arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

08/07/2014

Uut // The Body Shop, Seppälä, Fushi, Girlz Only, Batiste, Iwostin, Dove & Maybelline



Igasugu huvitavat kraami on vahepeal juurde tulnud. Iseasi, kas keegi  jaksab üldse peale kuuma päeva huvituda. :) Mul on igatahes toas hea jahe - ole tänatud suur kask, kes sa terve korteri päikese eest varjus hoiad.
the body shop haul seppälä fushi

Ma armastan The Body Shop´i  dušigeele ega saa neist küllalt. Allahindluste ajal soetan alati mõne.
Seekord valisin mandli- ja passionilõhnalise pesugeeli - need lõhnavad niiii hästi. Mõlema hinnaks 5€. 
the body shop shower gel

Levelzone plaanib peagi suurendada naturaalkosmeetika osakaalu oma e-poes ja esimesed linnukesed jõudsid minulegi testmiseks. Fushi tooteid olen varemgi Feelunique lehel piilunud, oma laheda kujundusega on need silma jäänud. Proovimist ootavad stimuleeriv šampoon ja palsam ning tundlikule nahale mõeldud dušigeel. 
fushi scosmetics
 
Olen ka sellel suvel truuks jäänud Dove Summer Glow isepruunistajale. Niisutab hästi, pealekndmine on lihtne, jääb nahal loomulik, lõhnab täitsa talutavalt, pruunistab kiirelt ja kui maha kulub, siis ühtlaselt. Soetasin pudeli Rimist, kus hinnaks oli umbes 4€. 
dove summer glow
Minuga võttis ühendust üks tore blogilugeja, kes juhtumisi töötab firmas, mis pakub apteegikosmeetikat, sealhulgas ka Iwostin´i  tooteid, mille sarja Purritin komplekti ta mulle lahkesti proovimeks saatiski. Sari on mõeldud rasuse ja aknele kalduva naha hooldamiseks. Kuna mu nahk just sinnapoole tugevalt kaldu on, siis ootan huviga, mida need tooted selles suhtes suudavad ette võtta.
iwostin purritin
 
Kasutasin ära Asose 20% allahindlust ja soetasin sealt Batiste kuivšampooni Monochrome (4,21€) ning Maybelline Baby Lips huulepalsami Pink Punch (4,21€), olen nii ammu tahtnud seda proovida.. 
Batiste  Monochrome

Seppälä on tulnud välja päris oma ilutoodetega, millest mul on ainult hea meel. Te ainult vaadake neid lahedaid pakendeid! Kõige uskumatum asi tuli välja roosast karbist kirjaga The Today I Feel Fabulous. Vähe sellest, et lõhnapudelil on küljes lahe, justkui vanaegne pump, selle otsas troonib veel armas tutt - no kindlasti kõige ekstravagantsem lõhnapudel, mis mul kunagi on olnud, ma olen selle pudeli üle tõesti väga rõõmus. Suur aitäh Annale, kes mulle selle posu tooteid saatis. :) Hakkan neid kohe kõiki lähemalt uurima ja proovima.  
seppälä cosmetics

Selver pakub vahel väga häid diile - minu suur lemmik Maybelline Express Remover küünelakieemaldi on saadaval poole hinnaga ehk umbes 4€- ga ja Girlz Only erinevad kuivšmpoonid maksavad Partnerkaardiga kõigest 2€. Viimast ei ole veel jõudnud proovida, aga arvustused on enamasti väga kiitvad.
maybelline express remover


Kas olete nendest toodetest mõnda proovinud?


Tänaseks kõik, olge armsad!







5 comments:

  1. Girlz Only kuivšampoone olen minagi kasutanud ja soetasin praegugi uue. Kõik on selle juures suurepärane - lõhn (eriti puuviljalõhnaline!), toimivus, kuid on üks jama... :( Ostsin neid eelmiste Laadapäevade ajal 2 tükki, ühe pudeli tagavaraks. Hind oli okei ja kommentaarid selle kohta ka, mis seal siis ikka. Üks pudel jäi mul kapinurka seisma ja ühel hommikul, kui seda usinalt kasutama hakkasin, oli pudel tühi! Möödunud oli vist umbes kuu ja ma kasutasin seda ''tagavarapudelit'' ainult paar korda ja järsku oli see tühi!! Teist pudelit kasutasin tihedamini, aga oma otsa leidis see lõpuks samuti ise, olles lambist tühjaks saanud... Aru ma ei saa, mis toimub! Sellest hoolimata oli see sisult nii hea, et kutsus uuesti ostma. :)
    Seega soovitan kiiresti kasutusse võtta ja ikka ise otsast lõpuni ära kasutada. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ossaa, sellist asja kuulen küll esmakordselt - mind hakkas lausa huvitama, kas minu pudelil ei ole ka pidamist. :)

      Delete
  2. Nii palju uusi tooteid! Ootan huviga arvustusi :)

    ReplyDelete
  3. Olen ka käinud Seppälä uusi tooteid piilumas poes, kuid pole siiani suutnud otsustada, mida täpselt tahan :)
    The Body Shopi dušigeele olen ka nuusutamas käinud ... oh kui hästi need lõhnavad!
    Jään arvustusi ootama pikkisilmi :)

    ReplyDelete
  4. Hmm, jään huviga sinu arvustusi ootama. Eriti Iwostini Purritin sarja omi, sest mul ka rasune nahk :(

    ReplyDelete

ShareThis