arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

31/10/2014

Arvustus // The Body Shop / Kätekreemid



Just kätekreemid olid need, mis mulle THE BODY SHOP´i kauplust aastaid tagasi esmakordselt külastades kohe silma jäid. Mind võlusid need lömmis metalsed tuubid ja lõhn, mis neist kätele jäi, oli kuidagi väga eriline. Siis ma veel ei teadnud, et üks neist päästab mu käed iga aastasest "esimese külma sündroomist"
the body shop hand cream
Iga jumala sügis muutuvad mu käed ilmade külmenemisega kohutavalt kuivaks. Ma ei tea, kas nad ei suuda nii ruttu temperatuurimuutusega kohaneda või mis, sest just esimeste külmade ilmade aegu on käte nahk täiesti krobeline, ketendav ja korpas. Edaspidi nahk justkui harjub ja talvel on kõik jälle korras, isegi, kui ma kreeme enam ei kasuta. Olen proovinud igasugu erinevaid kätekreeme, üks rasvasem kui teine, aga abi eriti ei ole olnud. Korraks need justkui niisutasid, kuid paari tunni pärast oli nahk katsudes jälle kuiv.
♥ 
Kõik see piin sai lõpu, kui tõin koju oma esimese The Body Shop´i KANEPI kätekreemi (6,90€ LINK). See on IMEKREEM! Paari kasutuskorraga on käenahk parandatud ja käed on nii mõnusalt pehmed.  Katsudes on tunda, et nahk on tõesti niisutatud. Kreem on umbes sama tekstuuriga kui The Body Shop´i kehavõid - hästi rammus, kuid samas imendub imekiirelt ja niisutab tõhusalt. Ma jumaldan selle kreemi lõhna! Mulle tundub, et olen sellest sõltuvuses, (kas kanepi lõhn on sõltuvusttekitav?) sest määrin vahel käsi kreemiga ka siis, kui otsest vajadust pole, lihtsalt selleks, et seda imelikku lõhna tunda. :) Jah, see lõhn on omapärane ja olen näinud, kuidas nii mõnigi selle peale nina kirtsutab, aga sellega harjub väga kiirelt ära ja siis tahad veel ja veel...
the body shop hemp hand cream
Kuna mul kanepi kreemiga nii hea klapp oli, siis õige pea jõudsid minu koju ka METSROOSI (6,90€ LINK) ja MANDLI (6,90€ LINK) kreemid. Proovimata on veel absidilõhnaline kreem. On kellelgi sellega kogemusi?  Roosi kätekreem on kolmest kõige kergem ja kuna selles on sees ka päikesekaitsefaktor SPF 15, siis sobib see väga hästi just suvel kasutamiseks.
the body shop wild rose hand cream
Mandli kreem on täpselt vahepealne - kui kanepi oma tundub mingil hetkel liiga tummine ja roosi kreem jääb lahjaks, siis haaran just selle järele. Mulle meeldib, et nii mandli kui roosi kreem lõhnavad üsna tugevasti -  kui kreem kätel, tuleb arvestada, et see lõhn "jälitab" sind tükk aega, seepärast peaks kreemi valides olema üsna kindel, et see on just sulle õige lõhnaga, vastasel juhul võib tugev aroom häirima hakata.
Mis mulle veel hirmsasti meeldib, on nende kreemide metalsed tuubid. Mida rohkem lömmis, seda toredam. Ainuke peavalu on mul vahel nende tillukeste korkidega, mis kipuvad näppude vahelt maha pudenema ja ei taha õigesti tuubi otsa keerduda.
the body shop almond hand cream
Mõned päevad olen jõudnud proovida ka HONEYMANIA kätekreemi* (6,40€ LINK), mis  on pärit uuemast, augustis välja tulnud kergemat sorti kätekreemide kollektsioonist. See on veidi nagu geeljas, imendub hästi kiirelt ja jätab käed mõnusalt siidiseks. Kellele ei meeldi peale kreemitamist, et käed on veidi justkui niisked, siis soovitan just neid kergemeid kreeme, nahk jääb täiesti kuiv. Ainus, mis reedab, et kreem sai kätele, on meeldiv lõhn ja kadunud kuivustunne.
the body shop honeymania hand cream


Kui su käed on ekstreemselt kuivad ja vajavad tõhusat niisutust ning sulle meeldivad omapärased looduslikud lõhnad,
vali kanepi kätekreem.  
♥ Kui sinu jaoks on tähtis, et nahahooldustooted sisaldaksid SPF-i, vali metsroosi kreem,
mis  hoiab ära tumedate laikude tekkimise kätele. Väga kuiva, lõhenenud nahaga ei pruugi see kreem imet teha. 
♥ Kui soovid peale käenaha hooldada ka küüsi, vali mandlilõhnaline kreem,
see niisutab üsna kosutavalt ja muudab ka küüned tugevamaks.
Kui vajad kätekreemi, mis võtab käekotis vähe ruumi ja mille imendumine võtab vaid paar sekundit,
vali Honeymania armas tuub.

Peale Honeymania on valikus veel seitse erinevalt lõhnavat väikest kreemi, lisaks äsja välja tulnud jõuluhõnguline Glazed Apple. Kuigi kõik minu The Body Shop´i kätekreemid on 30 milliliitrised, on uute kreemide tuubid tehtud tillemad, et neid oleks mugav käekotti pista.


the body shop kätekreem


Kas olete mõnda The Body Shop´i kätekreemi proovinud?
Milline on teie lemmik?
genefic
source
Tänaseks kõik, olge armsad!




*Kingitud toode

20 comments:

  1. Olen proovunud ka absindiga kätekreemi. See on kergema, vedelama koostisega nagu roosikreemgi. Imendub väga ruttu aga talvisel ajal jääb veidi lahjaks. Lõhn on omapärane aga meeldivalt värske. Ka minu lemmik on kanepi kätekreem!

    ReplyDelete
  2. Mina olen ka püsti hädas oma karedate kätega. Nii kui natukenegi jahedamaks lähevad ilmad, on mul käed karedad, lõhenevad ja veritsevad, rääkimata kipitusest, pakitsusest ja valust. Nii terve külmaperioodi. Õudus! Polegi veel leidnud seda õiget kätekreemi, mis olukorda parandaks, kuid seda kanepi oma võiks täiesti katsetada, järsku tõesti aitab. Kas selle metalltuubi seest kreemi raske ei ole välja pigistada, eriti, kui tuub hakkab tühjaks saama?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Proovi kindla peale! Ei, metall on hästi õhuke, saab kenasti kogu kreemi tuubist kätte. :)

      Delete
    2. Kas sa oskad öelda, kui palju maksab 100 ml kogus mandli/kanepi/roosikreemi?

      Delete
  3. Minule absindi käekreem ei meeldinud: oli hästi vedel (läks kergelt käekotis laiali) ja ei niisutanud. Kanepikreem päästab ka minu käed. :)

    ReplyDelete
  4. Minul tekkisid suvel päiksega käele pruunid (pigmendi?) laigud ja pidin imestusest pikali kukkuma kui BSi roosi kätekreem need käelt umbes nädalaga ära kustutas! Mind pidi küll natuke veenma, et seda üldse proovida, sest Ingri-list ajas ausalt öelda kukalt sügama - aga tundub, et käed sõltuvusse ei sattunud (mis on glütseriiniga näiteks väga hõlbus tulema), nii et mis siis ikka... järgmine kord kui laigud tekivad patsutan käpad jälle paksult kõigi 36 arutult pika nimega koostisosaga kokku ja ei kobise üldse.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ohoo, arvasin, et see hoiab ära, aga näe, eemaldab ka neid laike! :)

      Delete
  5. Viimasel pildil on shea ja kookos vahetusse läinud. Ilmselt muidu ei oleks aru saanud, aga ise kasutan shea kätekreemi. See on jumaliku lõhnaga, niisutab õrnalt ja imendub kiirelt. Ainuke miinus ongi kork, kuid anname andeks, sest kõik muu on võrratu.

    ReplyDelete
  6. Olen proovinud kanepikreemi ja see on tõesti imekreem. Minu kätega juhtub sügiselt täpselt see sama, et ketendavad ja nahk on isegi väga tundlik aga see kreem päästab ja on hea kaalsane läbi talve.
    Näonahaga on sama mure ja lähiajal plaanin ka kanepi näokreemi ära proovida.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Näokreemist olen ka palju head kuulnud, kuivale nahale super!

      Delete
  7. Minu kotist võib leida hetkel nii kanepi- kui ka sheakätekreemi. Kui esimesega olen suhteliselt rahul, siis shea kreemi juures häirib lõhn. See on nii parfüümine. Isegi liiga. Alguses poes nuusutades ei saanud nagu arugi, kuid kui natukene rohkem kasutada kätel, siis võib peagi valutama panna.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa, lõhnavad need kreemid üsna vängelt, peab hoolega valima, et soetatud saaks just selline, mille lõhn kindla peale meeldib . :)

      Delete
  8. TBS Mandli kätekreem juba mitu aastat kasutuses! :)

    ReplyDelete
  9. The Body Shopis fännan kõige rohkem mangolõhnalisi tooteid. Mmm, nüüd ajasid mulle selle kätekreemi isu peale! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa, nende mango tooted panevad suu vett jooksma. :)

      Delete
  10. Ma lugesin seda postitust ja parasjagu olin just õnnetu, et sügisega jälle käte nahk lausa praguneb kuivusest. Peale postituse lugemist sattusin järgmisel päeval TBS'i poodi ja sirgjoones otsisin kanepi kätekreemi üles ja ostsin ära. Vaevu poe uksest väljas määrisin käpad juba sisse. Õhtul tegin ka veel ühe määrimise ja järgmiseks päevaks olid käed jälle kenasti siidised. Tõeliselt super toode väga kuivadele, peaaegu pragunevatele kätele!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul on nii hea meel, et said abi, ma tean, mis tunne see on, kui käed on paberkuivad. :)

      Delete

ShareThis