arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

26/09/2014

Hetke soovid #27 Mango eri


Hullumeelne viirus hakkab lõpuks taanduma ja ma tunnen jälle huvi ka muu, kui ainult kurgupastillide, köharohu ja ninasprei vastu.
MANGO 30% allahindlus, mis kestab vaid täna-homme on üks neist. Rõivaid ma sellest poest endale väga tihti ei soeta, kuid nende aksessuaarid meeldivad mulle liigagi...  

1) Ehteid kannan ma üha harvemini, tavaliselt piirdungi ainult käekellaga. See käevõru (17,99€ LINK) aga võlus mind täitsa ära, mulle meeldivad kõik kolm - nii mustade, roheliste kui roosade kividega.
2) Viimasel ajal on mulle järjest rohkem meeldima hakanud teravama ninaga jalatsid. Neis muideks näivad ka jalad pikemad. :) Nii jäid mulle silma ka need kroko efektiga kingad (44,99€ LINK).  
3) Paeltata tennistest ei tahaks veel niipea loobuda, olen nendega terve suve ringi sammunud. Nende karvaste slipperitega (79,99€ LINK) saaks vabalt ka külmemate ilmadega käia, ka tald on piisavalt paks, ei ole muret, et jalad märjaks saavad, kui juhtud lompi astuma.
4) See must kott (29,99€ LINK) on "star price" toode, mis tähendab, et hind on niigi soodne ja allahindlus sellele ei kehti. Kahju küll, muidu ei oleks ma enam pikalt mõelnud, sest mulle väga meeldib selle koti suurus ja see, et tal on ka pikk õlarihm, nüüd pean veidike kaaluma, kas mul on ikka veel ühte musta kotti vaja...
Kel ei ole võimalust Mango kauplust külastada, siis e-poest tellides tuleb arvestada 5,95€ saatmiskuluga.
Alates 60€ tellimusest on postitus tasuta. 
On teil kavas täna-homme Mangost miskit soetada?
source
Tänaseks kõik, olge armsad!



6 comments:

  1. ai nüüd ma olen küll kuri! ostsin eile just Mangost püksid, müüjad oleks võinud mainida, et täna-homme kõik -30% :/ ostan sealt riideid väga tihti, teksad-püksid on erilisteks lemmikuteks saanud alates sellest ajast, kui nad ka 32 suurusi toodavad :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kardan, et müüjatel ei ole lubatud seda välja lobiseda. :)

      Delete
  2. Kohe, kui nägin postituse pealkirja, mõtlesin, et näitad mang-lõhnalisi tooteid, haha :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe, nende vastu mul ei oleks ka midagi. :D

      Delete
  3. Kas laadalt ka midagi ostsid? :)

    ReplyDelete

ShareThis