arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

26/08/2014

Tühjad totsikud #5



Enne, kui need toredad pakendid prahi sekka rändavad, kiire meenutus nende sisust. 
empties
Grace Cole / Tea Tree&Witch Hazel näopesuvaht
See näopesuvaht meeldis mulle nii, et soetasin kohe uue pudeli, kui esimene otsas. Vaht sisaldab antibakteriaalset teepuuõli, mille järgi vaht ka tugevasti lõhnab. Sobib minu rasusele ja probleemsele, samas tundlikule nahale suurepäraselt - vaht on hästi kerge ja õrn, peseb naha hästi puhtaks seda kuivatamata, ei ärrita nahka, jätab selle mõnusalt õhetavaks ja siledaks. Soovitan! Vahu soetasin Kaubamajast, hinnaks umbes 6€. 
grace cole
  
Oriflame / Nature Secrets nisu ja kookosega dušikreem
11,90€ LINK
Väga hea kookose lõhnaga ja rikkalikult vahutav dušigeel, mis ei kuivatanud nahka, mulle meeldis. Pudel oli liiga suur ja pidas kaua vastu, kuid mis vastu ei pidanud, oli selle kork, nii umbes poole pudeli peal murdus see ära, ma ei kasutanud jõudu, ausõna,
lihtsalt nii piraka pudeli kohta on kork tõesti pisut niru.
oriflame
 
Tony Moly / Virsiku kätekreem
6,90€ LINK / ARVUSTUS
Kindlasti kõige lahedamas pakendis ja kindlasti kõige paremini lõhnav kätekreem, mida olen kasutanud - see näeb välja peaaegu nagu päris virsik ja lõhnab samamoodi. Käed muudab kreem pehmeks ja niisutab parajalt, igati mõnus! 
tony moly handcream
Aussie / 3 Minute Miracle Reconstructor sügavniisutav palsam
ARVUSTUS
Mulle meeldisid selle palsami heleroosa värv ja kommimagus lõhn, mugav kork, mis ei vaja kruttimist ja pehmus, mille see juustele andis. Ma ei ütleks, et tegu on sügavniisutava tootega, pigem on see kergemat sorti palsam ja mulle see sobis, sest väga kahjustataud mu juuksed ei ole ja kuivad hoopiski mitte. Aussie tooted on saadaval enamikes marketites ja Kaubamajas. 
aussie 3 minute miracle
Arnaud / Perle&Caviar päevakreem
Selle kreemi lõhn jääb mind elu lõpuni kummitama, see meeldis mulle hullupööra... Kreem ise oli samuti kiitmist väärt - hästi kerge, imendus kiirelt ja jättis naha sametiseks, väga mõnus! Kreemi olen müügil näinud I.L.U.-s ja Selveris.
arnaud caviar cream

E.L.F. / Zit Zapper
2,44€ LINK / ARVUSTUS
Mulle meeldis see vistrikupulk väga, kuni... ma proovisin Alkmene samalaadset pulka (LINK). Need tooted on minu silmis nii koostise kui efektiivsuse poolest ühel pulgal, kuid Alkmene omal on metallist rullik, mis  E.L.F.´i plastikust rulliku vastu ei saa, toodet on sellest palju mugavam peale kanda. E.L.F.- poolt räägib madalam hind, tihti on kogu kaubale 50% soodustust, mis teeb selle hinnaks vaid 1,22€. Sellise raha eest võib korraks Alkmene metall rulliku ära unustada küll. :) 
elf zit zapper
Tony Moly / Egg Pore Blackhead Out Oil Gel
13,90€ LINK / ARVUSTUS
See munakujulises topsis pooripuhastaja ei olnud meie peres ainult minu lemmik ja seepärast sai see üsna ruttu otsa. Millest mul oli täitsa kahju, sest see on üks omapärasemaid tooteid, mida olen kasutanud ja see ka töötas - poorid said puhtaks ja ketendus kadus. Kui see nii tilluke ei oleks, telliksin uuesti...
tony moly egg
Nurme Seep / Suhkruga kehakoorija Sügavniisutav Avokaado
10,50€ LINK / ARVUSTUS
Mulle meeldis selle koorija juures kõik - mugav ja armas pakend, mõnus looduslik lõhn, parajalt karmid koorivad suhkruterad ja niisutatud ning pehme nahk, no mida veel ühelt kehakoorijalt tahta! Lisaks on see 100% looduslik ning kodumaine.
nurme seep kehakoorija
Alterna / Caviar Replenishing Moisture šampoon ja palsam
41,50€ LINK / 42,90€ LINK
Testritest ma eriti tihti blogis juttu ei ole teinud, sest nii väikesest kogusest enamasti ei piisa, et tootest väga selgelt pilti saada, aga vot neid kahte proovides sai esimese korraga selgeks, et tegu on ühtede parimate juuksehooldustoodetega, mida olen proovinud - mu juuksed ei ole kunagi olnud nii siidised ja siledad ning pehmed! Olin täitsa kindel, et muretsen need pudelid endale täissuuruses, aga kui ma hinda nägin... natuke veel ja selle raha eest saaksin juba mõne parfüümi. :) Jäi mul see ost tegemata, aga kui keegi on lotoga võitnud või on niisama pea poolsada eurot ripakil ja tahab endale maailma ilusaimaid juukseid, siis andke tuld! :) 
alterna caviar


Kas olete mõnda neist toodetest proovinud?

sweater cat
Tänaseks kõik, olge armsad!


2 comments:

  1. Nendest olen ma ainult proovinud Aussie maski ja mu meelest ka see pigem nagu palsam. Aga sellegi poolest meeldis see mulle väga ja lõhn on errrrriti hea:)

    ReplyDelete
  2. Mul on siit nimekirjast kolm asja ja kõik need tegelikult tänu sinu soovitustele soetatud :) Aussie maski ostsin just hiljuti ja väga mõnusaks teeb juuksed. Korea kätekreem ja "muna" on ka olemas ja väga meeldivad, kuid minu jaoks natuke tüütud pakendid (ilusad muidugi küll), seetõttu väga tihti ei kasuta.Aga noh, siis ei saagi liiga ruttu otsa :)

    Anni.

    ReplyDelete

ShareThis