arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

03/06/2014

Arvustus // Sleek MakeUP + kingiloos!



Ma olen Sleek´i tooteid nende kodulehel juba ammuilma uudistamas käinud. Eriti huvitavad mind põsepunad, nende heast kavliteedist ja kõrgest pigmendisisaldusest olen palju lugenud. Ostud sealt on jäänud mul siiani tegemata, enamasti suutmatusest valida tooni, sest valik on suur. :)
Suur oli ka minu rõõm, kui minuga võeti ühendust LEVELZONE e-poest ja pakuti võimalust Sleek MakeUP tooteid proovida. Nii tore, et see bränd nüüd ka Eestis saadaval on ja veel nii hea hinnaga - tooted maksavad pea sama palju, kui Sleek´ i enda kodulehel. Valisin pika vaagimise peale välja kolm toodet, millest nüüd lähemalt juttu teengi. 
Luminaire Highlighting Concealer / 01
7,98€ LINK
Mulle tohutult meeldivad Sleek´i toodete pakendid, need on nii mõnusast matist plastikust ja käes head katsuda. Disain on vaoshoitult minimalistlik ja šikk. Nii on ka selle pliiatsiga - see näeb lahe välja ja kasutada on pliiatsit tänu matile pinnale mugav, see ei libise käest. Pliiatsi otsas olevat nuppu tuli esimesel korral päris tükk aega plõksutada, et kreem lõpuks pintsli vahelt paistma hakkaks. Ka nüüd, igapäevaselt kasutades, tuleb veidi kannatust varuda, sest peale igat klikki tuleb natuke oodata, kreemil läheb veidi aega, et kohale jõuda. Närviliselt plõgistada ei maksa, siis on enam, kui kindel, et lõpetad suure portsu ülejäägiga. Esimestel kasutuskordadel juhtus sedagi, et pliiatsile korki peale surudes vajutasin kogemata nuppu ja järgmisel korral oli juba veidi kuivanud kreem mind pintsli otsas ootamas. :)   
Tegu on kahetoimelise tootega - selles on ühendatud peitekreemi ning valgustpeegeldava pliiatsi omadused. Lisaks lubab see nahka niisutada. 
Valisin tooni 01, mis on roosakas ja sobib hästi sinise tooni neutraliseerimiseks, just sellist värvi mu silmaalused ongi. Kui kreem nahale kanda, ei ole valgustpeegeldavat omadust kohe märga, see on tagasihoidlikum, kui olen harjunud selliste toode puhul nägema. Kuid kreem muudab silmaalused tõesti heledamaks ja pilgu seeläbi säravamaks. Kuna valgustpeegeldav efekt ei ole nii ilmne, saab kreemi hästi kasutada ka vistrike ja muu peitmiseks, mis esiletõstmist ja kuma loomulikult ei vaja. :) Väga tumedaid laike ja punetavaid punne selle tootega siiski katta ei õnnestu, aga väiksemat sorti toonierinevused peidab see ilusti.
Need valgustpeegeldavad pliiatsid, mida siiani olen proovinud, on olnud kõik väga kerged ja pigem vedelapoolsed. Sleek´i oma aga on hoopis teisest puust - see on palju tummisem ja natuke kleepuv. Kuna kreem on mõeldud mitte ainult peegeldama vaid ka peitma, on see täitsa kohane. Küll peab tegutsema kiirelt, sest nahal kuivab see ohtlikult kiiresti. Kui esialgu tundub kreem näpu all veidi naksuv, siis kuivab see täiesti matiks. Silmaaluste jaoks ehk isegi liiga, kel palju kortse võivad natuke muret tunda. Siin aitab niisutav silmakreem või siis natuke kannatust, sest mõne aja pärast sulab kreem veidi ja nahk tõmbub siledamaks. Vähemasti minu nahal, mis on rasune, kuivema naha omanikel võib asi teistmoodi käia.  
Pintslid, mis tavapäraselt valgustpeegeldavate pliiatsite otsas, ei leia minu poolt küll kunagi kasutust. Kuna toodet väljub neist alati rohkem, kui korraga vaja, ei ole kreemi pealekandmine nendega võimalik. Kasutan nagu ikka oma sõrmi või pintslit. Kuna see toode on hästi kiirelt kuivav, siis soovitangi just oma sõrmed appi võtta - soojuse toimel püsib kreem veidi kauem hajutamiskõlbulik. See pliiats sobib eeskätt neile, kes soovivad tumedaid silmaaluseid peita ja seda ilma liigse helendava efektita. Pilgu kirkamaks ja puhanumaks muutmisega saab kreem väga hästi hakkama. Karmide vistrike, armide peitmiseks või väga kumava efekti saavutamiseks on olemas hoopis teised tooted. ;) 
Eyebrow Stylist
7,98€ LINK
Selle pliiatsi juures võlus mind eeskätt hari, mis ühes otsas korgi all peidus. Kaks ühes tooted on alati minu poolt tervitatavad, kosmeetikakotis ruumi jälle rohkem. :) Algul tundus hari harjumatult väike, aga see teeb oma tööd väga hästi, sest harjased on tihedad. 
Valisin tooni medium, mis tundus mu preaguse juuksetooniga, mis hakkab juba pigem pruunikat kui musta meenutama, kõige paremini sobivat. Tagantjärgi tarkusega valiksin ehk siiski dark´i , mis tundub olema natuke külmem toon, medium on minu jaoks veidike liiga "karupruun."  Aga mitte nii oranž, et ma seda kasutada ei saaks. Tegelikult on viimatine juuksevärv, millega väljakasvu värvisin samuti veidi soojem, kuldse alatooniga, nii et suurt kontrasti ei teki, sest kulmuvärv tulebki juuksejuurte värvi järgi valida. 
Mulle meeldib, et pliiats ei ole liiga pehme ega sula nahaga kokkupuutel - sellega saab ilusti "joonistada" kartmata, et nahk liialt palju värvi saab, see jääb pigem kulmukarvadele püsima. Pliiatsi ots on mugavalt lapik, nii ei muutu see kasutades paksuks ja nüriks. Koostis on selline, mis teeb ka vabalt vaha töö ära, peale läbiharjamist püsivad kulmud ilusti paigal. Mul on kulmude sassiminekuga alati probleeme, üks karv vaatab sinna, teine tänna. :)  
Kokkuvõttes mulle see pliiats  meeldib - see näeb kena välja, teritada ei ole vaja, sest süsi on vastavalt vajadusele väljakeeratav, hari pliiatsi otsas on superlux ja pliiats ise parajalt pehme/kõva. See õige tooni valimine on üks suur väljakutse, ma ju ütlesin. :)
Blush / Rose Gold
5,90€ LINK
See põsepuna on arvatavasti kõige tuntum Sleek´i  toode, sest seda on palju võrreldud Nars Orgasm punaga. Ja tõesti, kui vaadata arvustusi, kus need kaks kõrvuti, on toonide vahe pea olematu. Kuna paljudele on Nars kõrge hinna tõttu kättesaamatu - põsepuna maksab üle 30€, on see Rose Gold toonis karbike toredaks alternatiiviks. Mõnus ümarate servadega toos on otsast otsani toodet täis, lisaks on selles pirakas peegel. 
Toon on just selline, nagu ette kujutasin - ilus värske roosa kuldse varjundiga. Ja kulda on selles põsepunas tõesti palju, aga ei, ärge kartke - sädelevaid litreid te põskedelt ei leia, kuldne on selle tooni kuma. See lausa hõõgub valguse käes, olles mõne nurga alt roosaks, teise alt jällegi täiesti kuldne. 
Põsepuna tekstuur on väga huvitav - see ei ole tavapäraselt kuivalt puuderjas, pigem natuke niiske ja hästi tugeva pigmendiga. See on väga kergesti hajutatav, sest on justkui veidike kreemjas. Värv sulandub seetõttu nahaga väga ilusti ühte ja jääb ilus ning loomulik. Püsivus on samuti suurepärane, 
värvi värskendamise vajadust päeva jooksul ei teki. See on kolmest testitud tootest kindlasti minu lemmik ja tegelikult hetkel ka kõikidest põsepunadest, mida oman, kõige armsam. Igapäevaseks kasutamiseks ehk veidi uhkeldav, aga kui ei liialda, saad tasuks imeilusalt hõõguvad põsed. :)  



Mul on nii hea meel, et saan  ühe imeilusates toonides Sleek´i toote ka oma armsate lugejate vahel välja loosida. Selleks on põsepunapalett nimega Lace, mis sisaldab kolme kaunist põsepuna. Kaks tooni karbis on matid, kolmas kuldselt särav. Kasuta kas eraldi või kombineeri värve omavahel.

Kuna ma ei tahtnud karpi avada, näppasin selle sisust ühe pildi amarixe.com blogist.
Sellest postitusest SIIN võib lugeda paletist ka arvustust. 

Kui soovid loosis osaleda:

 Ole minu blogi ametlik jälgija, selleks saad, klikates lehe paremal serval nuppu Join This Site.
 Klikka MEELDIB blogi Facebooki lehele SIIN või lehe paremas servas.
 Kirjuta siia postituse alla kommentaaridesse oma nimi ja mailiaadress
 Jagades kingiloosi pilti Facebookis saad ka lisahääle. Pilt asub SIIN. Kirjuta pildi alla jagatud!  

Võtja selgub 10.juunil!
Tänaseks kõik, olge armsad!


145 comments:

  1. Kadri Kiiker
    kadri97@msn.com
    :)

    ReplyDelete
  2. Stella Toomsoo
    stellatoomsoo@gmail.com

    ReplyDelete
  3. Steffi Miitel
    Steffi94@hot.ee

    ReplyDelete
  4. Mery-Kristi Mõttus

    merykristi.mottus@gmail.com

    ReplyDelete
  5. Anna Leontieva anneke@ut.ee

    ReplyDelete
  6. Kairi
    Kairi091@gmail.com

    ReplyDelete
  7. Kairi Saaron
    kairi412@hotmail.com

    ReplyDelete
  8. See vasakpoolne põsepuna seal paletis! Kui ilus!

    Merlin kasemerlin(at)gmail.com

    ReplyDelete
  9. Mul on ka hea meel, et Levelzone'is on Sleek tooted nüüd saadaval, pole veel ühegi toote omanik, kuid nende välimus on juba nii ahvatlevalt šikk :P Varasemalt ei arvanud ma põsepunadest eriti midagi, kuid kui kasutama hakkasin, siis sain aru, et see annab palju juurde :)

    Anni Kukk
    annnni112@gmail.com

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. Epp Vaikla

    epp.vaikla@gmail.com

    ReplyDelete
  12. Kätlyn Kaart
    katlin3007@gmail.com

    ReplyDelete
  13. Merilii Vendla
    merilii.vendla.001@mail.ee

    ReplyDelete
  14. Ailsing Antsi
    aistupaistu@gmail.com

    ReplyDelete
  15. Maris Veesaar
    marisveesaar@hot.ee

    ReplyDelete
  16. Triin Link
    triinlink@hotmail.com

    ReplyDelete
  17. Gerda Teder
    gerda.teder@gmail.com

    ReplyDelete
  18. Liisa Ennok
    liisa.ennok@gmail.com

    ReplyDelete
  19. Kerstin Kütt
    kerstinkutt@gmail.com

    ReplyDelete
  20. Kairi Otsiver
    Kairi.Otsiver@mail.ee

    ReplyDelete
  21. Sandra Reile
    Sandrareile@gmail.com

    ReplyDelete
  22. Kadri Niine
    Kadri.niine@gmail.com

    ReplyDelete
  23. Jaanika Kaldoja
    kaldoja.j@gmail.com

    ReplyDelete
  24. Liane Jürgenson
    liane.jyrgenson@gmail.com

    ReplyDelete
  25. Väga ilusad toonid, kui varasemalt ma kasutasin põsepuna asemel alati päikesepuudrit, siis nüüd olen seda "õhetust" järjest rohkem armastama hakanud, teeb näo koheselt nooremaks ja säravamaks! :)

    Kairi Jõemaa
    kairi.joemaa@gmail.com

    ReplyDelete
  26. Liisa Salin
    liisasalin95@gmail.com

    ReplyDelete
  27. Kristin
    Kristin.Pae@gmail.com

    ReplyDelete
  28. k4diii@gmail.com

    Kadi Hõim

    ReplyDelete
  29. Monika Soodla
    monikasoodla@gmail.com

    ReplyDelete
  30. Andra Rahe
    raheandra@hot.ee

    ReplyDelete
  31. Oo, ma nii väga tahaks seda paletti endale võita! :)

    Liina Lasman
    chicca_liina@hotmail.com

    ReplyDelete
  32. Karmen Sipelgas
    karmensipelgas@gmail.com

    ReplyDelete
  33. Katariina Sõmmer
    Sommerkata@hotmail.com

    ReplyDelete
  34. Laura Oro
    laura.oro.3@gmail.com

    ReplyDelete
  35. Mariann Vendelin
    mammu2108@hot.ee

    ReplyDelete
  36. Gerti Kattus
    gerte008@hot.ee

    ReplyDelete
  37. Mari Andreller
    mari.andreller@hotmail.com

    ReplyDelete
  38. Katrin Talvik
    katrin.talvik@gmail.com

    ReplyDelete
  39. Kristin Einasmaa
    kristin.einasmaa99@gmail.com

    ReplyDelete
  40. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  41. Laura Marie
    dreamerlauraa@gmail.com

    ReplyDelete
  42. Kärt-Kristiin Jaagu
    kristiin100@gmail.com

    ReplyDelete
  43. Mailis Estorn
    mailisestorn@gmail.com

    ReplyDelete
  44. Liis Rohi
    liisrohi@hotmail.com

    ReplyDelete
  45. Maria Johanna Kull
    mariajkull@gmail.com

    ReplyDelete
  46. Liisbet Viira
    liisbetviira@gmail.com

    ReplyDelete
  47. eleryn tiit
    eleryn.tiit@gmail.com

    ReplyDelete
  48. Margit Metsallik
    margit.metsallik@gmail.com

    ReplyDelete
  49. Madli Tammel
    tammelmadli@gmail.com

    ReplyDelete
  50. Astra Puusepp

    astra.puusepp@gmail.com

    ReplyDelete
  51. Marelle Nurmsalu
    marellenurmsalu@gmail.com

    ReplyDelete
  52. Günel Sihhalijeva
    gynel.sihhalijeva@gmail.com

    ReplyDelete
  53. Võttis jalust nõrgaks!
    Ingrid Kongot
    ingrid.kongot@gmail.com

    ReplyDelete
  54. Mariliis Hollo
    mariliishollo@gmail.com

    ReplyDelete
  55. Merili Männilaan
    merili.mannilaan@gmail.com

    ReplyDelete
  56. OI KUIDAS TAHAKS SEDA!!!!
    Kerli Puusepp
    kerli.puusepp@gmail.com

    ReplyDelete
  57. Mari P
    maripeaske@gmail.com

    ReplyDelete
  58. Janne Pranstibel
    Janne.pranstibel@gmail.com

    ReplyDelete
  59. Johanna Järve
    johanna.jarve.001@mail.ee

    ReplyDelete
  60. Mari-Liis Luhtaru
    mariliis.luhtaru@mail.ee :)

    ReplyDelete
  61. Marge Pihu

    marge.pihu@gmail.com

    ReplyDelete
  62. Kersti Heile
    kikuheile@gmail.com

    ReplyDelete
  63. Kristiina Vaik
    kristiina.vaik@hotmail.com

    ReplyDelete
  64. Chrizti Tint
    chriztitint@gmail.com

    ReplyDelete
  65. Karolin Sakk
    91karolin@gmail.com

    ReplyDelete
  66. Kairi vaher
    Kairi.vaher@mail.ee

    ReplyDelete
  67. Liisa Treiman
    treimanliisa@gmail.com

    ReplyDelete
  68. Ursula Potivar
    ursu1607@gmail.com

    ReplyDelete
  69. Klaarika Salus
    klaarika96@hot.ee

    ReplyDelete
  70. Kätlin Plakso
    katlin.plakso@gmail.com

    ReplyDelete
  71. Age Selge
    selgeage@gmail.com

    ReplyDelete
  72. Erle Puusepp
    erleke56@hotmail.com

    ReplyDelete
  73. Kelly S
    kkelly4228@gmail.com

    ReplyDelete
  74. Janely Karjane
    janelykarjane7@gmail.com
    :)

    ReplyDelete
  75. Veronia Lutter
    veronia.lutter@hotmail.com

    ReplyDelete
  76. Elis Laasberg
    laasbergelis3@gmail.com

    ReplyDelete
  77. Helen M
    helenmaazik@gmail.com

    ReplyDelete
  78. Karmen Mereküla
    kmerekula@gmail.com
    :)

    ReplyDelete
  79. Karin L
    karinlappo@gmail.com

    ReplyDelete
  80. Diana Algus
    diana.algus96@gmail.com

    ReplyDelete
  81. Sandre Saretok
    sandre321052@hot.ee

    ReplyDelete
  82. Kairin Koop
    kairin123@hot.ee

    ReplyDelete
  83. Kirsti Teedla
    kirstiteedla@gmail.com

    ReplyDelete
  84. Merili Kallaste kallastemerili@gmal.com

    ReplyDelete
  85. Kätriin Kade
    katriin.kade@gmail.com

    ReplyDelete
  86. Merli Mäevälja
    merlimaevalja@gmail.com

    ReplyDelete
  87. Maria L
    maria.lobus@mail.ee

    ReplyDelete
  88. Angela Kosk
    angelakosk@hot.ee

    ReplyDelete
  89. Krista Kallas
    knifeparty@hot ee

    ReplyDelete
  90. Merili M
    merilimai@hot.ee

    ReplyDelete
  91. Mariann Tsarents
    tsarentsmariann@gmail.com

    ReplyDelete
  92. Katariina Kivi
    kattariina@hotmail.com

    ReplyDelete
  93. Liisa
    liisa.lumiste@gmail.com

    ReplyDelete
  94. Merily-Lisette Tuhkanen
    merilytuhkanen@hotmail.com

    ReplyDelete
  95. Cädri-Ly Piller-Petrov
    cpillerpetrov@gmail.com

    ReplyDelete
  96. Galina Aro
    galina.aro@mail.ee

    ReplyDelete
  97. Enelis Põder
    enelis.poder@gmail.com

    ReplyDelete
  98. Triin Link
    triinlink@hotmail.com

    ReplyDelete
  99. Gloria Paul
    glots@glots.ee

    ReplyDelete
  100. Riin Ramm
    riin.ramm@gmail.com

    ReplyDelete
  101. Kerstin-Gertrud Kärblane
    kerstingertrud96@gmail.com

    ReplyDelete
  102. Mariliis P.
    mariliis.poder@gmail.com

    ReplyDelete
  103. Kätlin Paavel
    katlinpaavel@gmail.com

    ReplyDelete
  104. Meri-Liis Karu
    mirkamm1@gmail.com

    ReplyDelete
  105. Mai-Liis Hansson
    mailiishansson@hotmail.com

    ReplyDelete
  106. Kristi Madi

    kristyyymadi@gmail.com

    ReplyDelete
  107. Erika Kool
    erikakool93@gmail.com

    ReplyDelete
  108. Käti Rohumets

    katirohumets@gmail.com

    ReplyDelete
  109. Tiia Urb
    tamberg9@windowslive.com

    ReplyDelete
  110. Marily P
    mpeetvere@gmail.com

    ReplyDelete
  111. Riina Gumbälis
    rimma44@hot.ee

    ReplyDelete
  112. Sirli Heinmets
    sirli933@gmail.com

    ReplyDelete
  113. Kristiin Kesamaa
    kristiinkesamaa@gmail.com

    ReplyDelete
  114. Karolina Tupits
    karolinatupits49@gmail.com

    ReplyDelete
  115. Grethel Uiga
    grethel.uiga@mail.ee

    ReplyDelete
  116. Margoth Plink
    margothp753@gmail.com

    ReplyDelete
  117. Eneli Rahula
    EneliRahula@gmail.com

    ReplyDelete
  118. Tere armas Pille-Riin,
    mulle väga meeldivad su arvustused ja fotod toodetest, olen sinu soovituse järgi juba väga palju tooteid ostnud, aitäh sulle! :)
    Tekkis küsimus Sleek Luminaire Highlighting Concealeri kohta, kas see kogunes sul silmakortsudesse ka päeva jooksul? Kunagi ostsin Fit Me Maybelline peitekreemi, kuna kiideti, et ei kogune päeva jooksul üldse kortsudesse aga mul kogunes ikka korralikult, nüüd see seisab. Aga silmaaluste värskenduseks oleks kreemi ikkagi vaja. Seega, kas Sleeki poole tasuks vaadata? Nahk on mul samamoodi rasune nagu sul.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh Sulle, armas Kärt! :) Ülepuuderdatult püsib kreem ilusti ega kogune kortsudesse. Tuleb lihtsalt hästi natukene korraga panna, sest toode on väga kreemjas. ;) Kui Sul eriti tumedad silmaalused ei ole ja soovid vaid värskendada, siis rasuse nahaga valiksin ehk midagi kergemat. Ise plaanin proovida Rimmeli Wake Me Up Concealerit., olen sellest palju head kuulnud. :)

      Delete
  119. Jaanika K
    jaanika35777@gmail.com

    ReplyDelete
  120. Kristiina Käsn
    kristiina.kasn@gmail.com

    ReplyDelete
  121. Jessica Jakobson
    jakobson.jessica@gmail.com

    ReplyDelete
  122. Birgit Villo
    biku05@hotmail.com

    ReplyDelete
  123. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  124. Merili Palmet
    merilipalmet@gmail.com

    ReplyDelete
  125. Estelle Silm
    estelle.silm@gmail.com

    ReplyDelete
  126. Ingrid Vanahunt
    ingrid.vanahunt@gmail.com

    ReplyDelete
  127. Galina Aro
    galina.aro@mail.ee

    ReplyDelete
  128. Kaire Sakjas
    kkarje@gmail.com

    ReplyDelete
  129. Kelli Eha
    kelli123_68@hotmail.com

    ReplyDelete
  130. Blanche Siirak blanchesiirak@gamil.com

    ReplyDelete
  131. Külli Aavast
    k.aavast@gmail.com

    ReplyDelete
  132. Krista Kallas, knifeparty@hot ee

    ReplyDelete
  133. Hanna-Kaisa Lummo katuke1010@hot.ee

    ReplyDelete
  134. Liisa Tähiste
    liisatahiste@gmail.com

    ReplyDelete
  135. Kätlin Kriisa
    ktln.kriisa@gmail.com

    ReplyDelete
  136. Eva Luude
    evaluude@gmail.com

    ReplyDelete
  137. Kõik need tooted on fantastilised. Viimati ostsin Sleeki lehelt täpselt selle sama kolmese põsepunade komplekti ja selle kulmupliiatsi. Kulmupliiatsiga jäi tulemus uskumatult loomulik, aga jube kiiresti sai otsa. Ehk on asi selles, et endal kulmud olematut värvi ja ikka iga hommik maalisin sellega. Põsepunad õnneks kestavad ja tüüpilise kaaludena on raske hommikuti värvi valida :)

    ReplyDelete

ShareThis