arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

29/07/2014

Uut // Mango, Lindex, Paul Frank, Seppälä, New Yorker & Reserved



Uskumatult hea meel võib olla nii väikesest asjast, nagu hästi selga istuv seelik või tikutulega tagaotsitud rannakott, aga no isegi tillumatest vidinatest tunnen ma suurt rõõmu, nii et...  
haul
See Reserved´i tepitud jope/jakk meeldib mulle nii väga, meenutab mulle natuke ühte Isabel Marant´i jakki, kus samuti tikitud lilled peal. Jakk on ukumatult hea kvaliteediga ja omapärane. Kehaaosa on tugevamast n.ö. parka materjalist, varrukad trikotaažist.
Vahel on vooder, mis hoiab mõnusasti sooja.  
reserved jacket flowers
Jakk maksis allahindlusega 19,99€. Väga rahul selle leiuga!
reserved quilted
 Seda New Yorker´i flamingodega kosmeetikakotti olen poes juba mitu korda näppimas käinud, aga kuna mul juba mitu läbipaistvat kodus olemas, jätsin selle kripeldava südamega poodi. Suur oli minu rõõm, kui kuller ühel toredal päeval mulle hõbedase kingipaki tõi, kus sees just see sama kotike, lisaks veel väga lahe flamingoga kaart ja posu käeehteid. 
new yorker flamingo
 Läbipaistvad kosmeetikakotid on ikka väga tänuväärt, kõik paistab kätte ja on kiirelt leitav...
new yorker makeup bag
new yorker bracelets
Lisaks flamingodele ja palmidele meeldivad mulle hullupööra ka ananassid. Kõik, kus see tore vili peal, püüab mu pilku. Nii ka see mõnusast poolläbipaistvast materjalist õhuke t-särk New Yorker´ist. Hinnaks 9,95€.
new yorker pineapple shirt
N.n. "mähitud" seelikut olen ma juba kevadest saati otsinud ja erinevates poodides proovimas käinud, kuid üksi ei ole sobinud, kuidagi imelikult mähkuvad nad ümber minu keha. :)) Kui ma Anna Elisabethi postituses SIIN nägin toredat Lindex´i halliträpsulist, just sellist seelikut, nagu ma ette olin kujutanud, läksin  õhinaga lähimasse Lindex´ isse seda selga passitama, aga JÄLLE ei istunud see nii, nagu ma oleksin soovinud ja hoopiski mitte nii nagu Anna seljas. :( Aga... õnneks märkasin ma paar stanget eemal pea samasugust, alles saabunud seelikut ja see istus just nii, nagu ma tahan ja ette kujutasin. Seelik maksis 14,95€, tellida saab SIIT.
lindex grey shirt
Kuigi ahvid mulle eriti ei meeldi - loomaias käin neist tavaliselt kaarega mööda, siis Paul Frank´i pärdikud on mulle alati sümpatiseerinud. Ah ja need ka, kes Ahvide Planeedi viimases osas hobustega ringi kappavad. :) Mõni aeg tagasi sõitsin oma armsa emaga Tamula järve äärde, kuid suvitamisest ei tulnud jaheda ilma tõttu miskit välja ja me veetsime aega hoopiski Võru kohalikke second-hand poode kammides.
Ühest tillukesest ei-mäleta-enam-mis-nimi-oli poekesest leidsingi selle toreda Paul Frank´i rannakoti. Kui muul ajal ma läbipaistvaid kotte väldin, siis suvel rannakott võib läbi kumada küll. 
paul frank bag
 Maksis kott vaid 1,50€ ja see näeb välja justkui uus. Ega ma nii ülevoolavalt rõõmus ei olekski, aga rannakott on miski, mida olen juba tükil ajal taga otsinud ja olin tõesti õnnelik, et leidsin just sellise parajalt suure, kuhu sisse mahub mitu rätikut, söök-jook ja muu väiksem kraam ning mis on ka veel nii lõbus ja suvine. 
paul frank beach bag
Nööpideta, lihtsalt selgavisatavad kardiganid on suveõhtutel väga mugavad, kui on veidi jahedam, mähid ennast lihtsalt selle sisse. Soetasin ühe sellise Mango´st, hinnaks 19,95€. Saadaval oli ka must, valge ja triibuline. 
mango cardigan
 Materjal on mõnusalt pehme. 
mango grey cardigan
Mähitud seeliku juurde ostsin ühe lohvakama t-särgi, soetasin kohe numbri suurema, et oleks mõnusalt lai ja tuul puhuks läbi.  Mulle meeldib, kuidas see kiri Wonderful on justkui vesivärvidega joonistatud...
seppälä t shirt
 Särgi leidsin Seppälä´st ja hinnaks oli 4€. Love it!seppälä shirt
Uhh, äike tõmbas õhu nii mõnusalt värskeks ja kargeks, see kuumus hakkas juba sõna otseses mõttes mulle ajudele - pea valutas. :D Äike on tore, aga kuna mul on homme plaan üle lahe seilata ja ilmateade lubab äikesetormi, siis olen natuke ärevil - ma ei talu eriti laevasõitu ja kui veel torm peaks puhkema...  Loodan, et kõik laabub ja juba mõne päeva pärast saan teid ehk Helsingi ostude postitusega kostitada. 
pool gif
Tänaseks kõik, olge armsad!

8 comments:

  1. Väga väga head ostud. :)
    Ja Sinu blogi on alati niiii hea lugeda, ainult kiidusõnad.
    :)
    Päikest!

    ReplyDelete
  2. Kui palju see kosmeetikakott New Yorkeris maksab muidu? :) Ja väga lahedad ostud kõik!

    ReplyDelete
  3. See särk Seppäläst on küll hea leid! :)

    ReplyDelete
  4. Armas Pille-Riin, su blogi on uskumatult armas ja tore. Oled endast ääretult siira mulje jätnud! (Usun, et oled seda tegelikkuses ka ikka :D)
    Su postitused on alati nii läbimõeldud ja asjalikud. :)
    Kui sa Helsingisse lähed, siis ehk sattud ka mõnda kirbukasse? Kui mõne laheda koha leiad, anna siin ka teada, palun! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh Sulle, Mari, nii armsad sõnad! :D Kirbukatesse seekord ei jõudnud, külastasin Sea Life´i. ;)

      Delete

ShareThis