arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

01/04/2014

Tühjad totsikud #4



Mulle meeldib ikka rohkem uutest ja põnevatest toodetest kirjutada, aga kuna tühjaks saanud pudelid hakkasid üle korvi ääre maha pudenedes ennast meelde tuletama, siis võtsin ühe sületäie ette ja enne, kui need loodust reostama saadan :( , meenutan igaüht paari sõnaga.
Victoria´s Secret // Love Spell kehakoorija
Mul on ALATI nii kahju, kui mul mõni Victoria´s Secret´i toode otsa saab. :( Ka selle tuubi pigistasin tühjaks nutuvõre suu ümber. Selle koorija lõhn on ebamaiselt hea ja meenutab mulle suve, tuub on imeilusat lillat värvi ning sisu parajalt karm - jään igatsema....  
 Joik // Siidine näoseerum jõhvikaseemne õliga
8€ LINK  / ARVUSTUS
See Joik´i  õli oli nii suures pudelis, et ma ei suutnudki talle lõppu peale teha, kuigi kasutasin seda ka kätel. Toodet kulub korraga nii vähe ja kuna see on looduslik, ei säili see ka üüratu aja. Mulle meeldis eriti selle toote pakend - pipetiga on seda imelihtne doseerida ja pruunist klaasist pudel ise näeb välja luksuslik ning natuke vanaaegne. Õliga, nagu kõigi Joik´i toodetega, mida olen proovinud, jäin väga rahule. Mõnus lõhn, imendub kiirelt, teeb naha klaariks ja niisutab piisavalt.   
 L´Oreal // Volume Million Lashes ripsmetušš / extra black
9,50€ / LINK
Üks parimaid tušše, mida olen proovinud. Teeb ripsmed tõesti tihedaks ja eraldab ilusti. Ei jäta tükke, ei pudene. Hari on küll hiiglaslik ja alguses torkasin sellega pidevalt silma, aiiii... aga harjutades sain meistriks. Soovitan kõigile, kes hädas hõredate ripsmetega.  

Oriflame // Discover Hawaii & Mexico duššigeel 
3,29€ / LINK / ARVUSTUS
Mõlemad dušigeelid olid väga hea lõhnaga ja ei kuivatanud nahka, aga... isegi siis, kui ma õppisin ära kuidas nende korke korralikult sulgeda, (vajutama peab täpselt selle avavuse kohale, kust geel välja tuleb) keeldus punase oma siiski lõpuks töötamast ja see ajas mind täitsa vihale - tambi, kaua tahad, kork jääb vastikult sulle vastu irvitama. Paras neile, enam nad minu koju ei tule! Aga lõhn on ikkagi nii hea...  ei-ei tule!
 Alkmene // Teepuuõliga vistrikupulk
4,80€ / LINK 
Selle pulgaga jäin väga rahule. Eriti meeldis mulle selle otsas olev metallist kuulike, millega oli toodet väga mõnus peale kanda, sest see on mõnusalt jahe ja toodet tuleb selle vahelt parajalt välja. Suure teepuuõli sisalduse tõttu kuivatas vistrikud kiirelt. Soetan peagi uue.
 
 Baikal Herbals // Näotoonik
Mulle väga meeldis selle näovee lõhn ja see, et nahk ei jäänud kleepuv. Igati mõnus ja värskendav, aga... ma ei kasutanud seda lõpuni, sest peale igat kasutamist tekkis korgi ava ümber imelik kristalliline sete. Pidin iga kord selle maha pesema, kui tahtsin näovett pudelist kätte saada, muidu see lihtsalt pudises maha. Kahju küll, sest muidu oli see peaaegu looduslik vesi päris mõnus. Soetasin Maksimarketist, soodushinnaga maksis umbes 3€. 
 Oriflame // Nature Secrets vedelseep teepuuõli ja mandariiniga
4,59€ / LINK
Selle seebiga jäin väga rahule ja kindlasti tulevikus tellin veel. See näeb oma rohelise pumba ja oranži sisuga vannitoas nii mõnusalt erk ja kevadine välja ning lõhnab värskelt ja antibakteriaalselt teepuuõli järgi. Käenahka ei kuivatanud. Kahju oli lausa, kui otsa sai. Soovitan!
 Garnier // Fresh Essentials silmameigieemaldaja
Neid pudeleid oli mul taarakorvis lausa mitu. See on toode, mida ma ostan alati ka tagavaraks. Sooduspakkumiste aegu on selle hinnaks umbes 3€, mis on naeruväärne arvestades, kui head tööd see teeb. Vedelik on silmadele õrn kui vesi, samas eemaldab ka kõige jonnakama tušši kiirelt. Ei jää kleepuv ega kipita, kui silma satub. Jätan selle pakendiga pidulikult hüvasti, sest Garnier on pudelile nüüd uue, moodsama kuue meisterdanud.  
 Goldwell // Flat Marvel siluv emulsioon
8,77€ LINK
Ka see toode on vahepeal uue pakendi saanud. Loodan, et see on sama mugava pumbaga kui minu vana. Kuigi ma sirgendajat juba pikka aega ei kasuta ja ka föönitades ei püüa juukseid sirgeks venitada, siis kõigile neile, kes seda teevad, soovitan Flat Marvel´it küll. See jättis juuksed palju pehmemaks, kui erinevad spreid, mida olen proovinud. Ka püsisid kiharad kauem sirged ega läinud  niiske ilmaga kiirelt krussi. Kuigi tegu on kreemiga, ei muutnud see juukseid raskeks või rasvaseks, peanahale ei tasu siiski panna. ;) Mulle meeldis. 
 John Frieda // Full Repair kohevust andev šampoon
Seda šampooni olen kasutanud juba mitu tuubi ja kasutaksin veel. Hästi hea värske lõhnaga ning jätab juuksed nii pehmeks ja siledaks. Lisab volüümi ja läiget, teeb ühesõnaga kõike, mida ma ühelt šampoonilt oskan tahata. :) Olen šampooni soetanud I.L.U.-st, tavahind, kui ma ei eksi jääb 9€ kanti. Tasub piiluda ka Maksimarketisse, sealt saavat seda vahel isegi 4€-ga. ;) 
  

Kas olete mõnda neist toodetest proovinud?
Kas jäite rahule?



Kuna ilmad muutuvad iga päevaga üha ilusamaks, inimesed ei istu arvutiekraanide taga ja blogi lugejaskond kuivab kevad-suviti ikka kokku, siis otsustasin, et seekord saadan ta selleks ajaks puhkusele n. ö. kevad-suveunne, aga sügisel olen tagasi ja jätkan sealt, kus täna pooleli jäi! :)
Olge tublid ja nautige loodust!
  Hi-hi...

On teile täna mõni totter aprillinali tehtud?
Tänaseks kõik, olge lõbusad!





27 comments:

  1. ähhhh, just pidin kirjutama EIIIIIIIIIII, siis nägin pilti sõnaga Aprill, jumal tänatud ! :D

    ReplyDelete
  2. Sul on karmid naljad, hetkeks lollitasid minu ka ära :D Esimene kord täna kui peaaegu olen õnge läinud :D

    ReplyDelete
  3. ma veel arvasin, et mind küll kuidagi õnge ei saa tõmmata. no näed siis! naerurohket aprilli :)

    ReplyDelete
  4. Neid kommentaare tuleb siia kindlasti rohkelt, aga ma juba suutsin ohata, et oh ei, päriselt või?! ja siis saingi nipsti vastu nina - aprill aprill! :D
    Aga ilusat aprillikuu algust Pille-Riin :) Tallinnas on eriti mõnus kevad, loodetavasti Tartus kaa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa, kuigi eile sadas lund, on ikkagi juba täitsa kevade moodi. Aitäh ja ilust kevadet Sullegi, Marili ning hoia end salakavalate kevadtuulte eest, et Sa uuesti ei külmetuks! :)

      Delete
  5. Isssand :D Lugesin lausa kaks korda läbi, et kas sain õigesti, et suvepuhkusele lähed.... :( Kuniks aru sain (õnneks) et see kõigest aprillinali on!

    Aga hea nali oli küll :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. See oli ainus nali, mis ma suutsin blogiga seoses välja mõelda. :) Kaalusin veel ka seda, et teatan - olen tegelikult mees, aga vaevalt, et keegi oleks uskuma jäänud. .D

      Delete
  6. Halvad naljad, halvad naljad :D

    ReplyDelete
  7. Kust seda teepuuõli pulka soetada saab? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mina ostsin Kaubamajast. Toote nime juures olev link viib Rosalind e-poodi, sealt saab ka. :)

      Delete
  8. Mulle meeldib ka JOIKi siidine näoseerum. Nii mõnus, nii mõnus nahale!

    Beauty Bubble Blog

    ReplyDelete
  9. Haha, ma jäin uskuma ja süda vajus saapasäärde! :D

    ReplyDelete
  10. Minu pettis ka hetkeks ära :D Grammar police nagu ma olen - kas pildi peal kirjaviga on taotuslik või kogemata?

    ReplyDelete
  11. Kellaaeg on hiline ja sain ka mina oma esimese ninanipsu ikkagi kätte. Aga tegelikult tahtsin öelda seda, et sa saad oma tühjade totsikutega loodust vähem koormata, kui viskad need pakendiprügisse. Ma oleksin väga õnnelik, kui teed seda :) See on üks suur hunnik plastmassi, mida saab ümber töötleda ja kuigi pakendid peaksid olema puhtaks pestud, siis enamuste puhul piisab sellest, kui need on lihtsalt lõpuni kasutatud (nt silmameigieemaldi). Lemmikuimad pesuvahendid (nt VS kehakoorija) võid ju duši all olles veega läbi loputada ja siis selle veega oma toodet veel viimast korda nautida. Lihtsalt üks väike nõuanne ühelt loodusarmastajalt.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma olen siis täitsa tubli ju, sest loputasin läbi kõik, mis sai ja pakendikonteinerisse viisin ka. :)

      Delete
    2. Suurepärane! Lihtsalt olen prügi sorteerimise koha pealt kohanud väga palju sellist suhtumist, et "mina küll oma prügi pesema ei hakka". Aga usk inimkonda taastus :)

      Delete
  12. Mulle ka väga-väga meeldib alkmene pulk. elukaaslasele sai ostetud australian bodycare'i oma, mis on kallim ja ka vähem toodet sees. lisaks tuleb sealsest roll-onist liiga palju seda vedelikku välja, lausa voolab punnidelt maha :D seega väga kiiresti on kahanenud see pudelist. alkmene metallist roll-on aga doseerib täpselt nii palju kui vaja, mõju poolest tõhusam (minu punnid kuivatas kiiremini kui australian bodycare'i analoog), hind soodsam, pakend mugavam. väga soovitan!

    ning see oli täna ainus aprillinali, millega haneks läksin :D

    ReplyDelete
  13. Ma olen juba aastaid Goldwell Flat Marvel siluvat emulsioon kasutanud, vahel küll mõtlen, et võiks miskit uut proovida kuid ei raatsi, nii hästi teeb see oma tööd. Suurteks lemmikuteks on veel Oriflame Discover Mexico duššigeel ning halvast korgist hoolimata ikka ostan edasi, just selle lõhna pärast. Samuti olen aastaid kasutanud Garnier Fresh Essentials silmameigieemaldajat, vahepeal proovinud ka teisi, kuid alati selle juurde naasnud, nüüd küll kahjuks tundub, et uue välimusega on sisu pisut kehvemaks läinud või mulle ainult tundub nii.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma ei ole ka veel sotti saanud, kas Garnieri silmameigieemaldaja sisu on samaks jäänud, pean veel mõned korrad katsetama. :)

      Delete
  14. Hahh!!! Lugesin kakskorda seda aprilli nalja, ei olnud veel teadlik et see aprill, aga kui lugesin seda siis mõtlesin, et väga imelik ikka ja mõtlesin ikka igasugu mõtteid ja kui nägin, et aprill siis kohe naersin! :D

    ReplyDelete
  15. Ja minagi ehmatasin selle aprillinalja peale ära :D aga tahtsin öelda, et kasutan Oriflame'i antibakteriaalset vedelseepi ja olen samuti eriti rahul! Mõnusalt puhastab, ei kuivata ja hea lõhnaga, sõna antibakteriaalne mõjub eriti puhastavalt :)

    ReplyDelete

ShareThis