arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

18/07/2014

Hetke soovid #26



Täna selline puudlisegune wishlist. :)
lindex seppälä benefit

1)  Ei tea miks, aga armsate loomakestega rõivaid pakutakse meie kauplustes häbiväärselt harva.
Kui ei soovi just lasteosakonnast lapsikut kiisudega t-särki selga venitada, siis ega erilist valikut ei ole. Aga õnneks saabub
juuli viimsel nädalal Lindex´isse müügile see äärmiselt lahe kutsudega pluus (34,95€ LINK) - iga koerasõbra must have! Uiii, näen seal toredaid puudleid ja vahvaid taks-viinerid. :)
poodle
2) Selle Benefit´i Gimme Brow kulmugeeli (22,57€ LINK) kohta olen nii palju head lugenud ja kange tahtmine on see ka omal nahal kulmul ära proovida. Hinna koha pealt peab küll silma kinni pigistama või siis allahindlust ootama. :( Kui keegi on kasutanud, siis olen igat sorti info eest tänulik. 
3) Olen enda Tally Weijl slip-in tennistega (LINK) selle külma suve jooksul nii palju käinud, et sügiseks on kindlasti veel ühte taolist paari vaja. Need tumesinised H&M papud (19,99€ LINK) tunduvad väga mugavad ja näevad lahedad välja. Materjal on meie vihmasesse kliimasse samuti väga sobiv. 
 4)  Sattusin täna või noh, mis sattusin, ikka ettekavatsetult läksin Anna Elisabethi uut postitust uurima ja kõige selle ilu seest SIIT leidsin just sellise koti (29,95€ LINK), nagu ma mõtlen, et mul võiks õlal olla. Ma ei tea, kuidas teil, aga mul on ALATI kotist vajalike asjade leidmisega suured jamad - küll on kott liiga suur ja isegi kui seal on vähe asju, on need selle põhjas kõik läbisegi ja ma ei tea, kas mul on kompimismeel puudulik või mis, igatahes ei leia ma mitte kunagi seda, mida vaja. Teisel juhul on kott liiga väike ja ma pean KÕIK asjad välja tõstma, et vajalik üles leida. Vott, aga selle kotil on kolm eraldi sektsiooni ja nüüd peab hakkama ainult meeles pidama, et kus taskus miski on või kui otsitavat ei ole esimeses sahtlis, on see teises või siis äärmisel juhul kolmandas. :)  Lisaks on kott lahedast ussimustrilisest "nahast", cool! Müügile jõuab kott samuti juuli lõpus. p.s Mulle nii meeldib, et Lindex´i lehel on sektsioon Coming Soon - hea on teada, mis ja millal müügile paiskub, siis teab raha kõrvale panna. ;)


Kui juba puudliuputuseks läks, siis jagan teiega oma esimese koolipäeva pilti (appi, sellest on juba üle 30 aasta),
kus olen oma lapsepõlve parima semu puudel Kennyga. :)
Igatsen seda karvakera...



5 comments:

  1. Ja kas wishlisti kuulub ka päris puudel? :)
    Suviste tervitustega,
    Anni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kardan, et ma ei ole igapäevasteks kammimismaratonideks valmis. Ja mäletan hästi neid takjaid täis kõrvu, mida tuli peale jalutuskäike puhtaks noppida. :))

      Delete
  2. Mina olen nüüd kuskil 2 nädalat Gimme Browd kasutada ja julgen seda kaks kätt püsti Sulle soovitada! Imeliselt lihtsalt tekivad ilusad kulmud (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seda mul oligi vaja kuulda. :) Väikest lüket. :))

      Delete
  3. Mul oli kaa just selline puudel!!! :)

    ReplyDelete

ShareThis