arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

13/08/2014

Uut // iPhone 5/5S telefoniümbrised eBay´ st



Kõige muu toreda kõrval, mis teeb iPhone´st maailma lahedaima telefoni, on ka ääretult lai ümbriste valik. Kui minu eelmisele telefonile (Asus Padfone) oli väga raske miskit põnevat ümber leida, siis iPhone´ga seda muret ei ole - poodides, aga eriti eBay´s on valik meeletu. Vaja on ainult aega ja viitsimist, et sellest kõigest omale sobiv välja otsida. Need neli on minu esimesed leiud. Sobivad iPhone 5 ja 5S kere ümber.
phone 5 case ebay
See tore muffinitega ümbris (LINK 1,40€) on kummine, mis teeb telefoni käeshoidmise mugavaks, see ei libise. Samuti on sellel päris paksud ääred, mis ümbritsevad telefoni igast küljest, see ehk isegi veidi kaitseb, kui telefon peaks otsapidi maha kukkuma. 
cupcakes case
iphone 5s
See arbuusimustriline kest ( LINK 1,15€) on minu lemmik - nii suvine. Tegu on kõvast plastikust ümbrisega, kuid see ei ole käes libe, sest on veidi krobeline. Kui eelmine kate muutis telefoni veidi suuremaks, siis see ümbris on hästi õhuke ega lisa paksust/laiust pea üldse.
Ega kaitse ka põrutuste eest. :) 
watermelon case
iphone wallpaper watermelon
Need leopardi- ja ussimustrilised (2,23€ LINK) ümbrised õnnestus mul soetada lausa 74 sendi eest, müüja sai vist isegi aru, et see on liiga vähe küsitud ja tõstis hinda ning mujalt ma neid samuti soodsamalt ei leidnud, aga ka 2€ eest on need minu meelest vägagi hästi saadud. Materjal on neil poolkummine, käes hästi mõnus ja mugav. Saadaval ka mustale telefonile.
iphone case snakeiphone wallpaper pineapple
iphone case leopard


Veel mõned toredad ümbrised, mis mulle eBay´s sobrades silma jäid...
cute iphone cases ebay

1) litritest LOVE 1,05€ LINK 2) kutsu kinos 6,05€ LINK 3) sulav vahvlijäätis 0,91€ LINK 4) sulav šokolaadijäätis 0,70€ LINK 
5) Minnie 5,02€ LINK   6) jänes 2,84€ LINK  7) bling 1,30€ LINK  8) jäätisetort 3,22€ LINK 


p.s. Kui kedagi hakkasid huvitama need suvised arbuusi-ananassi wallpaperid mu telefonis,
siis need saab tõmmata endale väga andeka Dana blogist SIIT.


Siia telefoniteemalise postituse lõppu ka tervitused kõikidele minu Intagrami sõpradele - teid on juba üle 700!!!♥  See teeb nii suurt rõõmu!!!
Kõik uued sõbrad on väga oodatud SIIN.
  

Kust teie tavaliselt endale telefoniümbriseid soetate?
Kui tihti neid vahetate, kui üldse?
cute bunny
Tänaseks kõik, olge armsad!





11 comments:

  1. Nii tore postitus! Tellin endale iPhonele kohe selle loomamustrilise ümbrise, aitäh :)

    ReplyDelete
  2. Palun tee postitus appide kohta, mida kasutad :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Millalgi kindlasti, see mõte on mul meeles mõlkunud küll. :) Pean lihtsalt veel App Stores sobrama ja need kõige ägedamad appid üles leidma. :D

      Delete
  3. Tellin samuti Ebayst, aga vahetan siis kui üks otsad annab :)
    Kuna mul on plastikust ühistranspordikaart ja kasutan seda päris tihti, siis olen leidnud enda jaoks kõige otstarbekamaks kaitsa telefoni kaantega ümbrisega. Seal on kaarditaskud ja ei pea oma kaarte väljagi kakkuma, kõik masinad tunnevad kaardid ära ka läbi kaane. Samas kaitseb see ümbris ka igatepidi telefoni :) Hetkel on selline roosa: http://www.ebay.com.au/itm/Bling-Bling-Glossy-Gilter-Wallet-Flip-Case-Cover-For-Samsung-Galaxy-S3-/181260062893?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item2a33f110ad

    ReplyDelete
  4. Kuna ka minul kõige tuntum telefon pole, siis minu telefonide korpuste hinnad on natuke kõrged ja samas ega valik ka nii meeletu pole. Järgmine telefon peaks ka vist õun olema, et saaks palju erinevaid ümbriseid osta ja siis vastavalt tujule vahetada neid :)

    ReplyDelete
  5. Nii ägedad korpused! Ma olen üsna kindel, et ostan ka järgmiseks telefoniks endale selle iPhone-i, telefon ise on juba ilus, mis siis veel nendest miljonitest korpustest rääkida :) iPhone on ikka iPhone! Muide, Sinu postitusest inspireerituna läksin ka üle pika aja ebay-sse tuhnima ja leidsin päris mitu ilusat plastikkorpust, mida oma telefonile tellida, mõned neist on juba minu poole teelgi ;) :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kindla peale vali iPhone, Liina, ära isegi kaalu teisi. :))

      Delete
  6. Mäh, ma tahan ka iphohe´i lihtsalt nende kopruste pärast juba. :D aga ma lubasin endale, et varsti ostan ka :)

    ReplyDelete

ShareThis