arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

16/08/2014

Uut // Benefit, L´Oreal, Avon, Maybelline & Oriflame




 Armas Avon kostitas mind uute põnevate toodetega - Advance Technigues kahjustataud juustele mõeldud sarjaga, Planet Spa Amazonian Treasures käte/jalakreemi ja juuksemaskiga, värvimuutva küünelakiga, Big&Daring ripsmetušši ja kahe eriti healõhnalise dušikreemiga. 
avon
Benefit Gimme Brow kulmugeel on nii palju kiitust saanud, et ma enam vastu ei pidanud ja oma esimese Benefit´i toote soetasin. Sobivalt oli Look Fantastic lehel Benefit´i  toodetele allhindlus, lisaks leidsin postkastist Welcome Back 20% sooduskoodi ja geel jõudis minuni 22,22€ tavahinna asemel 16,16€-ga. Ja see on igat senti väärt!!! 
benefit gimme brow
 Oriflame üllatas mind taas uute The One toodetega. Õige pea teen kogu oma kollektsioonist ka eraldi postituse, seal on mõned vägagi väärt tooted. Veel leidsin kingikotist uue Voyager lõhna, mille karp on nii ilus, et ma seda isegi ära ei raatsi visata. :) Lõhn ise on samuti vägagi minu teetassi - värske ja mahlane. 
oriflame the one
L´Oreal tuleb septembris välja uue Volume Million Lashes ripsmetuššiga So Couture. Nii põnev! Olen kindel, et see on vähemasti sama hea, aga arvatavasti veel parem, kui mustas tuubis VML, mis oli pikka aega mu lemmiktušš. Sinine vutlar on igatahes paljutõotav... 
loreal so couture
 Maybelline küünelakid on lakid, mille hinna ja kvaliteedi suhe on täiesti paigast ära... meie kasuks. :)  Need on tõesti imehea hinnaga, eriti, kui satud mõne sooduspakkuminse peale. Selle Color Show Street Artist litreid täis laki soetasin Rimist 1=2 pakkumisega (kehtib kuni 19.08.). Pean selle pealekandmist veel veidi harjutama, aga kui asi käpas, näitan tulemust teile ka. :)
maybelline colorama

Kas olete nendest toodetest mõnda proovinud?

karlie kloss
Tänaseks kõik, olge armsad!





11 comments:

  1. Kas võis olla, et olid eile nr 6 trollis? :)

    Muidu armas blogi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Trollis kindlasti mitte, kui, siis bussis. :) Aitäh!

      Delete
  2. Olen nüüd paar korda Avoni Big&Daring ripsmetušši kasutanud ja tundub, et sellest saab minu lemmik. Muidugi ootan ka juba millal L'Oreali ripsemaks müügile tuleb, sest tundub olevat hea ripsmetušš.
    Hea meelega loeks arvustust Benefit Gimme Brow kulmugeelist :)

    ReplyDelete
  3. Kas Eestisse on nüüd võimalik tellida benefiti tooteid Look Fantastic lehelt? Kuna ise proovisin paar kuud tagasi, ning siis see leht ei lubanud.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa, tundub, et nüüd on täitsa võimalik. :)

      Delete
  4. Oi oi, Avoni dušikreemid on niiii head!! Ja muidugi need Planet Spa tooted, mis said, see lõhn on meeletult heaa!! Ootan huviga kulmugeeli arvustust.

    ReplyDelete
  5. kas sa võiks teha enda kõigist meigi&ilu potsikutest ühe pildi teha?:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Millalgi pean neid revideerima hakkamaa, siis ehk pääsevad ühisele pildile. :)

      Delete
  6. Tahtsin sulle lihtsalt kirjutada , et ma olen mitmeid kordi sinu blogi peale sattunud ja mingil põhjusel pole see mulle kunagi eriti huvi pakkunud (selliseid juhtumeid on palju ja enamus on nüüd mu lemmik blogid :D ), aga mingi päev sattusin su instagrami lehele ja omg ma olin võlutud su imelistest pilidest ja mõtlesin, et vaatan uuesti su blogi ja tead mis siis sai? :D Ma jäin mitmeks tunniks lugema :D Nii et mul jälle üks lemmik blogi juures! :)
    Sa kirjutad hästi , pildid on väga ilusad ja üldse on hea vaadata , et kellegil on nii kena blogi . Kohe arusaada, et näed vaeva ja tead mida teed! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oii, Sa tegid selle koleda ja külma vihmase päeva kohe palju ilusamaks, aitäh Sulle! :D

      Delete

ShareThis