arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

04/04/2014

Uut // Osturalli, Bio2You, Yadora & Real Techniques




Läksin Osturallile kindla sihiga tulla tagasi vaid Iittala kruuside, Hershey´s šokolaadi ja demerara suhkruga. Esimesel päeval see nii ka läks.
Olen nüüd õnnelik kahe Iittala Taika kruusi (10,99€) omanik, milledelt toredad öökullid ja rebased vastu vaatavad. Mulle meeldib, et need on natuke suuremad - 0,4 l, olin selliseid just otsinud. Kahju, et valikus ka punast kruusi ei olnud. Ja kausid jäid kripeldama, järgmisel korral...
Hershey´s šokolaad (1,39€) on küll väga väga hea, aga nii õhuke ja tilluke, et ma üle ühe tahvli seda osta ei tahtnud. Sain nüüd ära proovitud ja süda rahul. Demerara suhkru (1,55€) soetasin ka, aga seda vist ei ole mõtet pildile püüda. :) Soovitan kindlasti proovida, mõnusa maitsega ja kasulikum kui tavaline valge. 
Kogu see sagimine seal rallil on nii nakkav, et ma järgmisel päeval, kui rohkem aega oli, sinna tagasi läksin...oh mind. Suutsin siiski pea selge hoida ja ainult vajalikke asju soetada. Kahjuks ei olnud need küll kõik osturalli hindadega, aga mida teha, kui on vaja.  

Kuna läks nii, nagu ma tegelikult kartsingi, et Amie näopesukreem, mille hiljuti soetasin, mulle ei sobinud (kirjutan varsti täpsemalt miks), siis pöördusin tagasi geelide/vahtude juurde ja valisin Kaubamajast Organic Surge riiulilt selle näopesugeeli (8,90€).
Olen sellest brändist samuti palju head kuulnud ja jään parimat lootma. :)
 Alkmene pickeltupfer (mulle meeldib see sõna, pakun, et see tähendab eesti keeli vistrikupulka, mis ei ole üldse nii tore sõna :) meeldis mulle väga ja tõingi otsasaanule kohe täiendust. Soovitan seda metallkuulikesega pulka (4,86€) kõigile, kes millegi sellise otsingul.
Nüüd on mul kõik kolm Garnier´i silmameigieemaldajat (3,70€) uutes ilusates pudelites olemas - see helesinine rahustava toimega oligi veel puudu. Testin ka seda veidike ja annan teada, kas sisu on sama tore, kui ümbris. 
 Wet ´n´ Wild  kulmupuuder on mul kasutusel juba poolteist aastat (küll see blogi on kasulik - ma saan täpselt vaadata, millal ma mingi toote soetasin) ega ilmuta mitte mingisuguseid otsasaamise või aegumise märke. Aga vaheldust ju tahaks ja seepärast proovin nüüd ära Artdeco kulmupuudri (2,90€). Valisin tooni nr.3, mis karbis tundub küll täpselt see, mis vaja - külm hallikas-pruun. Manhattan´i kulmupliiats (2,90€) tundus käe peal proovides ka õiget värvi olevat ja püsis päris kenasti, tükk tegu oli, et nahka puhtaks saada.
Oli mul vaja nina sellesse Possibility dušigeeli (2,50€) pudelisse toppida. See lõhnabki nagu créme brulée ja selle aroomi vastu olen ma võimetu. Las ta siis ootab kapis oma aega. Geel on parabeenivaba ja sobib kasutamiseks ka šampooni ja vannivahuna. 
Soetasin rallilt veel hambapastat ja vatitupse, aga need ei ole huvitavad. Kes ei ole Kaubamajja rallima jõudnud, siis nädala lõpuni saab seda veel teha. Soodustusega kaupa on palju rohkem, kui kataloogis näha ja mõned tooted on tõesti väga hea hinnaga. Rahvast on muidugi palju, aga tasub aega varuda ja rahulikult tammudes saab kõik riiulid ja korvid läbi uurida. :))
 
Minul ja eriti minu nahal on alati hästi hea meel, kui blogisse jõuab mõni looduslik toode. Orgaanilist astelpaju baasil näo-ja kehahooldustooteid pakkuv veebipood BIO2YOU oli nii armas ja saatis mulle proovimiseks nende sära andva maski astelpaju ja hüaluroonhappega ning näovee. Tooted on mõnusast paksust klaasist pudelites ja mõlemad on varustataud pumbaga - sellise toreda välimuse taga lihtsalt peab väärt sisu olema.
RAZWAR on välja tulnud uue kehahooldussarjaga Yadora, millest minul võimalus katsetada huvitavat taimset käsna sisaldavat seepi ja Surnumere sooladega kehakoorijat. Eelnevalt kirjutasin ühes postituses, et tegu on looduslike toodetega. Nii see siiski ei ole, seep küll, kuid kehakoorija sisaldab peale soola ka paari silokooni ja lõhnaainet.
Kuna Real Techniques pintslid on minu suured lemmikud, siis meigikäsna soetamisel ei hakanud muid variante kaalumagi ja otsustasin just selle oranži švammi kasuks. Tellisin käsna Lookfantastic.com lehelt SIIT, kui kogu kaup oli 20% soodsam. Hinnaks tuli 4,33€, saatmine on tasuta. 

Kas käisite Osturallil või on plaan minna?
Mida soetasite või plaanite soetada?
Tänaseks kõik, olge reipad!


16 comments:

  1. Kui ma veel Kaupsi satun, siis kindlasti tahan ArtDeco kulmuvärvi! 1,39 € selle pisikese 30 grammise šoksi eest on liiga palju küsitud. Sloveenias müüakse seda umbes 1 € ja ma ei raatsinud isegi siis osta. :D

    ReplyDelete
  2. Jah, see Organic Surge näopesuvaht on väga hea, minu lemmik hetkel.
    Märtsi ilulemmikud - http://fashionwithk.blogspot.com/2014/03/martsi-ilulemmikud.html

    ReplyDelete
  3. Mis päeval see ArtDeco kulmupuuder soodushinnaga oli? :O

    ReplyDelete
    Replies
    1. See peaks kõigil päevadel olema soodushinnaga. ;)

      Delete
    2. Wohoo! Lähen siis vaatama :) Aitäh

      Delete
  4. ma muretsesin endale osturallilt oma lemmiku, goldwelli rich repair leave-in seerumi. aga oleks pidanud vist rohkem süvenema seal pakutavasse, sest tundub, et sealt oleks saanud nii mõndagi head, aga jah, ma ei suuda eriti rahva massides olla, mistõttu kõndisin otsejoones selleni mida ma tahtsin ja kõik.

    ReplyDelete
  5. Käisin kolmapäeval theBalmi puudri järgi ja rohkem sellesse melusse oma jalga ei tõsta. On küll häid pakkumisi aga ma ei kannata seal ahnitsevate inimmasside vahel lihtsalt trügida, liiga stressirohke mu jaoks. Ehk õnnestub muul ajal ja rahulikumas keskkonnas endale vajalikke asju soetada :D mul muidugi võimalik poodi minna alles pärast tööpäeva lõppu ehk kella viit, see ka tõenäoliselt kõige hullem aeg. Aga sinu leidude üle olen muidugi kergelt kade (; eriti kulmupuudri ja "vistrikupulga".

    ReplyDelete
  6. Nii lahe on oma lemmikut kulmupuudrit nüüd kõikjal näha. Tegu on tõesti hea tootega, minu oma kahjuks on otsas ainult ja peangi ise ka uue soetama. Ainus jama on, et pidevalt on need otsas - olen vist liiga palju promo teinud. :D
    Mu lemmikasi su blogi juures on vist see, et siin näeb nii-nii palju erinevaid tooteid! Niipea kui arvan, et ma tean vist küll juba kõiki asju, tuled sa jälle millegi uuega lagedale. :D
    Pai! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma olen täitsa kindel, et see puuder on "tänu" Sinule alailma otsas. :D Ma ise ka aina üllatun, et meil pisikeses Eestis nii palju erinevaid ilutoodetega tegelevaid firmasi on, väga põnev igatahes. :)

      Delete
  7. Ei suutnud minagi vastu panna Hershey's šokolaadile ja ostsin ka ühe. :D Veel võtsin prooviks Naturigini (vist oli selline nimi) juuksevärvi, takjaõli argaaniaõliga, Nurme Seebi eriti vahuse kookoseseebi ja Joiki sügavniisutava salvi. Mulle meeldis, et seekord oli isegi minusugusel midagi osta.

    ReplyDelete
  8. Sel korral oli Osturallil küll ehk natuke vähem kosmeetikatooteid kui varem (vähemalt tunne jäi selline), kuid samas esindatud olid tuntumad firmad, kellel varasemalt pole nii häid pakkumisi olnud. Tõin endaga koju kaasa Tangle Teezeri, The Balmi ripsmetušši, Artdeco valgustpeegeldava pliiatsi, GOSHi kreem-põsepuna ja Tigi Bed Headi šampooni mehele. Jäin igati rahule :)

    ReplyDelete
  9. Õnneks sain Osturallilt kolmapäeval tulema ainult theBalmi Sexy mama puudriga, mis oli tõesti vajalik ost. Läksin täna ArtDeco kulmupuudrit ka vaatama, lootes, et äkki veel mõni on, aga kahjuks oli alles ainult kõige tumedamat tooni, mis minu heledatele kulmudele kohe üldse ei sobiks.

    ReplyDelete
  10. Need tassid on niii ilusad :)

    ReplyDelete
  11. See dušigeel on super mõnusa lõhnaga! Mõtlesin ka, et jätan selle ootama, millal teised kolm lahtist dušigeeli otsa saavad, aga tulemus on see, et Creme brulee hakkab otsa saama ning teiste järgi pole käsi haaranudki selle aja jooksul. :D Üldse kogu see sari on super hea ning mul Inglismaal on see nii palju odavam ka, kui Eestis.

    triinuk-s.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. Hei!

    Olen brünett ja harjunud oma kulme värvima kulmupliiatsiga, mille toon on sarnane sellele, mis ostsid. Olen aga ammu juba kulmupuudri/mati lauvärvi otsingul, millega sobiks kulme värvida. Olen vaadanud neid Artdeco omi, aga mulle tunduvad nad nii heledad, hallika alatooniga ehk võibolla pigem seega heledate juustega inimestele sobivad. Aga kuna pole proovinud, siis ei tea, milline üldmulje jääb - võibolla oleksidki heledamad puuderdatud kulmud ilusamad/loomulikumad.

    Seega minu palve on järgmine. Kas sa võiksid teha eraldi kulmuteemalise postituse fotodega, kus oleks esitatud mõlemad versioonid: üks look sellesama kulmupliiatsiga ning teine Artdeco kulmupuudriga. :) Mind väga huvitaks, milline see vahe on kulmupliiatsi vs kulmupuudriga värvitud kulmudel. Ja kuidas selline heledam puuder sobib tumedate juustega.

    Ma usun, et ma pole ainuke, kellele selline postitus huvi pakuks. Seega loodan, et said inspitatsiooni ja teed ära selle postituse kõigi rõõmuks! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, sellise postituse võib täitsa teha. :)

      Delete

ShareThis