arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

20/06/2014

Hetke soovid #25




Kui ilm on kole, tuleb silmad kinni pigistada ja ilusatele asjadele mõelda. :)


1) Mulle on alati meeldinud kombekad, aga millegipärast ei ole mul kapis ühtegi. Tegelikult on need ju nii tänuväärsed riietusesemed - ei mingit kombineerimist ega sobitamist, viskad selga ja läks!  Mulle meeldib, et sellel H&M-i omal on kinnisem kaelus, muudab üldmulje selliseks asiseks. 19,95€ maksev kombe asub SIIN.    
2)  Nendesse, justkui mõne aafrika käsitöölise poolt kännu otsas täpiliseks taotud H&M -i metallkaussidesse võib pista mida iganes, alustades ehetest-huulepulkadest ja lõpetades apelsinide-jõulukuulidega, sobivad kõigega ja kõikjale. Saadaval kahes suuruses ja värvitoonis, pisemad 5,99€ SIIN ja suuremad 9,99€ SIIN.
3) Minu vana Asus on otsustanud kõrvad pea alla panna. :( Remondiraha küsiti rohkem, kui telefon ise väärt, seega tuleb uue poole hakata piiluma. Pilk jääb ikka ja jälle selle kuldse iPhone 5S peale pidama. Kõik teiepoolsed soovitused on väga oodatud. Mulle on tähtis, et telefon teeks ilusaid pilte ja oleks ise ka seejuures kaunike. Minu Asus Padfone oli küll igati tore, aga välimuselt siiski pisut liiga mehine. :)   
4) Kuna ilmad on sellised nagu nad on, ma ei ole saanud oma rihmikuidki veel kapist välja, oleks hädasti vaja veel ühte paari jalgasusatavaid tenniseid. Neid NELLY leopardimustrilisi näiteks. Hinnaks 22,95€, postikulu 5€, asuvad SIIN.
5) Olen Karolin Kuusiku kaelakee-kitsekesi imetlenud nende sünnist saadik, nüüd tulid need mul seoses tema uue kollektsiooniga SIISON-ile jällegi meelde. Geniaalselt armsad! See hele kitseke sai nüüd küll postituse kirjutamise ajal laost otsa, aga aeg-ajalt tuleb neid ikka juurde. Edeva kitse hinnaks on 25€ ja asub see SIIN.
6) Veel üks jumpsuit, mis mulle väga meeldib, aga mida ma ilma proovimata kuidagi soetada ei julge, on pärit MANGO-st. Loodan, et see jõuab ka päris poodi ja saan kombe endale proovikabiinis selga tõmmata. Kujutan ette, et see näeb eriti äge välja kantuna teksatagi ja valgete conversedega... Hinnaks 49,99€, asub SIIN
Tänaseks kõik, olge armsad!





15 comments:

  1. Mul on Samsung S4 mini ja olen igati rahul. Teeb mõnusaid pilte, mõnus käes hoida ja kaunis välimus. Muidugi muud asjad on ka head.

    ReplyDelete
  2. Iphone on küll hea valik, korra kui omad, enam teisi telefone kätte võtta ei taha :D Nii lihtne, ilus selge pildiga ja fotod, mmm, väga hea kvaliteediga. Soovitan!

    ReplyDelete
  3. No ma olen oma iPhonesse nii jäägitult kiindunud, et ka ei taha enam kunagi mingisuguse teise firma telefoni kätte võtta, kuna need tunduvad nii ebamugavad ja ebaloogilised kuidagi. Vb on süüdi ka, et olen erinevaid õunatelefone juba ligi 5 aastat kasutanud. Kuigi teada on, et praegu on ka võimsamaid ja paremaid ja odavamaid telefone iPhone kõrval väljas, usun, et iPhone ostu ei peaks sa küll kunagi kahetsema. Minu erinevad mudelid on ka terve igaviku vastu pidanud, kui mingi probleem on olnud, siis garantii on selle kiirelt lahendanud ka. Ja muidugi on nad ju nii ilusad ja armsad ja loogilised :) Vastab vist tõele, et once you go mac, you never go back, et kui ennast macimaaniast säästa tahad, siis parem vali midagi muud.. muidu saavad juba iseenesest need maci arvutid jne ka südamelähedaseks, kui veel ei ole (vähemalt mul on nii juhtunud) :) Aga ma pole seda kunagi kahetsenud, pigem olen õnnelik, et selle firma enda jaoks avastasin.

    ReplyDelete
  4. Mul ka jumpsuit/kombe wishlistis, üks võiks lustkam olla, teine jällegi rohkem väljapeetud :) Sirvin aeg-ajalt H&Mi soome kodulehte, neil nii palju armsaid asju kodu osakonnas, tahaks palju sealt :D

    ReplyDelete
  5. Need kausid on maru ägedad, ei oskagi esmapilgul öelda, kumb värv mulle rohkem meeldib :P Karolin Kuusiku kitsekest olen ka mina kaua aega piilumas käinud, aga ei ole siiamaani raatsinud osta. Aga ma arvan, et selle iPhone'i pead sa omale ikka ära soetama, Pilleke :)

    ReplyDelete
  6. Mina soovitaks jällegi Nokia Lumiate poole vaadata. Väga hea ühilduvus Office365'ga, saad kõiki oma wordi-exceli jms faile/dokumente moblas hallata. Ise olen OneNote'i kiindunud ja ääretult hea on teha märkmeid nii moblas, kui ka hiljem ilma ümberkirjutamata näha neid oma arvutis. Pealegi on Lumiate isegi odavama otsa telefonide kaamerad väga tugevad konkurendid kõiksugu Samsungite jms kiidetud kallima otsa telefoni kaameratele.
    Endale isiklikult puuviljaleti tooted väga ei sümpatiseeri. kasvõi juba seetõttu, et kõik nende juhtme-/kaablilaadsed tooted kipuvad väga kergelt katki minema ja ühe mudeli juurest teise juurde minnes ei liiguta tootja selles osas lillegi. Näitab väga selgelt seda, et Apple ongi justkui huvitatud lisaraha teenimisest selle näol, kui tema kasutajaskond pidevalt oma laadijaid ja kõrvaklappe uute vastu välja peab vahetama.
    Kuna Microsofti on samuti müüginumbrite suurendamisest huvitatud, siis vähemalt hetkel on rõõm näha, kuidas MS Nokia mugavamaks muutmisesse ja oma muude toodetega ühilduvusse panustab. Niiet minu soovitus on küll igal Windowsi kasutajal pigem Nokia poole vaadata. Ei tasu karta ka nende pisikest Store'i, sest tegelikult pole ta üldse nõnda pisike nagu paandunud Androidi kasutajad kipuvad väitma. Kõik see olulisemad appid on neil samuti olemas. Minu soe soovitus Sulle oleks, et hangi omale Windows Lumia 930, kui ta juulikuus Eestisse jõuab ning selle samuse raha eest (kui mitte odavamaltki) saad sa näitajate osas 2 korda rohkem telefoni, kui seda saaksid iPhone'i kasutades. Siin ka üks võrdlus sulle: http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5685&idPhone2=6227

    ReplyDelete
  7. Ära Lumiat küll osta, hakkad kindlalt kahetsema. Nokia on oma rakenduste jms poolest ikka vägagi ajast maas võrreldes nt iphone või Samsungiga 😁 tean millest räägin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul on lumia ja ma ei saa aru millest sa räägid, enne on olnud samsungid ja mehel on iphone. Lumial pole häda midagi. Kätlin P.

      Delete
  8. Mis sul Asuse Padfone'ga juhtus? Mul endal on mõte just see endale muretseda. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Midagi emaplaadiga, mille vahetus maksaks 250€, lisaks veel igasugu muid jubinaid, mis kokku tegi juba 500€. Garantiiremondist keelduti, kuna olevat veekahjustus...nii et jätsin temaga hüvasti. :(

      Delete
  9. Kas Eestist ei saa neid H&M kausikesi osta? Väga meeldivad! :)

    ReplyDelete
  10. Endal Samsung S4 ning soovitan soojalt. Endal on see olnud üle aasta ning siiani nagu uus. Pildid on super kvaliteediga, telefoni kasutamine mugav ning selle saab täpselt oma maitse ning vajaduste järgi sättida. Ühesõnaga kõik, mida ühelt telefonilt oodata võib ja enamgi veel.

    ReplyDelete
  11. Soovitan vaadata LG Nexus 5 poole. See on google'i ja LG koostöös tehtud ja nende lipulaev toode. Reaalselt on see tehnilistelt omadustelt kõvasti parem iPhone 5s'ist ja samal ajal maksab 2x vähem (700€ iPhone vs 350€ Nexus 5). Sellel on hea puhas kõige uuem Android (mis on ka hea, sest sellele saab kõik värsked uuendused kiiresti) ja see on võimekam kui iPhone. Ja võimekus on oluline, sest muidu lõpuks võib ikka telefon aeglaseks jääda jne. Ma just ise ostsin paar nädalat tagasi ja olen jõudnud katsetada seda ja ikka väga super telefon. Internet on muidu täis ka iPhone 5s vs Nexus 5 võrdlusi, nii et lihtne on googeldada ja vaadata ise. Ja kuigi numbrite poolest võib Nexus 5 tunduda suur, siis tegelikult käes hoides on ta ikkagi paras, ei ole liiga suur, aga väga superhea ekraaniga, sellel parem ekraanilahutus kui mu üsna heal läpakal.

    Igatahes jah, uuri Nexus 5't ka.

    ReplyDelete
  12. Mina olen oma Iphone 5S'iga nii rahul, esiteks see jumalikult naiselik kuldne värv ja pildikvaliteet on ka imeline. Ma ei kahetse hetkekski ostu ka soovitan teistele ka :)

    ReplyDelete

ShareThis