arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

15/07/2014

Kodu // eBay, Iittala, Equa, Cellbes, Koduekstra & Apple



Natuke toredaid ja vajalikke asju on koju kogunenud...
ebay iittala equa
Süda alati valutab, kui plastkõrsi prügikasti loobin - kindla peale lõpetavad need hiljem hülgepoja kaela ümber. :( Igatahes, saadaval on ka toredad papist kõrred, mis ei ole ainult loodussõbralikumad, vaid näevad ka lahedad siiru-viirulised välja. Kartsin natuke, et need lagunevad joogis samamoodi nagu uued reklaamitavad tualettpaberirulli südamikud vette sattudes, aga ei - panin täna ühe kõrre vette likku ja see on seal peale neljatunnist ligunemist täitsa korras, veest väljaulatuv osa on kuiv ja teine ots samuti täitsa kombes ega näita mingeid lagunemise märke. Ehk mõne muu vedeliku sees toimub lagunemine kiiremini, pean järele proovima. Kõrred olin sunnitud tellima eBay-st SIIT, sest Tartu kaubandusvõrk selliseid ei paku. 25 kõrt maksavad umbes 1€, saatmiskulud puuduvad ja saadaval 6 erinevat tooni, saadaval ka täpilised. Smuutide joomine on nüüd veelgi toredam. :)
ebay straws
 
Olen oma kahe Iittala kohvikruusiga ülimalt rahul (kirjutasin neist SIIN) ja olen vahepeal paar toredat kausikest samast Taika sarjast juurde soetanud. Kaks pisemat kaussi (14,35€) ostasin Prismast mõni aeg tagasi mingit sorti allahindlusega ja suurema Kaubamajast (19,99€) üsna hiljuti, kus pakutakse/pakuti  kogu Taika sarjale 20% soodustust. 
iittala
Ühes pisikeses kausis hoian ma pruuni suhkrut, mida kohvi sisse panen, teine täidab põhiliselt pähklihoidja ülesannet. Suuremasse mahub ilusti paras ports jäätist, jääb ruumi veel ka maasikatele. 
iittala taikka
 
Oi, kui hea meel mul oli, kui see tore BPA vaba plastpudel mulle Equa poolt saadeti. Minu eelmine plastikust pudel on ühe pereliikme poolt röövitud ja kuigi mulle väga meeldib ka minu klaasist Equa, on seda sangaga plastikpudelit ikkagi mugavam kaasas kanda.
equa bottle
Eriti tore, et uuel pudelil on peal tore muffin, ma ei ole muffinisõltuvusest veel üle saanud, need lihtsalt on nii lahedad. :)
 Pudel Tasty on pärit Equa uuest kollektsioonist Bottles of Joy, teist kahte saab piiluda nende kodulehel SIIN. Hetkel saab lehelt tellida postikuluta, kui ostukorvis on vähemalt üks pudel uuest kollektsioonist ja ostusumma 18€ või enam. Paljud pudelid on hetkel soodushinnaga, tasub tellimist! Maksmisel lisa kood bottles-of-joy
equa
 
Nii, nüüd läheb päris koduperenaiste jutuks ära, aga need pesupulgad on tõesõna nii mõnusad-ilusad, et ei saanud näitamata jätta. Ma nüüd kohe ootan, et saaks pesu õue kuivama viia, sest need lilledega lõksud on käes nii mõnusad ja hästi mugavad kasutada - sellised suuremat sorti ja tugevad. Kui keegi otsib just selliseid, siis seadke sammud Koduekstrasse, kus see 12 toreda lillelise pulgaga pakk maksab 1,99€.
maxima
 
Selle armsa voodipesukomplekti sain ma juba sünnipäevaks, aga ei olegi veel jõudnud kasutusse võtta ja ongi parem, muidu ei oleks see enam nii pildistamisväärne ehk väljagi näinud. Uurisin järgi, et komplekt on pärit Cellbesest ja nüüd toredasti poole hinnaga 12,95€ saadaval SIIN.
Seal lehel on ka paremini näha, kui laheda mustriga need tekikott ja padjapüür on, awww...nii nunts.
cellbes
 
Suur aitäh kõikidele, kes andsid toredaid soovitusi telefonide osas! Otsustasin siiski iPhone 5s kasuks ja pean ütlema, et ei saaks rohkem rahul olla. See on nii ilus ja käes hea katsuda ning sisu on kõik nii paigas, et rõõm kasutada. 
iphone
 Valisin kuldse, mis meeldib mulle hullupööra. Varsti läheb see küll ümbrise alla peitu, aga teadmine, mi seal peidus, loeb ka midagi. :)
iphone 5s
 Ainuke asi, mis nõuab mult natuke ümberharjumist, on home nupp, mis ei ole puutetundlik vaid klõpsatav, aga selle eest peidab see endas über-ägedat sõrmejäljelugejat, mis säästab parooli trükkimisest telefoni avamisel või äppide/muusika soetamisel. Kui keegi teist seisab sama küsimuse ees nagu mina paar nädalat tagasi, siis minu soovitus on valida just see telefon- te EI kahetse! :) 
iphone 5 s
 
Viimased hapupiimased on need toredad lampidega puuvillapallikesed, kutsutakse neid vist happy lights. Olen neid paljudes blogides näinud küll riiuleid kaunistamas, küll kardinapuult alla rippumas ja minu meelest lisavad need toale nii palju lahedust ja hubasust juurde.    
happy lights
 Pallid tellisin eBay-st SIIT, umbes 10€-ga. Tulukesed saabuvad kokkulapitult, need tuleb ise kaasasoleva pulgaga palliks õngitseda ja lambi otsa susata, see ei ole keeruline. happy lihgts ebay
ebay founds
Sumeduse tipp...
ebay bascet



Kas olete viimasel ajal koju midagi lahedat muretsenud?
Kas eBay-st tellitud kodukaupade kvaliteediga olete rahule jäänud?
raspberry
Tänaseks kõik, olge armsad!




25 comments:

  1. Mulle nii meeldivad Sinu Ebay leiud - aitäh jagamast! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rõõm kuulda, jagan suurima hea meelega. :)

      Delete
  2. Olen mitu korda mõelnud samuti paberist kõrte soetamisele aga alati on just sellepärast soetamata jäänud, et äkki lagunevad ära. Nüüd soetan kindlasti :)
    Tulekesed on samuti armsad, tekkis tahtmine endalgi soetada :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Käisin just kontrollimas, kõrs on vees olnud nüüd juba pea 7 tundi ja ikka nagu uus. :)

      Delete
  3. meeldivad tulukesed! tahaks endale lilla-valgega tellida. mitu tulukest on ja kui pikk juhe umbes on? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulukesi on 20 ja juhe on viimasest lambist umbes 105 cm, koos tuledega 380 cm.

      Delete
  4. appiappiappi ma pean homme nende pesulõksude jahile minema! loodetavasti ei lagune need käes ära ka - ma olen just praegu hädas sellistega, mis lihtsalt lagunevad ja pole kuigi ilusad ka pealekauba...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minu eelmised lagunesid ka pea kõik korraga ära, päike tegi rabedaks. Loodan, et need peavad kauem vastu, tunduvad tugevamad. ;)

      Delete
  5. Nii armsad asjad kõik! hähh, sest ma tahan ju neid endale ka nüüd. :D
    Kõrsi ja happylightse saan endale isegi lubada, uue telefoni alles ostsin, nii et iföönist näen vaid und :D
    PS! millal külla tuled ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kui mitte enne, siis umbes aasta pärast saame tihedasti kohvitada. :)

      Delete
  6. Hei! Paberkõrsi saab täitsa Eestist ka :) - http://suhkrukunst.ee/category.php?id_category=595
    Kiidan toda lehte, sealt leiab ka palju muud huvitavat kraami, oleks vaid rahakott kummist. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa, leidsin mitu asja, mida mul sealt poest "vaja" oleks. :)

      Delete
  7. Mina lähen küll homme juba pesulõkse ostma, nii armsad :)
    Kaire

    ReplyDelete
    Replies
    1. Need on tõesti toredad, käisin lausa kaks korda poes nende järgi, nüüd neli pakki juba olemas. :)

      Delete
  8. Väga vahvad leiud :) Paberist kõrsi on natuke lähemalt ka saada LINK, kuigi kahjuks mitu korda kallimalt :/
    Mul on iPhone'i suhtes olnud alati erinevad arvamused, üks hetk tahaks hullult, aga teine hetk mõtlen, et jaburus ühe telefoni peale nii palju raha kulutada :D

    ReplyDelete
  9. Ohh.. need tulukesed on küll väga armsad - peab ka ebaysse otsima vist minema :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kindlasti Kadi, teevad toa väga hubaseks. ;)

      Delete
  10. Oi oi kui ilusad asjad! Need kõrred ja tulukesed peavad kindlasti ka minu omaks saama (kui ma ainult värvide osas suudaks ära otsustada)! Aga viimati, kui lapsepõlvekoju läksin, siis ema näitas mulle uhkusega oma ilusaid uusi pesulõkse ja need olid Sinu omadega väga väga sarnased. Ja ausalt kohe, puhas rõõm oli nendega pesu kuivama riputada (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa, nii tore, kui tüütud kohustused saab armsate asjadega meeldivamaks muuta. :)

      Delete
  11. Mu tütred viskaksid silda nende kõrte peale ja kass kindlasti ka. :P

    ReplyDelete
  12. Tore, et IP kasuks otsustasid, ma ka ülimalt rahul! Kusjuures sellel saab ka home-nupu teha puutetundlikuks ja näiteks ekraani serva paigutada. ;)

    Kõrre-leiu jagamise eest tänan, tellin ka, nii nunsud!

    ReplyDelete
  13. PS! See voodipesu komplekt maksab juba 6,47 € :D

    ReplyDelete
  14. Kuna ma ei viitsi eriti ebay´s ise otsida ja sobrada, siis on nii tore leida teiste soovitusi. Need kõrred ning tulukused pean küll endale ka saama, olen juba kaua mõelnud nende ostmisele, kuid lihtsalt ei ole viitsinud surfata ja otsida :D
    Seega suur aitäh tehtud töö eest! ;)


    www.dodolce.com

    ReplyDelete
  15. Nii vahvad kõrred, juba vajutasin tellimise nuppu! :)

    ReplyDelete

ShareThis