arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

09/07/2014

Bloglovin´ - mis? ja miks?



Mulle tuli suure üllatusena, et paljud teist jälgisid igapäevaselt blogisi minu lehe paremal servas olevatest blogirullidest ja vabandused nende ees, kes neist nüüd ilma. :) Nimekiri oli liiga pikaks veninud, paljusid neist ei jälginud ma enam isegi ja lehe üleslaadimine võttis juba ilmatuma aja.
Tahtsin oma jutuga sinna jõuda, et tegelikult palju mugavam ja ülevaatlikum on jälgida just enda lemmikblogisi selleks spetsiaalselt loodud lehel BLOGLOVIN`. See on tehtud imelihtsaks - leia oma lemmikblogi servast Bloglovin´i nupp või otsi blogi nime järgi BL-ist üles ja klikka follow, nii oledki blogi lisanud oma lemmikute nimekirja ja iga kord, kui külastad BL-i lehte, on kõikide sinu poolt jälgitavate blogide uued postitused ilusti koos pildi ja väikese jutukesega kenasti reas. 
Enamikes blogides on kasutusel isedisainitud BL-i nupud, minul on veel nende enda lehelt tõmmatud ikoonid, kuigi ega see paljas naine ja puudlid eriti kokku sobi... :)
bloglovin
Nupule klikates avaneb aken, kus saad end registreerida, kas FB või emaili kaudu. Kui see kord tehtud, oled alati sisse logitud ja see aken enam ei avane, kui sa end muidugi vahepeal välja ei soovi logida.
bloglovin blogging
Nüüd jääbki üle vaid klikata follow...

bloglovin blogger

Mis mulle eriti meeldib - Bloglovin´ist leiab Popular posts ja Find blogs lehtede alt ilmatumal hulgal lahedaid postitusi ja uusi blogisi, mida jälgida.
Postitusi saab Bloglovin´is ka likeda, seda näevad siis ka sinu sõbrad, kes BL-it kasutavad ja sina näed oma sõprade lemmikpostitusi. Sõbrad on siis kõik need , keda followd.  
blogger tips

Blogisi saab jälgida ka privaatselt, kui sa soovid mõne lugemist saladuses hoida. 


Kuidas ja kus teie oma lemmikblogisid jälgite?
cute dogs beach
Tänaseks kõik, olge armsad!



7 comments:

  1. Mina kasutan samuti bloglovinit, kuna see on elu ikka väga mugavaks teinud. See annab ise märku kui mingi blogija on postituse valmis teinud ja see säästab blogides käimist ja vaatamist, kas on uus postitus tehtud või mitte :)

    ReplyDelete
  2. Kuidas seda bloglovinit oma blogisse lisada? Äkki osjaksite aidata :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Siin on ilus õpetus: http://help.bloglovin.com/knowledgebase/articles/215897-widget-button-guide-blogger-blogspot Kui Sul on enda nupp, siis lisad selle lihtsalt blogi servale ja lingiks paned enda profiili. :)

      Delete
  3. Mina kasutangi ainult Bloglovinit, hea ja mugav. Ei kujuta ette kui ükshaaval peaks hakkama kõiki blogisid läbi käima või ootama mingit emaili teavitust uuest postitusest.

    ReplyDelete
  4. Olen ka bloglovini usku. Nii hea on järge pidada, millise postituse olen juba ära lugenud ja millist on vaja veel lugeda. Kasutan BL ka ipadis, kuid kahjuks viimase uuendusega tekkis selline ebameeldiv asi, et ei saa enam ekraani pöörata. Nüüd peab pikkupidi lugema, kuigi mulle endale meeldis väga lapidi lugeda, sest siis olid tekst ja pildid suuremad. Ma loodan, et järgmise uuendusega saab seda uuesti teha, kuigi kahtlen pisut selles.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kusjuures mul oli vahepeal sama asi, aga nüüd peaks iPadis ka saama keerata jälle ekraani keerata.

      Delete
  5. Einoh, ma pigem loen blogisid "ajutühjenduseks" või täieliku laisklushoo ajal... Bloglovinisse läheks, ei saaks üldse tööd teha:D

    ReplyDelete

ShareThis