arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

28/08/2014

Uut // Cubus, Lauma Lingerie, Basaar, Terranova & Trendexpress


Mõni aeg tagasi tegime väikese Helsingi reisi, mille raames jõudsin ka ühe ostukeskuse läbi kammida, aga ei olnud minu päev, teate küll, selline päev, kus mitte miski selga ei sobi ega meeldi. :) Ainus, mis minuga kaasa tuli on see suur ja soe Cubuse sall (19,90€).
cubus scarf
Otsisin sellist juba eelmisel talvel, nüüd on igatahes olemas, kui päris külmaks keerab. Kui keegi mõnes Eesti poes samalaadseid salle on silmanud, siis andke teada, soetaksin hea meelega veel mõne, teises toonis muidugi. 
cubus
On juba muutunud rutiiniks, et igal sügisel soetan ma endale paari või kaks musti läbipaistmatud sukkpükse, nagu vist enamus naisterahvaid, kes vähegi seelikuid/šortse sügisel kannavad. Sellel aastal ei ole ma veel jõudnud seda teha, kuigi ilmu vaadetes juba võiks. Kuidagimoodi luges Lauma Lingerie mu mõtteid ja saatis mulle armsasti selles kaunis roosas kotikeses just sellised 60 DEN-ised sukkpüksid, millised mul meeles mõlkusid.
lauma lingerie
Mulle meeldib, et need on hästi pehmed ja mugava puuvillase vahetükiga ning jalas justkui sukad, sest ülemine osa on läbipaistev. Kui mõtlete nagu mina, et kuidas ma Lauma pesupoodides ei ole sukatooteid märganud, siis teadke, et neid ei ole seal siiani olnudki. Kuid alates sellest nädalast võib kõigist kaheksast Eesti Lauma Lingerie poest leida uue laia sukkade, sukkpükste ja põlvikute kollektsiooni. Näiteks ainuüksi sukkpükse jõuab müügile 21 erineva tihedusega, alates väga õhukestest 8 DEN-istest kuni megakülmaks talveks sobivate 150 DEN-isteni välja. Minu meelest väga õige otsus, pesu ja sukatooted sobivad ühte poodi imehästi. Omale lähima Lauma pesupoe leiab SIIT.
lauma

Trendekspressist soetasin kaks paari äärmiselt mugavaid ja lahedaid jalatseid. Kahjuks vihma aina kallab ja käia ma nendega eriti ei ole jõudnudki, aga eks nad oota siis kevadet.
trendexpress
Mõlemad tennised maksid soodushinnaga 13,99€.
leopard sneacers
   
Koduriietega on mul alailma probleem. Vahel kannan kodus nii imelikke asju, et piimatädile või kullerionule ust avades on päris piinlik. Nüüd on mõni aeg mureta, sest Terranovast soetasin neli pikka t-särki, mis on mõnusalt lohvakad ja eriti mugavad koos retuusidega kanda. Sobivad suurepäraselt ka öösärkideks, sest on 100% puuvillast. Viimati oli hinnaks neil 1,99€, nüüd on see ehk veelgi langenud. 
terranova
Basaari app´ist olen eelnevalt kirjutanud SIIN ja nüüd on jällegi põhjust. Olen tänu selle toredale mobiilirakendusele soetanud endale mkhmm... 3 väikest musta kotti ja need ON TÄIESTI erinevad. No olgu, see pisut haiglane, aga ma tõesti kannan neid kõiki kordamööda pidevalt ja ei kahetse, et olen väikese musta koti sõltlane need soetasin.
basaar
Kotid olid nii imehea hinnaga 4€, 5€ ja 7€ ning heas korras, et patt oli neid ostmata jätta. Basaari äpi saab endale tõmmata SIIT. See on sõltuvust tekitav, sest pidevalt on tunne, et magad midagi eriti ägedat maha ja see sunnib ikka ja jälle uusi lisatud asju läbi lappama. Paremad palad haihtuvad sekunditega ja siis jääb üle ainult hambaid krigistada.
basaar app
 p.s Olen ka Basaaris täitsa olemas, igava kasutajanimega Genefic

cute dog
Tänaseks kõik, olge armsad!

13 comments:

  1. Issand, kuidas ma tahaks seda kõige parempoolsemat musta kotti! Nii ilus! Ma kasutaks ise ka hea meelega Basaari, aga minul see lihtsalt ei toimi! Pidevalt ütleb, et vale parool või kasutajanimi vms, olen korduvalt nende tugisse pöördunud, vahetavad mul parooli ära ja see parool laseb mul nii kaua sees olla, kuniks järgmine kord vaja jälle sisse logida ja siis jälle sama jant, ei saa sisse.. No ei viitsi jamada, kui asi ei saagi korda :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kui äkki proovida Facebookiga sisse logida, siis pole paroolidega jamamist.

      Delete
    2. Ma ei saa sellega ka sisse :) Mission impossible :D

      Delete
    3. Loodame, et peagi asi paraneb, nad ikka aeg ajalt uuendavad äppi, ära alla anna. :)

      Delete
  2. Replies
    1. Jaa, mulle toob üks tore kitsepidaja piima koju. :D

      Delete
    2. Pole paha! Meil siin külavahel jagatakse ka maapiima, aga pole kunagi mõelnud, et võiks ka järjekorda minna. Pealegi ei tea täpselt, kuidas ja mis see piim on. :)

      Delete
    3. Eks peab enne uurima jaa, igaühelt ei julgeks osta.

      Delete
  3. Wow, need kotid on tõesti ilusad!

    ReplyDelete
  4. Nii mõnnad pildid ja asjad :D

    ReplyDelete
  5. Seda sorti sallikesi on Lindexis ka müügil sügiskaubana - materjalist täpselt aru ei saa aga tundub sama sorti olevat :)

    ReplyDelete

ShareThis