arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

15/04/2014

Arvustus // Garnier / Silmameigieemaldajad



Kõik on vist juba märganud, et Garnieri silmameigieemaldajad on endale uue, kaasaegsema kuue saanud, vähemasti need kindlasti, kes mõnda neist kolmest pudelist kasutavad. Olen rohelises pudelis Fresh Essentials eemaldajast siin blogis juba algusaegadest peale jahvatanud, nüüd on jälle põhjust. :) See on minu poolt kindlalt kõige tihemini äramainimist leidnud toode. Garnier pakub kolme sorti silmameigieemaldajaid, räägin kohe, kas ja mis neil vahet ning milline on minu lemmik.

Fresh Essentials
Seda rohelist pudelit olen ma ostnud nii kaua, kui ennast mäletan üldse silmameiki kasutavat.
Usun, et enne teda ei olegi kedagi olnud või ei ole eelkäija mäletamist väärt.
 Kartsin, et ehk on uue pakendiga ka sisu püütud parandada, aga ju said Maybelline keemikud ka ise aru, et täiustada ei ole seda võimalik - kõik on nii, kuis olema peab ja jätsid selle puutumata, ajasin lausa näpuga järge - jah, koostis on endine. Ainus, mis on muutunud, on toote hulk - uus pakend mahutab 150ml asemel nüüd vaid 125ml, kahju küll, sest hind on samaks jäänud, kui mitte kallinenud.
Ilusam ja kaasaegsem näeb uus pudel välja küll, eriti, kui vana kõrvale panna...
Kuigi toode sisaldab veidike parfüümi, on see silmadele siiski väga õrn, peaaegu nagu vesi.  See ei jäta nahka kleepuvaks ega kipita, kui silma satub. Samas on vedelik äärmiselt tõhus, see eemaldab isegi veekindla silmameigi. Sisaldab õuna ja viinamarja ekstrakti, mis jätavad naha mõnusalt värskekes. Arvatavasti oleksin jäänud Fresh Essentials´t oma elu lõpuni  kasutama, kui Garnier seda nii kaua tootmises otsustab muidugi hoida, kui ma ei oleks Osturallile sattunud, aga sellest juba all pool. ;)  


Express 2in1 
Selle pudeli sisu näeb vägev välja. Kuna tegu on veekindla silmameigi eemaldajaga on see kahefaasiline - pudeli ülemises otsas loksub ilus helelilla õli. Kuigi ka eelmine toode saab veekindla meigiga hakkama, on see pudel hädavajalik neile, kes kannavad eriti külluslikku silmameiki -pehmet veekindlat kajal silmapliiatsit suitsusilma jaoks, mis kui tõrv naha külge kipub jääma või paksu veekindlat ripsmetušši, mis tavalise vesise eemaldaja peale vaid haigutab. Vot siis tulebki see lilla turbovedelik käiku lasta. Nimes sisalduv 2in1 ei viita mitte toote kahefaasilisusele, vaid sellele, et vedelik peale meigi eemaldamise ka hooldab ripsmeid. Nimelt sisaldab see arginiini, mis muudab ripsmed vastupidavamaks ja tihedamaks.
Ma olin tõsiselt üllatunud, kui mõnus see helelilla vedelik nahal tundub. Olen ikka harjunud, et õliga eemaldajad jätavad vati kuidagi kuivaks, teate küll seda tunnet, kui hõõrud ripsmeid ja kardad, et pool vatist jääb ripsmete külge. See vedelik igatahes kastab vati korralikult märjaks ja tänu sellele ligundab ripsmetušši kiirelt lahti, nühkida ei ole vaja. Nahk jääb puhas, ei mingeid õlijääke, vaid veidi on raskem tunne, kui tavaliselt.
Aga kuna ma niikuinii pesen näo alati peale silmameigi eemaldamist puhtaks, siis kaob see sealt kiirelt. Kui loputamisvõimalus puuduks (mmmm... telgis näiteks), ei oleks ka midagi hullu lahti. 
Ma ütleksin, et üks parimaid veekindla meigi eemaldajaid, mida olen proovinud. Kui ma kasutaksin igapäevaselt/nädalaselt  tugevat meiki, siis kindlasti muretseksin endale uue pudeli, aga kuna paksem kiht värvi satub mu silmadele üliharva, ei näe ma eraldi kahefaasilise soetamisel mõtet. Mul niikuinii jätkub silmi vaid järgmise pudeli jaoks. :)


Simply Essentials
Taramtaraa... minu uus lemmik! Oleks ma enne teadnud, et Maybelline keemikud siiski ON võimelised veel paremat vedelikku kokku segama. Ärge küsige, miks ma ei ole vanas pakendis sama toodet ealeski proovinud, mul ei olnud isegi aimu, et see eksisteerib. Haarasin poes alati harjumuspärase rohelise pudeli ja kuna olin sellega rohkem, kui rahul, ei tulnud mulle pähegi uurida, et mis need teised tema kõrval seisvad endast kujutavad - need olid minu jaoks justkui udu sees. :) Igatahes, mul on väga hea meel, et ma Osturallil selle ilusa helesinise pudeli otsa komistasin, sest nagu ütlesin, leidsin endale selles uue lemmiku, mida jään kindlasti veel pikalt kasutama. Tegu on rahustava tootega, mis sobib ka tundlikele silmadele. 
Miks sinine on minu meelest parem, kui roheline? Võtsin kohe mõlemasse kätte vatitupsu ja tegutsesin mõlema silma kallal üheaegselt, et erinevustest paremini aru saada. Mõlemad tooted on väga head, AGA... sinines pudelis on palju vähem koostisosi, mis on ju alati tervitatav. Kui roheline sisaldab 15 erinevat ainet, siis sinine kõigest 10, millede seas on näiteks provitamiin B5 ja vesiroosi ekstrakt. Lisaks ei sisalda see värv- ega lõhnaaineid. Täiesti lõhnatu ja läbipaistev vedelik, mis on ütlemata õrn (sellega niisutataud vatitups oli pehmem, kui rohelisega kastetu) on siiski nii võimas, et eemaldab vabalt ka veekindla silmameigi. Kui võrdlesin mõlemaid silmi peale meigi eemaldamist, olid Simply-ga puhastatud ripsmed täiesti puhtad, samas kui Fresh oli jätnud need veidi tumedamaks, kui need mul muidu olema peaks. Uskumatu ja mina arvasin, et enam paremaks minna ei saa. :) Ka jäi silmaümbruse nahk pehmem just Simply-ga puhastatud poole peal. VEEL üks tore asi sinise pudeli juures on see, et seda saab kasutada ka näolt meigi eemaldamiseks. Ehk sobib selleks ka roheline, kirjas seda pudelil igatahes ei ole. Tegu on täiesti arvestatava konkurendiga erinevatele mitsellaarveedele, nägu jääb pehme ega kleepu. Kuniks Garnier mitsellaarvett Eesti turule ootame, võib naha vabalt Simply Essentials silmameigieemaldajaga ära petta. ;)   

 

Tavahind jääb toodetel 5€ kanti (Prismas on Fresh Essentials püsivalt soodne 3,69€), soodustuste aegu, mis ühes poes algavad, teises lõppevad, saab pudeli kätte umbes 3€-ga.


Kas olete Garnieri silmameigieemaldajaid proovinud?
Milliseid tooteid kasutate silmameigi eemaldamiseks?
Tänaseks kõik, olge armsad!


14 comments:

  1. Nii mõnusad ja kevadised pildid! Kunagi oli see sinine ka minu lemmik, kuid ajaga olen ta miski pärast täitsa unustanud. Õige aeg taas sammud poeriiulite vahele seada ning üles otsida! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Täna oli õues juba täitsa kevad, tuli tuppa ja piltide peale ka. ;)

      Delete
  2. Olen fresh essentials eemaldajat proovinud, tõesti väga hea toode! Kindlasti soovitan Garnieri mitsellaarvett proovida, kui see Eestisse jõuab- Soomes olles sai soetatud ning imeline toode, teeb silmad ette kõikidele mitsellaarveedele, mida ma proovinud olen. :)

    ReplyDelete
  3. Kas uues pakendis rohelise pudeli pildi all peabki olema värkendav või pidasid värskendavat silmas? Muidu super postitus :) Kiidan ikka ka imeilusaid pilte! See sama roheline on ka minu lemmik silmameigieemaldaja, aga peab vist sinu jutu järgi järmisena sinist ka proovima.. Garnieril on muidu ka teisi häid meigieemaldustooteid, minu üheks suureks lemmikuks on saanud ka Triinu e Costany's Sparkles poolt soovitatud Garnier Pure Active 2in1 näopesugeel, eemaldab nii näo- kui ka kerge silmameigi tõesti väga hästi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No... värskendav ikka. :D IGA KORD kontrollin mitu korda üle ja IGA KORD on midagi valesti. :))

      Delete
  4. Ma kasutasin pikka aega seda rohelist Fresh Essentials'i, kuid nüüd võtan silmameigi maha kookosõliga (õhtul pliidi peal soojendan veevannis) ja pesen üle Nurme seebiga. Tahtsin midagi uut proovida, kuna nahk läks ikka väga hulluks kätte ja siiani olen väga rahul. :)

    ReplyDelete
  5. Ostsin alles hiljuti selle kahefaasilise, sest kasutan palju lainerit ja tihtipeale on lugu nii, et kui üritan seda maha saada, siis on terve nägu must. See on aga tõesti väga hea ja ei pea nii palju mäkerdama. Ülimalt lihtsalt saab meigi maha :) Kindlasti kavatsen ka tulevikus teisi proovida. See sinine jättis eriti sümpaatse mulje :)

    ReplyDelete
  6. Ei olegi proovinud. Üldiselt kasutan SOTHYS meigieemalduspiima. Teeb oma töö väga hästi ära. Kui aga peaks otsa saama, kaalun kindlasti midagi uut ja põnevat :)

    ReplyDelete
  7. Ei olegi neid proovinud. Kunagi sai küll ostetud roosat värvi selline puhastuspiim, oli ka täitsa hea :) Aga kindlasti kindlasti soovitan Garnieri mitsellaarvett. Siiamaani kui seda kasutan, tahan imestusest pikali kukkuda. Kui silmaga vaadates tundub nägu juba puhas olevat, siis see vesi suudab ikkagi kuskilt seda meiki ja mustust veel vatipadjale korjata.

    ReplyDelete
  8. Mina ostsin endale hiljuti selle lilla pudeli. Aga pean tunnistama, et mulle see ei meeldi. Esiteks jääb nahk peale kasutamist õline/rasvane ja paneb mu silmad kipitama. Ja kuna ma tugevat meiki ei kasuta, siis oleksin pidanud mõne teise valima. Aga see lilla lihtsalt oli nii ilus, et ilmselt ma ei lugenudki korralikult, mis sinna peale kirjutatud oli :D. Peab vist poodi selle sinise pudeli järgi minema !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kas ikka loksutasid korralikult? Siis ei peaks küll õline jääma, kui ilusti segamini on vedelikud. Aga proovi sinine ära, jääd kindlasti rahule. ;)

      Delete
  9. Mul ka see lilla, ostsin ka välimuse põhjal, kuid olen rahul :D

    ja pildid on tõesti mõnusad, nii hea kvaliteediga ning kevadehõngulised ;)

    ReplyDelete
  10. See lilla kahefaasiline kuulub minu lemmikute hulka!

    ReplyDelete

ShareThis