arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

11/08/2014

Arvustus // Maybelline / Baby Lips huulepalsam / Pink Punch




Uus huulepalsam on asi, mida mul küll kõige vähem vaja oleks olnud, aga Maybelline Baby Lips on miski, mida ma ammu olen tahtnud proovida ja kui ma avastasin, et neid müüb ASOS´e veebipood ning kogu kaubale oli ka 20% soodustus, siis ma lihtsalt PIDIN selle endale tellima. 
maybelline baby lips
Peamine põhjus, miks ma igatsesin seda palsamit proovida, lisaks sellele, et tuhanded blogijad on Baby Lips´ist  ülistavaid arvustusi kirjutanud ja et sellel on nii armas nimi, oli muidugi see tore pakend.  
maybelline baby lips
Kõik ümbrised olid lahedad värvilised, aga just see roosa-kollasekirju meeldis mulle kõige enam ja sobib suvesse kõige paremini. 
maybelline baby lips review
Valisin  tooni, Pink Punch, mis on selline armas Barbie roosa, veidike lillakas. Värv on juba ühekordselt pealekandes päris erk ja seda veidi kauem huultele võõbates saavutab juba väga julge nätsuroosa suu. Mis mulle meeldib, on see, et palsam muudab huuled hästi siledaks ja annab neile terve väljanägemise - Baby Lips on sellele tootele vägagi õige nimi. Lõhn on samuti hästi meeldiv - magus ja  puuviljane.
maybelline baby lipsMaybelline lubab, et Baby Lips niisutab huuli lausa 8 tundi, aga nii kaua see huultel kindlasti ei püsi, seda ei suuda, ma arvan, mitte üksi huulepalsam. Minu huultel seisab see koos söömise-joomise ja niisma huulte limpsamisega umbes 2-3 tundi, siis on järel veel roosa toon ja huuled on pehmed, kuid libe kiht neilt on kadunud. Sellist tunnet, et huuled oleksid kuivad ja vajaksin kohe uut määrimist ei ole. 
maybelline baby lips pink punch
Palsam ei sobi neile, kes eelistavad looduslikke huuletooteid, sest Baby Lips seda kindlasti ei ole. Kuigi see sisaldab ka sheavõid, on ülejäänud koostisosad keeruliste nimedega ja looduses neid vaevalt, et esineb.  Niisama, puhtalt huulte niisutamiseks ja ööpäevaringseks kasutamiseks soovitaksin midagi naturaalsemat. Aga huulepulga asemel, mis niikuinii enamuses keemilised, sobib vägagi hästi.
maybelline baby lipsPahandan neid, kes peavad Baby Lips´i mõttetult üles haibitud täiesti tavaliseks huulepalsamiks, sest mulle see täitsa meeldib, tegu on ühe parima, kui mitte kõige parema toonitud huulepalsamiga, mida olen proovinud. Ma ei oleks arvatavasti nii vaimustatud, kui tegu oleks värvitu pulgaga ja mul ei ole aimugi, kas teised viis palsamit on sama head, aga  Pink Punch on küll kiitust väärt - just sellist kerget, huultele liuglevat ja armsa tooniga huuletoodet ma suvel hea meelega kasutan. Mul on nüüd suur tahtmine ka Cherry Me ja Beach Kiss ära proovida.

  
Baby Lips palsami saab endale soetada 4,27€ eest SIIT.
Saadaval kuus erinevat maitset/värvi.
Baby Lips on müügil ka Anttilas, hinnaks 3,90€ LINK, kuid kuna postikulu on pea 6€, siis... :)  

Kas olete mõnda Baby Lips´i proovinud?
Kuidas teile meeldis?
Tänaseks kõik, olge armsad!







9 comments:

  1. Käisin just Norras ja ostsin endale 2 Baby Lipsi - Cherry Me ja Peppermint. Cherry Me annab samuti ilusat tooni, mis on veidike tumedam kui Pink Punch, aga natuke roosakam kui päris kirss. Mina olen mõlemaga rahul, kuigi 8 tundi nad tõesti peal ei püsi! :)
    www.blogicarmen.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Minul on olemas Cherry Me ja kõige tavalisem värvitu Hydrate helesinises pakendis. Olen ka super rahul, Cherry Me tõesti jätab huultele tumeroosaka tooni ja värvitu on ka super hea niisutav, suvel eriti perfektne, kuna sisaldab ka SPF 15 ;)

    ReplyDelete
  3. Kui kaua ajaga kohale tuli☺️

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kahjuks täpselt ei mäleta, aga alla nädala vist oli. :)

      Delete
  4. Minul ka Pink Punch olemas ja mulle meeldib. Ökoasju niivõrd taga ei aja ja minu arust niisutab Baby Lips tõesti hästi huuli. See väike värviandmine on ka sellele kindlasti boonuseks.
    Kusjuurse need hiinlaste Baby Lipsid on ka täitsa head. Nad erilõhnadega ja kõik läbipaistvad ja külmal talvel ravisid kuivad huuled tõesti paari päevaga terveks. :)

    ReplyDelete
  5. Mul on olemas Baby Lips toonis Peach Kiss, mis sai Soomest tavalisest toidupoest ostetud. :D Ootused mul tegelikult väga suured polnud, mõtlesin, et ega huultele mingit värvi väga ei jää. Tegelikkuses jätab Peach Kiss sellise "my lips but better" tooni ja alates selle ostust polegi nagu päevasel ajal huulepulka enam kaasa haaranud.. sellest täitsa piisab! Niisutab ka piisavalt hästi, talvel ehk jääb minule sellest väheks, aga mul muutub nahk talvel eeeriti kuivaks ka. Hea ost oli!

    ReplyDelete
  6. Mul on ka Peach Kiss olemas (maksis 2 eur millegagi) ja ta annab hästi natuke heledat sätendavat virsikutooni. Ma lootsin nudemat tooni, sest üks ilulugeja just sellisena teda iseloomustas, kuid tegelikult peab mingi tooni saamiseks korraliku kihi peale võõpama, kuid kuna siis tekib minu jaoks liiga võine tunne, siis ma eelistan mitte. Ühe kihiga jätab ta lihtsalt sädeluse (samas on mul endal küllaltki tumedad huuled).

    ReplyDelete
  7. Minul ka Peach Kiss ja kuigi tütreke sellest esimesel päeval pool salaja ära sõi (...), siis ta on juba otsas ja ma olen MAKSIMAALSELT kurb, sest see on imeline (toon, "maitse", tekstuur, KÕIK!). Huvitav, kas siin Ida-Euroopas ka kunagi müüki tuleb või? :D

    ReplyDelete

ShareThis