arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

31/07/2014

Arvustus // The Body Shop / Mango kehasorbett



Mulle väga meeldib, kui kosmeetikafirmad tulevad välja millegi uue ja põnevaga, kehasorbett on miski, mida mina veel proovinud ei ole.
THE BODY SHOP tõi suve algul müügile viis erinevat sorbetti, milledest mangolõhnalist olen nüüd viimastel nädalatel agarasti testinud - just sellist 30+ kraadidega ilmasid see tuub minu külmkapis ootas. 
the body shop sorbet review
Tegu on hästi niisutava kehageeliga, kõige paremini sobibki selle toote kirjeldamiseks sõna sorbett, sest see näebki oma pehme ja siidise, veidi püreelaadse tekstuuriga välja justkui natuke sulanud mahlajää.
 The Body Shop´i pakendid on alati väga lahedad , nii ka see kehasorbeti tuub - pastelne toode paistab toredalt pakendist läbi ja isuäratav mango paneb suu vett jooksma.
mango sorbet
Lõhn on lihtsalt super! See ei ole küll 100% mango, natuke löövad ninna ka greip ja virsik, aga aroom on mõnusalt suvine ja troopiline. Tuubist tulles on lõhn päris intensiivne, kehal püsib see nii tunni jagu, hiljem on tunda vaid õrna hõngu.
tbs mango
Geeli on hästi lihtne nahale laiali määrida, ka külmkapis seistes ei muutu see tahkemaks, vaid jääb mõnusalt pehmeks ja sametiseks. Kohe peale nahalekandmist jätab sorbett naha ehmatavalt kleepuvaks, aga umbes minuti pärast on kõik sile ja kuiv ning nahk pehme ja niisutatud.
mango sorbet
Mis mulle kõige rohkem meeldib ja mis teeb selle toote nii eriliseks, on see tunne, kui peale päeva rannas, mil nahk on kuumav, võtad külmkapist mõnusalt karge jääkülma sorbeti ja saad hetkega leevendust ja palavusele vaigistust, uhh...! Lisaks on see hästi niisutav - kui sai rannas päikesega veidi liialdatud, süstib geel kaotataud niiskuse nahka tagasi ja see saab kiiremini taastuda.
Geel sisaldab muuhulgas mett, aaloed, mangoseemne- ning seesamiõli. 
mango body sorbet
Tõesti, väga mõnus suvine toode, mille kasutamist täiega naudin ja mida igati soovitan! 200 ml sorbetituub maksab 14,50€, 
lähemalt saab uurida selle kohta SIIT.
Peale mangosorbeti on valikus veel neli hästilõhnavat jahutavat geeli - satsuma (mandariin), maasikas, roosa greip ja moringa.
Koostist ja kõike muud, saab uudistada kodulehelt SIIT.


rhe body shop body sorbets

Kas olete mõnda kehasorbetti proovinud?
Kuidas teile meeldis?

Tänu toote apetiitsele välimusele tuli mul tahtmine ära maitsata ka päris mangosorbett. Leidsin poest väga lahedas pakendis Mama Tony´s käsitsi tehtud naturaalse Mango Sorbetto. See on hästi mõnusalt värskendav, aga isegi minusuguse maiasmoka jaoks veidi liiga magus. :)
mama tonys sormetTänaseks kõik, olge armsad!




7 comments:

  1. Oooo, see toode näib nii super ja ahvatlev. Mulle oleks seda kohe kindlasti vaja....:)

    ReplyDelete
  2. Mul endal ka mango kapis! Eriti mõnus on kohe peale päevitamist kanda kehale- tõmbab isegi punetuse alla(sisaldab teine ju aaloet).

    ReplyDelete
  3. Ei tea, minu meelest on ei ole see sorbett superniisutav. Pigem on ikka väheniisutav ja seda olen ka kuulnud näiteks Youtube ilugurudelt. Näiteks ei anna seda võrreldagi TBS kehavõide ja kehalosjoonidega.... aga mulle meeldib! Suveks ei tahagi rohkem :)


    www.cosmeticspower.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa, minu jaoks ka täitsa piisav, võisid ei taha küll praeguse kuumaga nahale määrida. :)

      Delete
  4. see mango kehasorbett on minul ka ja see tõesti on imetabane - ma vihkan kreemidega mökerdamist, nii et see on viiiiimase peal toode! ja päris-sorbetile anna uus võimalus, nt. la muu oma on vaimustav :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. See on patt küll, et mul La Muu tooted puhta proovimata. :)

      Delete
  5. Tõesti, LaMuu mangosorbett on maailma parim! Kogu nende kaubavalik on üüüülihea, pärast enam teisi jäätiseid ei soovigi. Neid ka hooajamaitseid, proovi kindlalt, kõik ei ole kogu aeg püsivalikus. :)

    ReplyDelete

ShareThis