arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

26/05/2014

Arvustus // Oriflame #6



Paras posu Oriflame tooteid on jälle ära proovitud - leidsin nii mõnegi uue lemmiku, aga natuke pettusin ka,
nii nagu ikka nende ilutoodetega see asi käib. 
Love Nature aaloega puhastusgeel ja näovesi
5,90€ LINK LINK
Kes Oriflame toodetega lähemalt tuttavad, on kindlasti juba märganud, et Pure Nature bränd on saanud uue nime - Love Nature. Täiustatud on nii sisu kui pakendeid, mis minu meelest näevad väga kenad välja. Testisin Aloe Vera sarja kuuluvat puhastusgeeli ja toonikut, mis on mõeldud normaalsele/kombineeritud nahale. Näopesugeel on natuke harjumatult keeratava korgiga pudelis, tavaliselt torgatakse neile pump otsa, aga kuna pudel on päris tilluke (150ml), siis ei ole peetud vajalikuks seda sinna lisada. Tegelikult ei ole geeli pihku niristamine mingi kunst ja kuna see on päris vedel, tuleb see pudelist üsna hõlpsasti välja. Peseb see mõnusasti ja lõhnab veelgi paremini. Lõhn on mõlemal tootel hea ja värske, midagi meloni ja kurgi vahepealset. Peale pesu nahk ei kisu ega vaja kreemi. Tunne on puhas ja värske, jäin täitsa rahule.

Toonikute kasutamisel ei ole ma eriti järjepidev. Kui näonahk pesujärgselt kuiv ei tundu, jätan ma selle sammu tavaliselt vahele. Mõne pesuvahendiga tuleb siiski ette, et nahk vajab näoveega ületupsutamist, et pH taset tasakaalustada. Praegu kuumal ajal kasutan ma näovett hoopis tihemini ja seda tavaliselt keset päeva, sest mu näonahk on nii rasvane, et see tuleb vahepeal üle pühkida. Love Nature ergutava aaloe-ekstraktiga toonik sobib selleks ideaalselt. Jätab mõnusa värske tunde, lõhnab hästi ja mis kõige tähtsam, ei jäta nahka kleepuvaks. Täitsa mõnus. 

Giordani Gold Invisible Touch jumestuskreem
14,90€ LINK
See jumestuskreem on nahal tõesti, nagu nimigi ütleb, pea nähtamatu. Kahjuks ei muuda see aga nähtamatuks seda, mis peitmist vajab, sest katvust kreemil eriti ei ole. See sobib kindlasti eeskätt neile, keda on õnnistatud ideaalilähedase nahaga ja kes soovivad vaid veidi nahatooni ühtlustada ja jumet parandada. Selleks sobib Invisible Touch hästi, sest on õhkõrn ja jätab naha hästi loomulikuks, annab sellele ilusa värske kuma. Mis mulle selle kreemi juures kõige rohkem meeldib, on selle lõhn. No tõesti on mõnus seda nahale kanda, kui nii meeldiv värske aroom ninna lööb.
 Pakendi kohta ka kiidusõnad - mõnusast matt-klaasist omapärase kujuga pudel, kvaliteetse pumba ja luksusliku kujundusega - ilus ja käes mõnus! 
Toon, mille testimiseks sain on Porcelain, viiest heledaim. Natuke minu jaoks hele, ka päevitamata nahal, praegu, mil veidi jumet peal, teeb see mu naha ikka väga kaameks. Neil, kel portselanikarva nahk, on kindlasti põhjust rõõmustada, sest heledaid, roosaka alatooniga jumestuskreeme tuleb tavaliselt poodidest tikutulega taga otsida. See kreem on täiesti kollasuse vaba - ideaalse nahaga Lumivalgukesed, see on teile! ;)  Nagu allolevalt pildiltki näha, on kreem üpris vedel, see jõudis pildi tegemise ajal juba natuke jooksma hakata. See tähendab, et kreem ei ole kuigi rasvane ja hajutamisega eriti jokutada ei maksa, sest nahal kuivab see päris kiiresti. Soovitan kasutada pintslit, näppudega läheb kauem aega ja tulemus ei jää ka nii ühtlane, niiske meigišvammiga jällegi jääb niigi kasin katvus veelgi lahjemaks. Kuigi kreem on mõeldud eeskätt kuivale nahale, siis minu väga rasusel nahal pidas see vägagi hästi vastu. Ma ei ütleks küll, et see kiiremini läikima oleks hakanud, kui rasusele nahale mõeldud kreemid. See, et jumestuskreem ka niisutab, on ainult tore, sest nahk on mul alati kuskilt ketendav ja niisutavad kreemid on sellisel puhul alati paremad, kui matistavad.
 
Giordani Gold Calligraphy silmalainer
9,90€ LINK
Selle laineri juures on asju, mis mulle meeldivad ja üks, mis mitte nii väga. Mulle on väga meeltmööda laineri hästi intensiivne süsimust värv, samuti on silmapaistvalt kaunis selle pakend - must+kuld on alati koos ilus vaadata. Püsivuse kohta oskan samuti vaid kiidusõnu lausuda, sinna, kuhu joone joonistad, see päeva lõpuni ka jääb. Suur pluss on ka silmapilkne kuivamine, kiiretel hommikutel on iga sekund kallis.
 Sellist kaldus otsaga lainerit ei olegi ma enne kasutanud, viimne kui üks, mis mul kodus rivis, on tavapäraselt teravatipulised. Nii, nagu ma arvasingi, on selle viltuse otsaga hästi mugav toimetada, sest puutepind nahaga on suurem kui teravatipulistel vildikatel, sa saad n.ö. laineri otsa ripsmetele "toetada" ja käsi on selleläbi kindlam, kui niisama õhus võdisedes. Kaldus otsaga on väga lihtne ka välisnurgas toimetada, pool ülespoole suunatud joonest saab ühe tõmbega tehtud.
 Veel on selle laineriga väga mugav täita ülemist ripsmejoont. Kui need on hõredapoolsed, nagu minul, jääb nahk laineri ja värvitud ripsmete vahelt inetult läbi kumama, see tuleks siis kindlasti täis joonistada. Siit pildilt on kindlasti paremini aru saada, millest ma räägin.
link
Kõik on väga tore, aga natuke on see vildikas minu jaoks paks, ma ei saa sellega nii peenikest joont, kui ma sooviksin, just silma sisenurgas on on raske, seal tahaksin ma hästi peenelt alustada. Ehk on see ka vähese vilumuse viga, sedasorti erilise otsaga vildikaga pean ehk rohkem harjutama. Alumisel pildil on ülemine joon kõige peenem, mis ma suutsin selle laineriga joonistada ja alumine on siis paksema servaga maalitud. Pildilt paistab hästi, et joon on hästi korrektne ja sileda servaga ega valgu laiali. Lisaks sisaldab lainer LashVital kompleksi, mis tugevdab ja hooldab ripsmeid. Igati väärt lainer neile, kes armastavad paksemat sorti jutti ripsmete kohal.
Ecollagen vahutav näopesugeel
10,90€ LINK
Ecollagen sari on kortsudevastane ja kuigi näopesugeelilt ma noorendavat toimet ei ootagi ja vaevalt, et selle paari minutiga, mil näopesu kestab jõuab üldse midagi juhtuda, on siiski tore teada, et ehk need taime algkoerakud tõesti mu kortsude kallal toimetavad. Kui esimesel kasutuskorral tundus geeli lõhn mulle veidi kummaline ja ma ei suutnud otsustada, kas see on meeldiv või mitte, siis nüüd olen sellega harjunud ja pean lõhna pigem sümpaatseks, aga omapärane on see siiski. 
 Ka muus osas on pesugeel mulle igati meeltmööda - see vahutab mõnusalt, peseb naha puhtaks ja krudisevaks, ei kuivata. Ka pakend on kena (meenutab veidi Madara omi) ja varustataud pumbaga, mis võiks küll pisut pikema otsaga olla, geel kipub vahel sõrmedest mööda pudelile tilkuma. Muidu jäin väga rahule ja kasutan seda rõõmuga. 

Giordani Gold Iconic huulepulk / True Red
10,90€ LINK
See on kõigist Oriflame toodetest, mida ealses olen proovinud, minu lemmik. Oi, kui väga mulle selle huulepulga pakend meeldib! Kui ei teaks, arvaksin pimetestis kindlasti, et tegu on mõne Dior ´i  kuldse vutlariga. See jätab tõesti mõnusalt luksusliku mulje nii vaadates, kui katsudes. 
Toon, mida minul õnnestus proovida on True Red. Värvitoone, mille hulgast valida on lausa viisteist, alates õrnadest nudetoonidest, lõpetades erkpunastega. Tegu on väga niisutava huulepulgaga, see hakkab nahaga kokkupuutudes koheselt sulama, kuid vaatamata sellele, et tundub suul justkui huulepalsam, on toon väga intensiivne ning erk. See on nii uskumatult sügavpunane, et ma peeglisse vaadates alati ahhetan.
 Toredateks plussideks on pulgas sisalduv argaaniõli ja SPF 15. 
Kuna tegu on hästi niisutava huulepulgaga, siis kindlasti soovitan juurde muretseda sobivas toonis huulepliiatsi. Minul punane pliiats puudub ja pildilt on näha, et alumise huule nurgas on värv juba veidi laiali valgunud. Pliiats hoiab selle ilust paigal ja ka värvimine on nii palju lihtsam, kui piirjooned on ees, pintsliga oli tükk tegu, et joon sirge saaks. Proovisin ka huulepulga endaga "joonistada", aga see on nii sulav, et libises nahal siuh-sauh-siia-sinna ja korrektsest piirjoonest ei tulnud miskit välja. Püsivus on pulgal vaatamata üliniisutavale koostisele uskumatult hea, see püsib mitmeid tunde ilus. Küll tuleks peale söömis värvi värskendada, et see oleks sama särav, kui enne lauda istumist. Kuu lõpuni kehtivas kataloogis on Iconic huulepulgad saadaval hinnaga 6,49€, mis on sellise toreduse eest küll väga vähe küsitud. Lemmik!

HairX Volume Boost kuivšampoon
6,50€ LINK
Olen elus ainult ühte kuivšampooni kasutanud - see juhtus olema Batiste. Ma ei tea, kas see kruttis mu standardid nii kõrgele (tegu on tõesti väärt tootega) või mis, igatahes minu kurvastuseks HairX pudelist pihustuv šampoon mu juustele mitte mingit mõju ei avalda. Proovisin küll vähema, küll suurema kogusega, aga ei mingit efekti - ainus, mille sellest juustesse sain, oli hästi hea lõhn, aga puhtusest ja volüümist mitte märkigi. Nii kahju, ootasin väga selle proovimist, eeskätt just lubatava kohevuse (l)ootuses. Aga jah, minul jääb see pudel nüüd küll seisma, sest ainuüksi meeldiva lõhna tõttu seda endale pähe lasta ei ole ju ka mõtet. Kui keegi on proovinud, andke teada, kuidas teie juustel töötas, eks.
Love Nature kibuvitsaga silmaümbruskreem
4,90€ LINK
Selle armsa roosa tuubi võtsin kohe hea meelega kasutusse. Mul on küll hetkel veel pooleli Lumene silmageel, aga tarvitan neid kahte vaheldumisi. Lumene oma on hästi kerge ja läbipaistev, hoian seda külmkapis ja kasutan hommikuti - mõnusalt virgutav ja tõmbab tursed tagasi. Seda, veidi tummisemat kibuvitsaekstraktiga kreemi kasutan aga õhtul. Kuigi see on mõeldud kuivale nahale ei ole kreem raske ega rasvane, pigem kerge ja vedelapoolne, veidi jõuab tupsutada ja juba ongi imendunud. Lõhn on hästi õrn, peaaegu olematu. Suvele sobilikult kerge, armsas pakendis niisutaja - mulle meeldib!

Opimals vahutav näopesugeel 
6,90€ LINK
Veel üks tore näopesugeel, seekord Optimals sarjast. Sarja tooted sisaldavad nüüd Rootsi pohladest saadud anioksüdante, mis kaitsevad nahka UV kiirguse ja saaste eest. Valisin siniste lehtedega geeli, see on mõeldud normaalsele/kombineeritud nahale, rasuse naha tooted kipuvad tavaliselt mu nahka liialt kuivatama. Mitte ühtegi halba sõna ei ole öelda - geel vahutab mõnusasti, lõhnab hästi, peseb korralikult ja nahk jääb puhas ning pehme. Pudel näeb kena välja ja pump on mugava pika tilaga. Tasub teinekordki tellida. 


Very Me Spring Tenderness küünelakk / Optimistic Orange
4,50€ LINK
Kõige rohkem meeldib mulle selle küünelaki juures ilus kuldsete lilledega ja roosa korgiga pudel. Asi on selles, et oranž ei mu eriline lemmik, eriti, mis küünelakkidesse puutub. Minu nahatooniga see lihtsalt kokku ei klapi.
Õnneks on Spring Tenderness´i oranž selline pastelne, mitte kärts ja see mulle isegi veidike imponeerib.
 Küll aga on lakk natuke liiga paks ja ei jää küüntel nii sile, kui mulle meeldiks, veidike triibuline on see tulemus. Püsivus on lakil täitsa hea, paar päeva ilma otstest kulumata on minu puhul hea saavutus. 
Kas olete mõnda neist toodetest proovinud?

Praeguseks kõik, aga tulge paari tunni pärast kindlasti tagasi, siis algab lubatud blogi sünnipäevaloos!


Olge armsad!


8 comments:

  1. Super ülevaade toodetest!:) Mul oli plaan soetada see kuivshampoon aga nüüd jätan ma selle sinnapaika:) Lisaks olen ma küünelaki puhul samal arvamusel ,et liiga paks ja tulemus pole päris see.Muidu aga toon on ja pudel on kena:)

    ReplyDelete
  2. Sa oled huulemodell valmis :) Mul on Giordani Gold Jewel huulepulgad ning täpselt sama tunne, mis nende Iconic huulepulkadega - nii ilusad ja kvaliteetsed, et võks vabalt mõne kallima brändi huulepulgaga sassi ajada. Ja käes on ka mõnusalt rasked, mis lisab veelgi luksust :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh Sind, Liinake. :D Aga huulepulgad on Oriflamel küll head, olen kõigiga rahule jäänud.

      Delete
  3. All of these products look great!

    ReplyDelete
  4. Mina ise proovisin Love nature sarjast teepuuga näoemulsiooni. Algul matistas ja kõik oli korras aga kui peale esimest nädalat edasi kasutasin, siis nahk enam välja ei kannatanud vaid hakkas päris hullult kipitama ja näonahk lõi punakas laiguliseks. Ei tea miks järsku nii reageeris :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi-oi, see küll halvasti, ehk on teepuu Su nahale liiga karm, see päris kange kraam. :/

      Delete
  5. Mul on tekkinud küsimus nende näopesugeelide kohta. Kas need vajavad mahapesemist või jäävad nahale? Ehk kui ma kasutan meiki, mis vajab nagunii õhtuti maha võtmist, aga mulle ei meeldi korduvalt vatitupsudega mäkerdada, siis mida sa soovitaksid selliseks õhtuseks puhastuseks? Kas pesugeelist piisab ka meigieemalduseks või on need eraldi protseduurid? Ja kas mõni geel on selline, mida ei pea maha pesema või on see ainult näovee eelis? Aitäh ette! :) Mari

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pesugeelid on justkui seebid, mis on mõeldud näole - need vahutavad ja on vaja kindlasti maha loputada. Pesugeelist piisab täiesti jumestuse eemaldamisest, vaid ripsmetušš tuleb silmameigieemaldajaga maha võtta, kui Sul ei ole selline tušš, mis veega eemaldub. Kui Sa soovid toodet, mida ei pea loputama, siis soovitan mitsellaarvett proovida, see on väga tõhus ja eemaldab kogu meigi, ka ripsmetušši. Tavaline näovesi meiki ei eemalda, seda kasutatakse peale näo puhastamist värskendamiseks ja naha ph taseme tasakaalustamiseks ning naha ettevalmistamiseks kreemi jaoks. Mitsellaarvett toodavad paljud firmad, mulle meeldib väga L´Oreali oma. Hind on sellel sooduspakkumiste aegu umbes 4€, soovitan! :)

      Delete

ShareThis