arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

15/08/2014

Arvustus // Suavipiel Beauty Sponge




Olin oma Real Tehnique meigišvammi ebareaalse purunemise pärast päris õnnetu, (seda kurba lugu saab lugeda SIIT) aga mitte kaua, sest mul oli kohe varnast võtta BEAUTY PRO poolt mulle armsasti proovimiseks saadetud SUAVIPIEL meigikäsn. Nüüd on see roosa nuustik mind juba mitu kuud truult teeninud ja igati ära teeninud omaette postituse.
suavipiel beauty sponge
Kõigepealt ütlen seda, et eriti huvitatult võiksid postitust luga need, kellel kodus kosmeetikakotis meigikäsn, kes vanem, kui kuus kuud - kui olete teda tihedasti kogu selle aja kasutanud, siis nüüd on viimane aeg uus soetada, sest just poole aasta tagant on soovitatav see iluvidin välja vahetada,
vastasel juhul ei ole asi enam sugugi hügieeniline. 
suavipiel
Ma ei ole kunagi eriti meigišvammide fänn olnud ja ma tean miks - esiteks kasutasin ma neid kas kuivalt, mis on suur viga või sattusid mulle kätte valed käsnad, mis isegi niisketena ei olnud suuremad asjad ja nii ma nad aastateks ära unustasin, kuni viimase ajani, mil blogides neist palju juttu ja kiitvaid arvustusi lademetes. Nüüd ma saan aru küll, et kui sul on õige käsn ja kasutusjuhend läbi loetud, siis see ongi kiitmist väärt vidin. 
suavipiel review
Mulle meeldib, et Suavipiel käsn on hästi pehme ja tihe, kui see märjaks teha, muutub švamm päris sametiseks. Seda tuleks jooksva vee all nii umbes 10 korda pigistada, siis muutub see mõnusalt pirakaks. Kindlasti võiks üleliigse vee froteerätikus välja pigistada. et see oleks vaid veidi niiske, vastasel juhul jääb jumestuskreemi katvus väga kesiseks, vesi lahjendab selle liialt ära. 
gif sponge
Mina kannan tavaliselt kõigepealt jumestuskreemi täppidena näole ja hakkan siis käsna tagumise otsaga seda mööda nägu laiali tupsutama. Seejärel lisan veel veidi kreemi silmaalustele ja ninaümbrusesse ja hajutan švammi teravama tipuga. Et kõik oleks ilus-ühtlane ja ilma piirjoonteta, käin kogu näo veel jämedama otsaga rulluvate liigutustega üle. Tulemus jääb hästi loomulik ja lausa kumav. Isegi veidi halvema jumestuskreemi, mida eriti kasutama ei kipu, muudab see švamm näol uskumatult normaalseks. Ma tõesti jumaldan seda roosat tupsu ja kasutangi juba tükimat aega ainult seda - pintslid olen täitsa eemale tõrjunud. Kuigi käsn on pidevalt kasutuses, on see imehästi vastu pidanud, mitte ühtegi kriimu ega haava, nagu uus!
Suavipiel švamm (nagu ka kõik teised) sobib kasutamiseks kõigega, mida sa tavaliselt pintsli või sõrmega näole määrid - päevakreem, primer, BB kreem, CC kreem, jumestuskreem, peitekreem ja eriti ilus tulemus jääb, kui švammiga kanda peale kreemjat põsepuna, pintsliga ma nii ilusat, hajutatud tulemust ei ole saavutanud - värv tõesti lausa sulandub nahaga ühte ja mingeid piirjooni näha ei jää. Tean, et švammi kasutatakse kuivalt ka puudri peale kandmiseks, aga kuna švamm on mul enne puudrini jõudmist alati juba märg, siis selle proovimiseni ei ole ma veel jõudnud.
beauty blog
Räägin nüüd meigikäsna puhastamisest ka. Ma ei tea, kas mu jumestuskreemid on eriti pigmendirikkad või mis, igatahes mina neid lihtsalt seebi/šampooniga puhtaks ei saa, ka mitte pintslitele mõeldud puhastusvahenditega. Ainus, mis töötab on Fairy. Mitte otse pudelist, sest siis on pea võimatu kõike seda vahtu švammist välja saada. Mul on eraldi pudelis hästi lahja kokteil, millega saab hästi kiirelt käsna puhtaks ilma hullumeelse loputamiseta. Kui käsn on pestud, siis võiks peale käe vahel pigistamise ka froteerätikuga liigse vee švammist välja muljuda, siis kuivab see kiiremini ja bakterid ei jõua niiskes keskkonnas paljunema hakata. Muideks, see karbis olev švammihoidja sobib suurepäraselt käsna kuivatamiseks,
sellel on auk sees ja nii pääseb õhk ka altpoolt švammile ligi. Meigišvammi peaks pesema peale igat kasutuskorda, siis on kindel, et sellesse keegi kurjade kavatsustega tegelane pesa ei jõua teha. 
beauty sponge
Jäin selle meigišvammiga väga rahule - tulemus jääb ilus ja loomulik, kreemi näole kandmine käib kiirelt ja lihtsalt, ka need, kes jumestamises alles algajad saavad sellega veatu tulemuse. Ja need, kes kardavad, et jumestuskreem ei jää nahal loomulik või mõjub ülepakutult, jäävad selle läbikumava resultaadiga rahule. Samuti on švamm nahale üliõrn, sest sellega tuleb vaid tupsutada, ei mingit hõõrumist ega venitamist.

Suavipiel Beauty Sponge maksab 6,65€ ja selle saab endale soetada SIIT.

p.s. Suavipiel Beauty Sponge´il on ette näidata ka Buduaari Lemmik 2014 auhind ilutarvikute kategoorias.


Kas kasutate meigišvamme?
Millised on parimad, mida olete proovinud?
pink dog
Tänaseks kõik, olge armsad!


14 comments:

  1. Natukene teemast välja aga näen yhel su pildil mishha bb kreemi. Ostsin heade arvustuse järgi endale ka, aga olen nii pettunud. Nakku jääb nii jubeda maskina et kole vaadata. Vb kannan valesti peale, seeg kysin, kuidas sina seda peale kannad?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannan selle sama švammiga ja tulemus jääb väga loomulik. Ei oskagi arvata, milles võib asi olla, ehk on toon vale või püüa hästi õhukese kihina panna, see on päris hea katvusega. :)

      Delete
  2. Ma olen just mõelnud, et peaks pinstli kõrvale mingi käsna ostma, see tundub päris asjalik :)

    ReplyDelete
  3. Mina pesen oma pintsleid jms Nurme Seebi Sügavpuhastava seebiga. Väga hästi teeb puhtaks.

    ReplyDelete
  4. Sain selle käsna samuti kunagi muu ostuga tasuta kaasa, kuid viskasin selle minema. Nüüd tuleb välja, et ma lihtsalt ei osanud seda õigesti kasutada :D Aitäh, Pille-Riin, sain tänu sinule jälle targemaks :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi, nii kahju, aga jah, ka mina virutasin oma eelmised švammid minema, eks me kõik õpime. :D

      Delete
  5. Pane Tumblr´is otsingusse PIXELS ja neid tuleb lehtede kaupa. :)

    ReplyDelete
  6. Kas sa saad pahaseks kui ma neid reblogin ja kasutan=)

    ReplyDelete
  7. ja see ei ole Sinu ahvimine?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Neid kasutavad paljud, mina ka ahvin. :D

      Delete
  8. Oh, Sa oled nii kihvt inimene ja vähemalt vastad ka. Aitäh. Sa oled mu lemmik blogija. Päikest!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Päikest võiks rohkem olla küll, aitäh! :)

      Delete

ShareThis