arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

11/06/2014

Uut // New Yorker, Mango, Tally Weijl, Terranova, Walking, Reserved, Zara & Vero Moda



Vahepeal on peale ilutoodete ka muud uuemat kraami koju kogunenud. Mõned neist on juba mitu kuud "vanad", aga kuna nad kõik on veel poodides täitsa saadava, siis pildistasin kõik üles, äkki keegi tahab neid shoppama minna. :) Maksumust ma küll väga täpselt enam kõigil toodetel ei mäleta, aga niikuinii on paljud neist juba ales ja palju magusamate hindadega saadaval. 
Loodetavasti muutuvad ilmad õige pea paljaste säärte kõlbulikeks, sest mul on toredad uued leopardilaigulised püksid! Värvel on küll harjumatult kõrge, aga ongi mugavam. Saadaval New Yorkeris, hinnaks 9,95€.    
Otsisin mitu kuud endale triibulist pluusi. Sellist natuke laiemat ja mõnusalt õhukest riidest. Olin juba lootust kaotamas, kui sattusin Mango lehele, kust just selline vastu vaatas, millist vaimusilmas olin ette kujutanud. Kogu kaup oli ka sobivalt 30% soodsam, nii et pluus läks maksa 12€ ringis. Pidin oma sisetunnet usaldama ja tellisin XS-i, kuna tavaliselt on mulle Mango S suuruses riided väga suured, ei tahtnud, et pluus päris põlvini oleks. Nüüd aga mõtlen, et veidike suurem võiks see siiski olla, ei ole just liibuv aga... Materjal on muidu mõnus õhuke. Tagant on tsipa pikem kui eest. Pluus asub SIIN.

Kus on, sinna tuleb juurde ja üks triibuline pluus tõmbas teise ligi. No EI OLE need ühesugused! :) Ühel on mustad triibud valgel taustal, teisel valged mustal taustal ju. See triibik on pärit New Yorkerist ja on samuti mõnus pehme ja seljas ülimugav. Hinnaks 9,95€.

Nende Tally Weijli tennistega olen ma juba mitu kuud ringi patseerinud. Jahedama või vihmase ilmaga ideaalsed. Ja väga mugavad. Needivaimustus on mul küll üle läinud ja enamus nendega ülelöödud asju konutavad kapis, aga nende papude küljes needid mulle isegi meeldivad. Hinnaks oli 24,95€.  
See Reservedi palmiga pusa on mu suur lemmik ja mitte ainult palmi pärast, lihtsalt näeb lahe välja ja on mõnus kanda.
Kui ma ei eksi, jäi hind 12€ kanti.
Väga väga pehme täitsa tavaline must t-särk Terranovast. Varrukad on mõnusalt üles käänatud. Hind 4,99€.
Nende Reservedi pükstega on lihtsalt nii mugav, ei kortsu, plekke pole eriti näha, kui äkki kuhugi muru või heinakuhja otsa vaja istuda, venivad igatepidi ja üldse - mõnusad. Maksid 19,95€, vist. 


 Süüa ma sõõrikuid eriti ei armasta, mulle maitsevad rohkem kohupiimapontšikud, aga välja näevad need nii lahedad, et alati, kui mõnda kusagil silman, lähevad silmad punni. Jaa, mul juba on Orbiti võtmehoidja. :D Nii ka see Donut Worry särk New Yorkeris minu omaks sai ja seda 9,95€ eest.
Väga mugavad suss-tennised Walkingust. No tõesti, kõnniks justkui sussiga, väga mugavad. Hind jäi 7€ kanti.

Hästi venivad ja liibuvad teksaretuusid Zarast. Super mugavad ja sobivad paljude asjadega.
Maksma läksid 19,95€, mis on Zara kohta vägagi hästi saadud. :)
Selle Vero Moda kleidi soetasin mingit sorti allahindluse ajal ja kuna tema tavahind on samuti soodne 10,95€, siis igati tore ost.
Jällegi väga pehmest puuvillast ja seljas hästi mõnus. Kleit on pigem selline suurem ja lohvakam, eriti mõnus kuumal suvepäeval näiteks randa selga visata. Või poodi jäätise järgi lipata. ;) 
Pea kõigist esemetest rääkides käis läbi sõna mugav. :) Aga suvel ongi esmatähtis, et riided-jalatsid oleksid mõnusast materjalist, soovitatavalt puuvillased ja vastu nahka pehmed ja head, siis on suvel veelgi mõnusam olla, onju?
Tänaseks kõik, olge armsad!





15 comments:

  1. kihvtid asjad, eriti see "donut worry" särk, normaalselt ajas itsitama :D

    ReplyDelete
  2. Ahhh, ma tahan seda palmiga pusa, kohe!

    ReplyDelete
  3. Walkingu tennised tunduvad armsad, pole seal poes ammu käinud, peaks minema. Kus neid üldse Tartus enam on?:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma ei olnud ka sinna ammusest ajast sattunud, aga nägin sõbrannal neid tenniseid jalas ja mul oli ka vaja. :) Eedenis ja Zeppelinis peaks olema.

      Delete
  4. Nii kihvtid ostud! Lemmikud on Mango triibuline pluus ja ketsid!

    ReplyDelete
  5. Oeh, palju ilusaid asju! Kleit ja walking'i papud lemmikud :)

    ReplyDelete
  6. Väga lahedad ostud! (: need Zara teksad näevad nii lahedad välja


    www.evailusadasjad.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Kas nendel Zara pükstel on taga taskud ka? :)

    ReplyDelete
  8. Need mustad ketsid on minu lemmikud! :)

    ReplyDelete
  9. Oeh, tahaks peaaegu kõiki neid asju omale ka, miks ma küll Sina ei ole, ah? :D

    ReplyDelete

ShareThis