arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

11/04/2014

Hetke soovid #24




Tänase soovide listi märksõnadeks on palmid ja suvi. Ma olen juba väikesest peale palme fännanud. Kahjuks ei ole mul õnnestunud mitte üht päriselus näha, välja arvatud need, mis botaanikaaias kõrguvad. Kui kunagi mõnda nende elukohas kohtan, siis püüan kindlasti selle hetke pildile, kui ma esimesel kohtumisel ühele neist kaela langen. Jah, ma tahan palmi kallistada, hi-hi. :))

1) 2)  Ma ei suuda otsustada, kas ägedam on see ühe palmiga Reserved´i pusa (LINK) või lahedat helesinist värvi suure hulga palmidega H&M´i oma (9,95€ LINK). Mõlemad sobivad soojema ilmaga lühikeste teksašortsidega kandmiseks, jahedamal päeval jällegi pikema püksiga.
3) Selle kevad-suve must have jalatsid on kindlasti  paelteta jalgasusatavad tennised. Ühed ülimugavad mustad neetidega sussid (LINK) ma Tally Weijl´ist juba soetasin. Need mõnusates toonides lillelised (19,95€ LINK) võiksid ka jalgu ehtida. Kahjuks ei ole aimugi, kas ja millal need meile müügile jõuavad. 
4) Need Reserved´i püksid (LINK) sobivad väga hästi nii Converse´de, tenniste kui ka sandaalidega. Mulle meeldib, et neil on taskud ja all ääres olevad kummid on tegelikult täitsa lahedad, kuigi olen siiani sellistele pükstele viltu vaadanud. 

Lõunakeskuse Reservedis on laup. 12. aprillil kogu naiste kaup 20% soodsam, mul on sinna kindlasti asja. ;)
Tänaseks kõik, olge armsad!






3 comments:

  1. Palm on üsna torkiv, veidi nagu ananass, seega ei ole ta just parim kaisukaru! :D
    Minu lemmiku on aga hoopis need kihvtid ketsid!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi, nii kahju, pean minagi tüve ümber siis orgunnima. :D

      Delete
  2. Mulle meeldib see Reservedi pusa natuke rohkem :) Leidsin ka netis sobrades paar palmimotiividega asja, mida suvel täitsa kannaks :P Topp ja Kleit

    ReplyDelete

ShareThis