

      Delete
  7. Kui ilus sinine postitus, tulihingelise sinise värvi armastajana olen vaimustuses!!! :D Aga muidu on Su blogi üldiselt ka kooohutavalt kena, nii hea on vaadata alati: pildid on imeilusad, kõik on kuidagi mugavalt korras... silm puhkab :)

    ReplyDelete
  8. Mul tuli mustikamaitse suhu! Ei, ma ei söönud seda, aga piltide ja jutu peale tuli :)

    ReplyDelete
  9. Oi,oi... ärge jätke seda kehakoorijat mulle köögilauale tõesti, vastasel juhul vaataks esimese pilguga, et see moos. :D

    ReplyDelete
  10. Kui värske mustikas on mu lemmik ülekõige, siis igasugused mustikalõhnalised tooted on kuidagi väga keemia lõhnaga. Nii,et sinu mustika sari oleks mul hoopis maasikasari. :D

    Hei, palun saada The Body Shop lõpuks ometi Sloveeniasse! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huulevõide lõhn meenutab küll maasikat, aga teistel on täitsa mustika lõhn. :) See on tõesti kurb, et The Body Shop kuidagi Sloveeniat üles ei leia. Pead järgmisel Eesti tripil kindlasti nende poest läbi käima ja sealt mõne mustika- või maasikalõhnalise pudeli koju kaasa võtma. ;)

      Delete
  11. Mul on kehakoorija ja see lõhnab tõesti imeliselt - dušigeel on juba ammu otsas, soetasin selle eelmisel suvel allahindluste ajal ja kogu mustikasari meenutab mulle nüüd eelmist suve ja esimesi nädalaid oma uues kodus. :)
    Ja superilusad pildid, sa oled nii-nii tubli! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lõhnadega on jaa see lahe asi, et nendega saab hetkeks toredaid aegu taaselustada. :)
      Aitäh! ;)

      Delete

ShareThis