arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

30/04/2014

Mida kinkida emale? #2



Järgmisel pühapäeval on EMADEPÄEV!!! Kindlasti teab enamus teist, mida tema ema kingituseks võiks soovida, aga vahel on nii, et mitte ühtegi ideed ei tule pähe või ole mahti olnud sellele mõelda. Kindlaim moodus ema salasoovid välja uurida on temaga koos üks šopingutuur ette võtta ja siis kõrvad/silmad lahti hoida. Hiljem kinki avades on tal oi kui hea meel, kui karbist tulevad välja just need kõrvarõngad, mida ta oli sulle õhates ehtepoe vitriinil näidanud või parfüüm, millega ta iga kord ennast Kaubamajas üle piserdab ja mille taevalikust aroomist ta terve kodutee jutustab. Kui selline võimalus puudub, tuleb oma sisetunnet usaldada või siis näiteks ammutada inspiratsiooni minu pakutud kingiideedest. :) 

1)  Üks väga põnev eestimaine kosmeetikafirma, mis on mulle silma jäänud ja millest viimasel ajal ka meedias palju juttu olnud, on LUMI, mis pakub looduslikke tooteid, milles suurel hulgal nahale kasulikku kanepiseemneõli. Sari on valminud koostöös Eesti ülikoolidega ja tooted sisaldavad mitmesuguseid innovaatilisi looduslikke ainetekomplekse. Pildile valisin LUMIderm Kehaõli (13€), aga nende laiast tootevalikust sobib emale kingiks iga toode. LUMI tooted on müügil näiteks Kaubamajas, LUMIderm´i leiab apteekidest. Tooteid saab soetada ka nende kodulehelt SIIT, kus kirjas ka kõik müügikohad. 
2) L´OREAL´i Collection Privèe huulepulk (13€) näeb ülimalt šikk välja ja on käes katsudes nii mõnusalt luksuslik. Minu meelest sobib armsale emale kingituseks ideaalselt - nii naiselik ja elegantne. Tean, huulepulga tooni valimine endalegi on üks suur peamurdmine, aga L´Oreal´i kodulehel on see imelihtsaks tehtud. Tuleb vaid kirja panna oma ema juukse-silma-ja nahatoon ning saadki teada, milline huulevärv on just temale kõige sobilikum. Test asub SIIN.  
3) Neile õnnelikele emadele, kellel on kodus vann, teeb kindlasti rõõmu mõni mõnus SPA toode. NURME SEEP pakub näiteks armast kinkekarpi (13,90€), milles tujutõstev Roosa Greibi vannisool ja sinu valikul kas rahustav Lavendli- või lõdvestav Eksootiline vannipiim. Mõnus lõõgastus peale pikka tööpäeva on garanteeritud.  Kinkekomplekte saab uurida SIIN.
4) Ei ole vist küll ühtegi ema, kes endale uusi ehteid ei igatseks. Ja kui juba ehete valmiseks läheb, siis miks mitte otsustada selliste kasuks, mis oleksid väärt pärandina põlvest põlve edasi andmist. Need imeilusad PI-RET JEWELRY mageveepärlitest kõrvarõngad So Gorgeous (45€) on just sellised, mida kujutaksin end ette oma tütrele pärandamas, kui mul juhtuks üks olema. :) Pärlid ei lähe kunagi moest ja kui neid ilusti hoida ja hooldada, on need igavesed. Pireti ehteid kinkides ei pea ka pakkimise pärast muretsema, need saabuvad juba imeilusas karbis. Pärlkõrvarõngad leiad SIIT.  
5) Ühed väga pisikesed, aga armsad kingitused, mis näitavad, et hoolid, on minu meelest need TISSERAND aroomiteraapilised õlid. Pilvekesega stressivastane rullotsikuga pudel (umbes 6,70€), millega väga mugav rahustavat õli pulsikohtadele määrida, lõhnab patšuli, apelsini ja roosi järele. Kuu pildiga pudel (umbes 8,20€), milles aroomilambi jaoks mõeldud õli, sisaldab muu hulgas rahustavat lavendlit, ylang-ylangi ning mandariini. Teisigi Tisserand´i tooteid saab uurida Naturismo lehel SIIN, postikulu ei lisandu. 


Loeksin huviga, mida teie plaanite emale kinkida ning kuidas emadepäeva tähistate? 

Tänaseks kõik, olge armsad!


9 comments:

  1. Plaanin emale Secret Key SYN-AKE näökreemi kinkida, mille leidsin meon.ee-st (sain sinu blogist sellest eestimaisest veebipoest teada ja olen väga tänulik selle eest, kuna tellisin sealt terve portsu kosmeetikat ja väga meeldis). Veel plaanin emale kooki küpsetada. Talle meeldib brownie...nüüd on vaja kuskilt head retsepti:) Äkki keegi teab?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tore, et Meon poega rahule jäid. :) Ajasid mulle ka nüüd browniede isu peale. Ma ei ole neid kunagi ise teinud, aga katsetaksin arvatavasti Nami-Nami ratsepi järgi, kus ka kreeka pähklid sees. Kommentaarid, mis retsepti all, on küll kõik väga kiitvad. :) http://nami-nami.ee/Recipe/View/5746

      Delete
  2. Mina kavatsen kinkida Sille Poola raamatu "Toortoidu A ja O" :). Kuigi nime järgi võib nii tunduda, siis see ei ole selline toortoidu-usku pööramise raamat, pigem õpetab enda sisetunnet ja keha kuulama ja on üldse väga armas :). Sellised kehahooldustooted ja iluvidinad jääksid mu emal kahjuks niisama seisma ja enamasti ongi jäänud.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Raamatud on tõesti üks parimaid kinke. :)

      Delete
  3. Mina teen ise kehakoorija emale suhkrust ja kookosõlist ja siis segan sinna sisse ka veel midagi head ja paremat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. See on ju eriti armas kink! Nii tubli oled. :)

      Delete
  4. Minul on juba kink olemas ning isegi pakitud :) Kingin oma emale kevadise siidisalli ning lõhna, milleks valisin DKNY Be Delicious. See absoluutselt kevadest õhkav komplekt ootab nüüd kinkimist.. ja kevadet ka! :)

    ReplyDelete
  5. Amazing blog!! :)

    Do u want to follow each other? I'm already following u!

    Wholesale Jewelry

    ReplyDelete

ShareThis