arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

30/06/2014

Uut // Pi-Ret Jewelry / All About Audrey




Olen PI-RET JEWELRY imelistest ehetest siin blogis juba mitmed korrad kirjutanud  ja neist kirjutistest on kindlasti silma jäänud, kui väga ma Pireti ehteid imetlen ja neid, mida mul on rõõm omada - armastan. Mul on neist juba tilluke kogu kokku kogunenud, mida ma hoian muust juveliirsusest eraldi kristalltoosikeses. Ega ma teisi ehteid enam nii väga kandma kipugi, Pireti omad tekitavad kuidagi erilise tunde - neis on elu sees, eks see on see armastus ja kirg oma töö vastu, mis kividesse edasi kandub ja kandjagi rõõmsaks teeb. :)
pi ret jewelry
Ma olen nii õnnelik, et Piretile on minu blogi silma jäänud ja ta mind oma väikeste kunstiteostega nii tihedasti on rõõmustanud.
Sellistest kingitustest  jääb hing kinni - nii ilus! :)  
pi ret jewelry all about audrey
See imearmas roosast kvartsist kivikesega kaelaehe on pärit uuest kollektsioonist, mis on sündinud Pi-Ret Jewelry ja blogi Stellarium koostöös. Ma lausa ahhetasin omaette, kui Stella oma blogis keesid esmakordselt tutvustas - imeliselt lihtsad ja nii armsad ning need värvid... peale roosa kiviga "All About Audrey" kuuluvad kollektsiooni veel  roheline "Karmen or Carmen" ning sinine "Jackie Wears Jeans".
Kõik kolm meeldivad mulle hullupööra - need on nii armsasti tillukesed, nagu Stellagi kirjutas - ehe ei pea mitte kandma mind, vaid mina ehet. Need on just nii parajalt silmatorkavad, et lisavad igale outfitile natuke juurde, samas ei kisu endale kogu tähelepanu. Need keed sobivad nii teksade kui ka piduliku kleidiga - ühesõnaga neid saab kanda IGA päev.
all about audrey
Iga ehte juurde käib ka oma lugu, mille Stella on temale omase elegantsiga kirja pannud.
Roosa kee nimesaamislugu on kirjas SIIN, rohelise oma saab lugeda SIIT ja sinise ehte sünd on kirjas SIIN
pi ret jewelry
Kristallidega pidi olema nii, et sinu juurde leiab tee just see kivi, mis sulle sobib ja mis sind saab aidata. Roosa kvartsiga on mul mingi eriline side, esimesel pildil on mu enda soetatud roosa kvarts, mis pidevalt mulle pihku poeb ja mida on nii mõnus käes hoida. Nüüd on mul üks tilluke kivi ka, mida saan igal pool endaga kaasas kanda. Suur suur aitäh Stella ja Piret nii imelise kingituse eest!
pi ret jewelry
Üks luksuslik kingitus oli ehtele lisaks pakis veel - Shiseido Ibuki Eye Correcting silmakreem. Olen  Shiseido´lt proovinud veel vaid kreemjat lauvärvi, aga nende kahe toote põhjal olen selle Jaapani brändi olemusest juba aimu saanud ja selle killukese luksusega igas päevas nii rahul. :)
shiseido
Ibuki sari on välja töötatud tõstmaks naha vastupanuvõimet UV kiirtele, kuivusele ja igapäevasele stressile. Kreem võitleb tursete, tumedate silmaaluste ja kortsudega ning paneb silmad särama. Tõeliselt luksuslik silmakreem, mille kasutamist alati naudin. See on nii siidja koostisega, et lausa liugleb nahale. Kreem on armsasti roosakas-beeži värvi ja lõhn meenutab mulle natuke Chanel No.5-t. Nahk jääb hästi pehme ja ma tunnen, et see on tõesti niisutatud. p.s. Kõikidele, kes tellivad Pi-Ret Jewelry lehelt ühe kolmest kaelakeest, saavad mini silmakreemi kingituseks kaasa. :) Pireti ja Stella koostöös valminud ehteid saab soetada SIIT.
shiseido ibuki eye cream

Milline kolmest ehtest meeldib teile kõige enam?


Hihi, selle postituse kirjutamise ajal tuleb justkui tellimuse peale TV 3-st Audrey  Hepburni film "Puhkus Roomas", see ei saa olla kokkusattumus! :) Võiksin seda filmi lõpmatuseni vaadata...nagu ka kõiki teisi, kus see imearmas näitleja mängib.
audrey gif
Tänaseks kõik, olge armsad!


5 comments:

  1. Igal pühapäeval, juba mõnda aega, näitab TV3 filme, mille peaosas Audrey Hepburn. ;)

    ReplyDelete
  2. Heeeeiiii, miks kõrvalt blogid ära kaotasid? :( See oli mu main source, kust uusi postitusi nägin ühest kohast :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kui blogi lahti tegin, siis muudkui ketras ja ketras neid aadresse ja otsis mingeid puhvreid, liiga palju sai neid vist juba. :) Kolisin kõik Bloglovin´isse ümber.

      Delete
  3. Näääh, kahju, et blogid ära võtsid küljelt. See oli minu peamine koht ka, kust vaatasin teiste blogide uusi postitusi ühest kohast :(

    ReplyDelete
  4. Issand, nüüd ma ei saagi enam aega surnuks lüüa igasugu ilublogides:D Ei teagi, kas rõõmustada või kurvastada, et need siit kadunud...
    (pigem ikka kurb, vahel on ju vaja prokastrineerida!)

    ReplyDelete

ShareThis