arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

19/05/2014

Ilulemmikud #4



Untsus ostude postituse tasakaalustamiseks kohe siia otsa üks lemmikutest kõnelev. Panin ritta need tooted, mida mulle on meeldinud viimasel ajal kõige enam kasutada ja mis on mõnusalt kevadised, nii välimuse kui sisu poolest. Sellised armsasti heledad, helged ja kerged.
Üks pikem lugemine siia äikeseootusesse/lootusesse või siis kartusesse, kuidas keegi. Fännid saavad reaalajas äikese teekonda uurida näiteks SIIN. Praegu tundub küll, et jääme kärgatustest hoopis ilma, kogu kupatus liigub tasapisi põhja. Leht on suure huviliste hulga tõttu vahel maas, varuge kannatust. Aga tulge siis ikka tagasi postitust lugema. 


Marc Jacobs / Daisy Eau So Fresh

Kuu ajaga on sellest heleroosast, maailma lahedaima korgiga pudelist, mis peidab endas uskumatult maitsekalt kokkusegatud lõhnabuketti, saanud minu kevad/suvine lemmikparfüüm. Kuidas ma sain ilma temata üldse nii kaua oldud... eks ma igatsesin ka muidugi. Kui ma seda pudelit vaatan, siis on mul nii hea tunne ja rõõmus meel, et ta mul olemas on.
Täiuslikumat lõhna soojaks ajaks annab otsida - vaarikas, greip, pirn, kannike, roos, õunapuuõied, muskus, seedripuu ja ploom annavad kokkusegatuna perfektse kompoti, mis on ühtaegu nii värke, magus, hästi õrn, rõõmsameelne ja naiselik. Tegu on Daisy tualettvee värskema ja lahjema variandiga, mis ei püsi küll kuigi kaua peal, aga soojade ilmadega ei kujutagi ette midagi sellest kangemat ennast ümbritsemas. Riietele pihustatuna on aroomi tunda veel järgmisel päevalgi, nahal hajub see umbes paari tunniga.  
Mulle nii meeldivad need kummist lilled korgil, see üks väike kollane on eriti tore...

Garnier / Ultimate Beauty kehaõli*
Kui ma talvel tarvitasin enamasti toitvamaid kehavõisid/kreeme, siis kevade tulekuga kraamisin selle kerge kehaõli riiulil ettepoole ja hakkasin usinasti kasutama. Kuna kõige kuivem nahk on mul just säärtel, siis neid ma tublilt nüüd õlitan. See sobib praegusteks šortsi-ilmadeks ideaalselt, sisseõlitataud sääred näevad kuidagi eriti head välja - olete ju näinud küll, kuidas modellidele enne catwalkile minekut jalgu õliga sisse määritakse.
Nii plastik-läikivad koivad selle õliga muidugi ei jää, kui liialdada, siis saab ka selle efekti kätte, aga tavakoguses peale kantuna imendub see kenasti ja jätab naha mõnusalt niiskeks ja pehmeks. 
See kuldne pudel peidab endas nelja erinevat õli - argaania, makadaamia, mandli ja roosi oma. Algul peale kandes on lõhn minu jaoks veidi liiga pealetükkiv, aga õnneks see hajub kiirelt ja järele jääb mahe õline aroom.
Üks väike miinus on sellel õlil ka - pudel on veidi ebamugava kujuga ja raske on seda kindlalt käes hoida, eriti, kui käed on juba õlised. Libedate kätega on tükk tegu, et see pritsima saada. Kui see nii ilus kuldkollane ei oleks ja kui mul leiduks mõni kaunim ning käepärasem tühi pudel, kaaluksin õli ümbervalamist küll, siis oleks selle kasutamine veelgi meeldivam.

L´Oreal / Skin Perfection Correcting päevakreem*
Sellest kreemist rääkisin hiljuti pikalt SIIN ja tahan veel kiita, sest see on tõesti mõnusalt kerge ja sobib ka kuumemaks ajaks ideaalselt. Kreemil on mõnus lõhn, see imendub kiirelt ja jätab naha pehmeks, lisaks muudab poorid tillumaks - ideaalne niisutaja. Ma tõesti naudin selle kasutamist igal hommikul ja soovitan teile ka. Kõige soodsamalt märkasin kreemi Maksimarketis, kus see kliendikaardiga maksis 8,35€ - tasub kindlasti proovimist.


Garnier /  Simply Essentials silmameigieemaldaja*
Tean-tean, olete mu Garnieri silmameigieemaldite vaimustusest juba väsinud. Kerige rahumeeli edasi, kui teil mõni kodus juba olemas... Need, kellel veel mingil põhjusel ühtegi pole, nii kergesti ei pääse, sest peate kas lugema läbi selle pika arvustuse kõigist kolmest pudelist SIIN või siis lubama, et proovite vähemasti selle ilusas taevasinises pudelis variandi ära, mis on minu vaieldamatu lemmik ning mis oma värske väljanägemise ning pea veelaadse koostise tõttu on see üks perfektne kevadine meigieemaldi, mille soovitan veel külmkappi panna, siis on see eriti värskendav ja karge.    

L´Oreal / Rouge Caresse huulepulk / Nude&Cute*
Caresse huulepulgad on paljudele teist kindlasti juba tuttavad. Kellele need meeltmööda, siis tasub raudselt proovida ka kahte uut tooni, mis mõned kuud tagasi poodidesse jõudsid - Nude&Cute ja Coral&Floral. Need kaks teeb eriliseks valgustpeegeldav pärlisüdamik, mis päikese käes mõnusalt helkleb. 
Mina sain testimiseks tooni Nude&Cute ja pean ütlema, et see on tõesti nii nude kui cute. Just sellist armast beebiroosat huulepulka ma otsinud olingi. Beežid nudehuuled minu nahatooniga eriti ei taha sobida, aga roosa annab värskust juurde ja see sulav pärlisüdamik lisab mõnusat sära, pigem on see õrn kuma, kui pärlmutter. Teine toon - Coral&Floral, tundub ka väga kena värv olevat, selline erksam virsikutoon, suveks täiuslik. Pean minema poodi uurima, kuidas see päriselus välja näeb.  
Mulle meeldib, et see huulepulk on hästi kreemjas ja libiseb huultel mõnusasti. Kuigi mu suu oli pildistamise aegu päris kuiv ja narmendav, on näha, et huulepulk ei too neid probleeme esile, pigem peidab. See niisutab päris tõhusalt ja teeb karedad huuled pehmeks.   
Päikese käes on värv mõnusalt kumav...

Maybelline / Dream Pure BB kreem
Eelmise suvel avastasin enda suureks rõõmuks, et siiski on olemas BB kreem, mis sobib ka minu väga rasuse nahaga ja nii, kui päike jälle kõrgemalt käim hakkas, lõin ta jälle uuest lauale. See toreda erksa korgiga tuub saadab mind kindlasti terve kevad/suve, sest on mõnusalt kerge ja laseb nahal hingata, kuid samas katab üllatavalt hästi ning püsib ka palava päevaga täitsa kenasti. Mulle meeldib ka kreemjas koostis, mis ei too ketendavaid kohti esile ja mida on mugav laiali määrida nii sõrmede, käsna, kui pintsliga. Lisaks sisaldab kreem salitsüülhapet, mis on teada-tuntud  probleemse naha parendaja -see hoiab eemal vistrikud ja reguleerib rasueritust. 
Varakevadel sobis mulle hästi toon light, mõne aja pärast segasin seda pooleks mediumiga ja nüüd suve hakul, klapib medium üksi mu nahatooniga peaaegu täiuslikult. Mõlemaid toone kõrvuti võib näha SELLES postituses. Paar päeva tagasi silmasin Dream Pure ja kuivale/normaalsele nahale mõeldud Dream Fresh BB kreeme Maksimarketis soodushinnaga, mis jäi 6€ kanti. Varusid täiendama!       

Look Beauty / Fresh Cheeks kreempõsepuna / Melon
 Miskipärast tundub mulle, et kreemjad põsepunad sobivad just paremini soojemateks aegadeks, talvel ei puutunud ma seda Look Beauty armast toosi pea üldse, nüüd ei saa temast aga kuidagi küllalt. Kuigi ka näppudega saab väga hästi hakkama, meeldib mulle seda peale kanda niiske jumestuskäsnaga, siis jätab see eriti mõnusa läbikumava ja õhetava tulemuse. Ka pintsliga jääb resultaat ilus ühtlane.   
Toon on kena hele virsik -  erk, kuid mitte karjuv...
Tekstuur on mõnusalt kreemjas, näpuga katsudes veidi kleepuv, kuid põskedele hajutatault kuivab kiirelt ja jääb sametine. Pildile see ei jõudnud, kuid toosi põhjal on ka peegel, millest näeb päris kenasti kuhu ja kui palju on vaja puna kanda, kui suuremat peeglit käepärast ei ole. Kahjuks on Look Beauty veebileht praegu uuendamisel, aga kui ma õigesti mäletan, maksis see puna 6€ kanti. LB lehel on VÄGA tihti allahindlused, kaup on enamasti siis kõik poole hinnaga ja saatmine tasuta. Tasub tellimist, seal on häid leide. Lehele pääseb SIIT.  

L´Oreal / Nude Magique Blur kreem*
Veel üks hästi kerge ja õhuline toode, mida ma hea meelega terve kevade olen kasutanud, on see lillas tuubis pooride hajutaja. Ma kujutan ette, et suvel, kui nahk juba jumekam ja toon ühtlasem, piisabki ainult Blur kreemist, et parem välja näha. Praegu panen ma teda natuke BB kreemi alla, just sinna, kus poorid nähtavamad, see peidab need ilusti ja nahk on siledam ning jume värskem. Mulle ei meenu, et oleksin Blur kreemi kohta mõnda laitvat arvustust lugenud, kõik, kes on proovinud, on rahule jäänud. Andke teada, kuidas teile kreem meeldib ega blogijaid saa ka ju alati usaldada hi-hi.
Pika postituse kreemist kirjutasin SIIA.    

Kas on minu lemmikute seas ka mõni teie oma?
On teil mõni toode, mida igal kevadel ikka ja jälle kasutate?
Kuna ma olen selline muretseja tüüp, siis et mul süda rahul oleks,
kordan teile emhi.ee abiga üle, kuidas äikese korral käituda, et ellu jääda:

1) Lülitage välja elektriseadmed: televiisor, arvuti jne. (kui see postitus loetud)
2) Ärge rääkige äikese ajal võrgutelefoniga. See võib põhjustada elektri- või akustilise šoki.
3) Hoidu eemale seinakontaktidest, neist võib saada välgulöögi.
4) Ära tee äikese ajal tuld ahju ega pliidi alla. Suits on hea elektrijuht ja "tõmbab" välku.
5) Selgita lastele (ja sisenda endale), et ohtlik ei ole müristamine, vaid välk.
6) Kui oled vees või veekogul ja näed äikese lähenemist, tule kohe välja.
7) Olles äikese ajal lagedal, ära liigu ega jookse, pigem heida pikali madalamas kohas.
8) Ära varju puude alla, eriti ohtlikud on lehtpuud, neid tabab välk sagedamini.
9) Kui teie majal puudub piksevarras, ajage see kohe püsti!
 Olge vaprad! 

*kingitud toode

19 comments:

  1. Proovisin ka Loreali Blur kreemi ning jäin rahule :)
    Kel huvi,saab väikest arvustust lugeda minu blogist
    http://mskiku.blogspot.com/2014/05/reviewloreal-paris-nude-magique-blur.html

    ReplyDelete
  2. Heas mõttes marru ajavad su ilusad pildid!! :D Su blogi vaadates saan alati inspiratsiooni, et ''alati saab paremini pilte teha Marili!'', niiet keep up the good work :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh, armas Marili, Sul endal on väga profid pildid, pole seal enam midagi parandada vaja. ;)

      Delete
  3. Kuidas sa oma nina ja ülahuule vahelist ala nii-nii siledana hoiad? :D
    S.t, mida kasutad? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oeh, nii lahe küsimus, naersin tükk aega, nii tore. :D Kui silmakreemi kasutan, siis panen alati ülahuule kohale ka natuke, sest need vertikaalkortsud, mis sinna kipuvad tulema, mulle kohe üldse ei meeldi. :)

      Delete
    2. :D Jep, naljakas küsimus.
      Aga karvad? :D

      Delete
    3. Haha, ah Sa mõtlesid selles mõttes siledad? :D No nii hull asi veel ei ole, et peaks vuntsi ajama, aga kui miskit on, eks siis haaran pintsetid. ;)

      Delete
  4. Nii kaunid suvised pildid ja kohe rõõm on alati su postitusi lugeda! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nüüd tegid mul ka tuju rõõmsaks. :))

      Delete
  5. See huultepilt!! Niinii ilus, et pikalt vaatasin kohe, nagu mingist huulepulga reklaamist.

    ReplyDelete
  6. Kas sul on sünnipärased hambad? :D Või oled nendele mingit iluravi ka teinud?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei ole midagi teinud. :)

      Delete
    2. ahhh....no veab siis ;) :)

      Delete
    3. Ei-ei, ausõna, mu hambad on tavaelus kõike muud, kui valged, pildil paistavad lihtsalt heledamad. :))

      Delete
  7. Selveris praegu Ilulaada ajal L'oreali roosa kreem 8,29€, peab ka vist ikka ära proovima, ma nii hädas oma suurepoorilise nahaga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Proovi kindlasti, see on tõesti mõnus ja kerge. :)

      Delete
  8. See BB kreem on mu kõige lemmikum ilutoode üldse ja oli kusjuures paar päeva tagasi viimati Selveris käies 4.99! Mina avastasin selle muidugi just siis, kui olin mujalt ära ostnud :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi, see on ju eriti hea hind, pean varusid täiendama minema, aitäh! :)

      Delete

ShareThis