arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

11/09/2014

Kodu // Selver, Prisma & Rimi




Pealkirja järgi võiks arvata, et kavatsen oma külmkapi sisu teile ette näidata, seekord siiski mitte. :)
Neist poodidest võib vahel ka kodu/köögi tarvis toredat kraami leida. 
 Need lusikad-kahvlid soetasin Selverist. Järgemööda on nad kõik sooduspakkumises olnud - kolmesed pakid maksavad 3-4€ kanti. Eriti meeldivad mulle lusikad, mõnusalt ümmargused. Noad on veel puudu...
 Need kruusid hakkasid mulle silma Rimis. Mulle meeldib, et neil ei ole kruusile omaseid kõrvu ja vaatamata sellele on neid käes hoida hästi mugav. Suurus on ka paras nii mahla kui piima tarvis. Hinnaks kruusidel 1€.

Ka need munakujulised taldrikud soetasin Rimist. Need on nii parajalt sügavad, väga mugav on neist süüa nii pastat, salatit kui pilaffi. :)
Hind jäi alla 2€.
 Mulle meeldib, et taldrikute alumine pool on triibuline, nii ei libise need käest.
Need triibulised kausikesed, kust võib süüa magustoitu, pähkleid/marju jne. või kasutada suupistete/dipikastmete tarvis, soetasin Prismast. Maksid kausid 1,49€.

Kas teie ka uurite marketites koduosakonda või haarate ainult saia-piima?
 Tänaseks kõik, olge armsad!




12 comments:

  1. Viimasel ajal olen ka ennast rohkem leidnud koduosakonnast. Vahel on seal nii ilusat kraami, et lihtsalt hea vaadata :)
    Kuid sinu soetatud kööginõud näevad väga ilusad ja maitsekad välja ;)

    ReplyDelete
  2. minu jaoks on koduosakonnad lausa ohtlikud. kui tean, et mul on kiire, siis väldin teadlikult suuri supermarketeid, kui aega rohkem, valin Prisma või Rimi ja käin peaaegu kõik riiulivahed läbi :D :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama siin, eriti kaua aega läheb Prismas. :)

      Delete
  3. Oh ma vist kolan neis osakondades iga kord, kui poodi satun.
    Elukaaslane mul ikka vahest päris kuri :) Et tulime süüa ostma ja sul ei ole vaja üle päeva käia ja kontrollida, mida uut on müüki tulnud :)
    Arvan, et tavalisest poest saab täiesti korralikke ja ilusaid nõusid, lisaks ka muid koduks vajalikke vidinaid. Ja nagu näha siis ka väga hea hinnaga. Seda kõike sa ju tänase postitusega tõestasid :)

    ReplyDelete
  4. Ma olen viimasel ajal enamiku oma nõudest toidupoodidest ostnud :D Selverist kandilised praetaldrikud, Maximast mustad pokaalid ja ristkülikukujulised serveerimistaldrikud ning Rimist ostsin viimati täpselt samasugused ovaalsed taldrikud :D

    ReplyDelete
  5. Ma pean nüüd ka Rimi tiiru tegema :D

    ReplyDelete
  6. Mulle meeldib aeg-ajalt piiluda mis marketite koduosakondades on, sealt võib väga hea hinnaga ilusaid asju leida :)
    Need Rimi kruusid ja munakujulised taldrikud on ilusad! :)

    ReplyDelete
  7. Need munakujulised taldrikud on eriti stiilsed! Kas need hiljuti ostetud? Et kas mul oleks veel lootust neid saada? :P
    Ma tuulan ka peaaegu iga kord kui Prismas, Rimis või Pärnu Maxima XXX-is käin terve poe risti ja põiki läbi, alati leian ka midagi. Mu kõige ilusamad nõud just Maximast pärinevadki. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Taldrikud on üsna hiljuti soetatud, on veel lootust. :)

      Delete
  8. Jah, alati ei pea kõik ilus kallis olema, eriti kui oskad otsida. Ilusad nõud, pean ka nende triibuliste tasside peale mõtlema. Täna ostsin just samasugused taldrikud Säästumarketist, olid veel soodushinnaga :D Tänu nendele taldrikutele hakkas see vana postitus ka silma netist :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oleks veel hädasti samasuguseid alustasse vaja, aga igal pool otsas. :(

      Delete

ShareThis