arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

12/05/2014

Uut // Sleek Makeup, Oriflame, Joico, Schwarzkopf & Kitoko



Loodan, et teil oli samuti tore emadepäev ja saite mõnusasti emaga koos kooki mugida
ning sama heatujuliselt saame nüüd koos põnevaid karbikesi uudistada. :) 
 
Paarist Kitoko tootest olen oma blogis juba ülivõrdes rääkinud ja piiritu oli minu rõõm, kui ILUKUTSE veebipood saatis minu poole teele selle piraka kinkekarbi (LINK). See on tõesti suur ja sisaldab lisaks volüümiandvale šampoonile-palsamile veel ka kehakreemi. Juuksehooldustooted peaksid mulle küll ülihästi sobima, sest on mõeldud õhukestele ludus juustele, jep - minust ludumat ludupead annab otsida. :) 
Megagiga karbiga olid kaasas veel hästi armsad pisikesed roosad Schwarzkopf´i uue tootesarja BC Oil Miracle roosiõli šampoon (LINK) ja hooldusõli (LINK). Mõlemad lõhnavad imehästi...
 
Ka SALON24 poputas mind juustehooldustoodetega. Olin sellise toreda brändi nagu Joico täiesti unustanud. Mõned aastad tagasi kasutasin nende tooteid tihedasti, Daily Care Balancing šampoon oli minu suur lemmik. Nüüd sain testimiseks Cliniscalp töödeldud juustele mõeldud šampooni (LINK) ja palsami (LINK) ning saan loodetavasti jällegi Joico headuses veenduda. Cliniscalp tooted on spetsiaalselt välja töötatud hõrenevatele juustele - no mis mul saaks paksema pahmaka vastu olla. :) 
 
ORIFLAME uus bränd The One aina täieneb. Mul on ainult hea meel, sest tooted näevad väga šikid välja ja need, mida siiani proovinud olen, on pea kõik ka sisu poolest kiiduväärt. Teen õige pea The One toodest eraldi postituse, kui olen kenasti sotti saanud, milline toode kuhu kuulub ja mille poolest need erinevad - olen aru saanud, et bränd jaguneb vähemalt kolmeks erinevaks grupiks, keeruline, aga põnev. :)
 
Veel uudiseid Oriflame´lt - Love Nature sarjast sain proovimiseks aaloega näopesugeeli, tooniku ja geelkreemi, kibuvitsaekstraktiga silmakreemi ning teepuuga peitepulga. Kõiki ma kindlasti ära proovida ei jõua, aga mõnedest neist ja ka vanematest Oriflame toodetest, mida praegu testin, teen ka peagi juttu.  
 
Viimaseks jätsin kõige magusama - Sleek Makeup tooteid olen juba kaua tahtnud proovida, seepärast olin eriti õnnelik, kui LEVELZONE veebipood justkui mu mõtteid lugedes armsasti mulle selle võimaluse andiski. Valisin nende virtuaalselt vitriinilt välja põsepuna toonis Rose Gold (LINK), highlighter-peitepulga (LINK) ja kulmupliiatsi (LINK). Kõik tooted on päriselus veelgi ilusamad, kui ma ette kujutasin ja lisaks saabus pakk nii lahedas roosa lehviga karbis, et ma lõin lausa käsi kokku. Ma olen tõeliselt üllatunud, et Levelzone müüb Sleek Makeup tooteid pea sama hinnaga, kui brändi enda koduleht, see teeb kindlasti rõõmu neile, kes välismaistelt lehtedelt ei soovi/saa tellida. 
Kas olete neist toodetest mõnda proovinud või tahaksite proovida?

Tänaseks kõik, olge armsad!



11 comments:

  1. kuulsin ka, et Sleeki tooteid saab nüüd ka Eesti veebipoest tellida... mul on neilt juba 5 lauvärvipaletti ja ausalt, ma võiks põhimõtteliselt kõik ülejäänud lauvärvid laiali jagada või minema visata, sest kvaliteet on lihtsalt nii võrratu ja pigment ülimalt tugev! kahtlustan, et tellin Levelzone'ist kindlasti mõnda Sleek'i toodet, mis on liigagi pikalt wishlistis olnud :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaaa, lauvärve tahaks ka kunagi proovida. :)

      Delete
  2. Oeh, Sinu blogi lugedes saab alati midagi uut jälle teada, peab vist ruttu levelzone lehele lippama ja sleek-i tooteid uurima :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mine uuri kindlasti, eriti tore on see, et Sleek-i valik täieneb neil pidevalt. Viimase nädalaga on palju uusi tooteid lisandunud. ;)

      Delete
  3. No proovida võiks ju kõike, aga kõige enam jäi kummitama Sleek`i kulmupliiats. Mulle hirmsasti meeldivad sellised pliiatsid, mis on harjaga varustatud :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. See on tõesti mugav, ei pea harja eraldi muretsema ega kaasas kandma. :)

      Delete
    2. Soovitan kindlasti proovida ka nende kulmupuudri-kulmuvaha duot, see on imeline :) H.

      Delete
  4. Palju head kraami! Sleeki asjad mulle meeldivad ja mul ka hea meel, et nüüd saab neid Eestist osta :)

    ReplyDelete
  5. Tellisin ka äsja Levelzone'ist ning sain tooted samasuguses lehviga karbis. Olin isegi päris õnnelik juba ainuüksi sellise vahva karbi üle :D :)

    http://mskiku.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nii ilus pakend teeb tõesti rõõmu. :)

      Delete
  6. Lauvärvid on väga head Sleekil! Kindlasti kunagi proovi! Ootan Sleeki arvustusi - ehk on neil midagi head veel valikus :)

    ReplyDelete

ShareThis