arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

22/05/2014

Kuidas kanda kimonot?



Ükskõik, millisesse (neti)poodi ka sisse ei kiika - vastu vaatavad KIMONOD! Ja jumal tänatud - otsisin ka kapist oma mitu aastat tagasi Lindexist soetatud lillelise hõlsti välja, mis sellel ajal ei olnud sugugi nii popp ja sai ostetud mingit sorti pidulikumaks ürituseks, milliseks, ei meenu, tean vaid seda, et selga ma kimonot tol õhtul ei pannudki. :) Kurvalt ta seal kapis elas, kirsid jõudsid juba mitu korda vahepeal õitseda, vaikselt ikka lootis, et saab veel kunagi särada. :)) Võtsin kimono kapist välja küll, aga esimese õhina möödudes, kui hakkasin uurima, et millega ma teda siis kandma hakkan, võttis esialgu nõutuks... Kõigepealt tuli endale pähe taguda see, et kui asi on lilleline ja siidine, ei tähenda see automaatselt PIDU!
Täiesti vabalt võib kimonot kanda IGA päev ja IGAL pool. Võta kimonot, kui tavalist kardigani ja näed, et võimalusi on lõputult. Tuhnisin veits kapis ja tegelikult sobis see peaaegu kõigega. :)
Ma lootsin tegelikult, et saan selle kõik endale selga suruda ja siis pilti teha, aga ma lihtsalt ei oska ise endast pilte teha, kuigi statiiv ja muu atribuutika on olemas. Küll ei teravusta aparaat seda, mida vaja ja sada muud häda, millega ma rahule ei jäänud.
Aga nii on minu meelest ka täitsa tore ja ülevaatlik, mis teie arvate? :)
Kimono sobib väga hästi seelikuga, ükskõik, kas siis skateri, liibuva mini või pika maksiga. Tuleb ainult avatud meeltega riidekapp üle vaadata ja siis peegli ees keereldes otsused teha. Vastavalt meeleolule sobivat värvi topp alla, tuju järgi kas erksamaid asseksuaare või tagasihoidlikumaid lisandeid juurde, kimonoga klappiv idamaine kommikarp kaenlasse ja armsatele sõpradele külla! :)      
seelik - Cropp / kott - Basaar / mõmmidega võtmehoidja - Sepa Keskus / kingad - Mohito / lõhn - Marc Jacobs / prillid - New Yorker / sõrmused - H&M / küünelakk - BYS 
Kui ilmateade ütleb, et järgmisel päeval on ikka 30 kraadi kuuma, siis ei ole muud, kui hommikul tööle minnes bikiinid ja päevituskreem kotti, sest isegi õhtupoolikul saab siis veel täitsa vabalt päikeseloojanguni rannas lesida. Kimonoga võib nii randa minna, kui rannas olla. Minu mustaga on ehk veidi kuum, aga mõne heleda ja lendlevaga on kindlasti väga mõnus mööda rannaäärt jalutada või siis endale peale visata, kui päike on õlgadele liiga teinud või vaja minna jäätist ostma. :) Kindlasti ei tohi unustada veepudelit, soovitatavalt BPA-vaba, mis päikese käes kuumenedes ei hakkaks mürke vette eritama ja päevituskreemi/õli. Minul ei olnud seda pildile panna, sest ei ole jõudnud sellel aastal endale veel uut soetada, eelmise aasta oma enam ei kõlba, aastaga pidavat SPF sealt seest kaduma ja ega kreem lahtiselt ju kauem seisagi. Üks põnev ajakiri ja laiaääreline kübar, mis näonahalt kortsetekitava päikese eemale hoiab ja oledki beach-iks valmis!
shortsid - Cubus /  rihm - Lindex / pudel - Equa / õli - Garnier / sandaalid - Terranova / prillid - Seppälä / kübar - Maxima /  kott - Tally Weijl  / bikiinid - Seppälä /  käevõrud - H&M / käepaelad - Hansalaadalt
Kimonot saab ka väga edukalt veidi jahedamate ilmadega kanda. Alla mõni pika varrukaga särk, jalga teksad ning saapad, kaela sall ja läks. Vihmavari kindlasti kaasa!
teksad - Tally Weijl / saapad - Din Sko / sall - Seppälä / kott - New Yorker / vihmavari - Seppälä / rihm - Mohito / kell - New Yorker / käevõru - Mohito / küünelakk - Maybelline / lõhn - Esprit
Just peo tarvis sai see kimono mul soetatud ja ka see jaapanipärane nahast vöö oli mul sinna peale mõeldud. Kimono alla sobib küll igat sorti kleit-seelik-püks, väike must kleit, maani lendlev seelik, kitsas nahkpüks - pane ainult konts alla ja mine sära.
Natuke särtsu ehete ja huulepulgaga ning oledki õhtu staar! :)
kleit - H&M / kingad - Riallo / kott - Gina Tricot / vöö - Reserved / kõrvarõngad - Pi-Ret Jewelry / lõhn - Prada / huulepulk - Look Beauty / küünelakk - Wild&Mild
Minu lemmik komplekt - šoppamiseks ideaalne. Mugav, saab kiiresti selga - seljast ära, kui on vaja kabiinis riideid proovida. Lendleb mõnusalt ja tuulutab keha, samas ei tunne ma ennast "paljalt", topi või t-särgi väel on kuidagi kõhe. :) Natuke suviseid ehteid, kell, et ei ununeks vahepeal einet võtta, sorts värsket lõhna ja muidugi kliendikaardid!
shortsid - New Yorker / kott - Basaar / ketsid - Converse / prillid - Seppälä / rihm - Lindex / t-särk - Cubus / lõhn - Oriflame / kell - New Yorker / käevõrud - Pi-Ret Jewelry /
küünelakk - Seppälä / kaardihoidja - suvaline kontoritarvete pood
Pinteresti põhjatusest ka mõned inspiratsiooni kollaažid, et mõte jooksma hakkaks...
 

Need, kes siit kimono üledoosi ei saanud, kibelevad kindlasti endalegi mõnda soetama. Kui ma nüüd peaksin enesele mõne veel valima, siis võtaksin kindlasti narmastega ja veidi pikema. Eelistaksin ühevärvilisele ikkagi lillelist/kirjut - esiteks lõbusam ja teiseks on selle alla lihtne ühevärvilisi toppe/pluuse/seelikuid/pükse sobitada - kerge vaevaga on lööv komplekt valmis!

Kuidas teile kimono trend meeldib?
Olete endale juba mõne soetanud või on plaanis?
Kuidas seda kannate/kannaksite?
Tänaseks kõik, olge armsad!




31 comments:

  1. Minule ajasid väga suure kimono isu praegu peale (; Ja ma arvan et see on mu läbi aegade kõige lemmikum postitus sinult! Nii palju ägedaid outfite, mida ihkaks enda kappigi ja hulganisti ilusaid pilte. Plaks-plaks!

    http://www.merrific.net

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi, kui armas, ma veel kahtlesin, et kas selline "voodile visatud" asi üldse kannatab postitamist. Tore, et Sulle meeldis. ;)

      Delete
  2. Tõesti üks väga kihvt postitus ja tekkis endal ka tahtmine minna poodi ja proovida, kas mulle üldse sobiks kimono :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sulle, Svea, sobib KINDLASTI, paned veel oma valge kaabu pähe ja... :)

      Delete
    2. Käisin seda valget kaabut proovimas, no ei sobinud mulle :(

      Delete
    3. Uskumatu, aga ära anna alla, kusagil on see õige. ;)

      Delete
  3. Väga väga meeldib see postitus!

    ReplyDelete
  4. Mulle on need viimasel ajal nii meeldima hakanud, homme tõban enda oma kindlasti selga, kuna suutsin täna õlad ja käed ära põletada. Vat kui praktiline :D Igatahes üks on olemas ja teine juba loodetavasti minu poole teel. Ja nüüd tahaks veel ühte vähemalt põlvedeni ulatuvat ka :D Ja nüüd tagant järgi mõeldes olingi ikka loll küll, kui eelmine suvi oma ühe kollase maha müüsin. Sai Prantsusmaal reisil käies ostetud, seal oli isegi seljas paaril korral ja kodus jäi kappi seisma. Ilus erk kollane oli, ma ei tea, mis ma mõtlesin, kui selle maha müüsin. Igatahes lohutan end sellega, et varsti varsti on minu kätes juba ilus must lilleline ja narmastega :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lilleline ja narmastega kõlab väga hästi. :)

      Delete
  5. Sul on tõesti palju ilusaid asju ja hea maitse. Kui õnnestub, siis tee endast ikka mõni outfiti pilt ka kimonoga.

    Tervitades, see teine Anni.

    ReplyDelete
  6. Ohh, Pille-Riin! Nii ilusad outfiti pildid, justkui ajakirjast võetud! Ja need Jaapani kirsiõied sobivad ka imeliselt postitust kaunistama! Ma arvan, et see on üks mu kõigi aegade lemmikumaid outfiti postitusi ja nüüd pean ka kohe kindlasti endale suveks ühe kimono soetama :) Eelistatavalt heleda ja lillelise või linnukestega :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tore, et meeldib. :) Ja kindlasti narmastega! :))

      Delete
  7. Minu absoluutne lemmikpostitus sel kuul! Muide, ma ise olen kimoniga hädas. Sain ühe kena Lindexi kimono kingiks ja mõni aeg tagasi pildistasime ka üles. Mul on tunne, et kimono töötab foto peal, kuid igapäevaselt ma ei kanna.

    ReplyDelete
    Replies
    1. See on küll uskumatu, Stella! Kujutan täitsa ette, kuidas kimono Sinu lokkidega võidu lendleks, aga ju ei olnud see SINU kimono. ;)

      Delete
  8. Selle peale ütlen ma praegu seda, et oled üks äraütlemata stiilne naine! ;)
    Vahele küsiks veel seda, et kas need Terranova sandaalid on alles soetatud ja võin selliseid veel sealt leida või kahjuks juba hilja?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh! :D Sandaalid on eelmisel aastal soetatud, vot, tuleks mul meelde, kus ma hiljuti täpselt samasuguseid nägin...äkki SHU-s või ABC Kingas?

      Delete
  9. Tahtsin ka lihtsalt öelda, et väga äge postitus! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh, nii tore on tagasisidet saada. ;)

      Delete
  10. Väga ilus postitus ja kenad pildid! Kindlasti tahan ise ka kimono järgi proovida aga pole veel seda õiget leidnud :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh Sulle! :) Ja edu selle õige leidmisel. ;)

      Delete
  11. Küll sul oli ikka tahtmist see postitus sellisel kujul teha! Väga aeganõudev teine ju, tubli! Loodetavasti saab su vaev kunagi veidi heldemalt tasutud. :) Ja lõpuks midagi teistsugust nende sposoreeritud kreemide vahele, on näha, et tahad oma lugejatele pakkuda seda, mida nad soovinud on. Ehk siis vähem reklaami, kuigi siin postituses on seda ka küllaga. :) Veelkord tubli! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Endale kõike seda palavaga selga ajada oleks üks paras piin olnud :) Mulle väga meeldib selline kombineerimine, mingi vaev see küll ei olnud, puhas rõõm. :)) Ma ei nimetaks toodete tutvustamist ja arvamuse avaldamist reklaamiks. Need on mulle proovimiseks saadetud ja nende promomise eest mulle ei maksta. Ka mingit kohustust mul neid aeg ajalt blogis näidata ei ole, otsisin lihtsalt välja asjad, mis minu meelest sobisid, ilma tagamõtteta. ;)

      Delete
    2. Ega see asjade välja otsimine, kombineerimine, paika sättimine ja tagasi panemine pole ju ka higimulliotsaettemittetekitav tegevus :) Kõik on väga hästi! Ma üldse ei kurda! :) Selle postituse idee on väga hea ja loodetavasti on sul neid ideid veel :)!

      Delete
    3. Praeguste ilmadega võtab isegi fotika käeshoidmine mul selja märjaks. :D Ideid on igat sorti, aga olen jube aeglane kirjutaja/pildistaja, enamus ideid hajub laiali, enne, kui jõuan poole peale. :)

      Delete
  12. Kui mind muidu praeguste ilmadega üldse ei huvita milline ma välja näen, peaasi, et ära ei sula, siis sinu postitus motiveeris ka selle kuumaga oma garderoobi üle vaatama. Nii ilusad ja inspireerivad pildid!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Esmatähtis ongi, et kuumarabandust ei saa. :) Ega siin praegu peale topi ja shortside millegi muuga kannatagi käia. Kui veidi jahedam, saab juba huvitavamaid komplekte kokku keerata. ;)

      Delete
  13. Oh, see on vist mu lemmikpostitus! Ootan tulevikus kindlasti veel midagi sellist, Sul tuleb nii hästi välja! :)
    PS. Mis kaamerat kasutad piltide tegemiseks?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nii tore, et meeldis. :) Aparaat on Canon EOS 600D.

      Delete

ShareThis