arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

01/10/2014

Arvustus // L´Oreal / Volume Million Lashes So Couture ripsmetušš




Koos septembrikuuga jõudis poelettidele uhiuus L´Oreal´i Volume Million Lashes ripsmetušš, elegantse nimega So Couture. Selline peen nimi on igati õigustatud, sest lisaks šikile lilla-kuldse kombinatsiooniga tuubile, on see esimene L´Oreal´i ripsmetušš, mis on lõhnastatud. 
l´oreal million lashes so couture
Lõhn ei ole küll väga tugev, kuid siiski piisav, et ripsmeid värvima asudes seda kohe tunda on. Lõhn on mahe ja veidi magus, selline puudrine. Ma ei ole kunagi eriti ripsmetuššide lõhnale tähelepanu pööranud, kui mõni just eriliselt vänge aroomiga ninna ei löö, aga tõesti, miks mitte, paljud jumestuskreemid ja huulepulgad ju lõhnavad hästi ja kasutada on neid kohe oi, kui palju mõnusam.
l´oreal million lashes so couture
Üks minu kõigi aegade lemmik ripsmetušše on L´Oreal Volume Million Lashes kuldses tuubis tušš. Ma kasutasin seda aastaid ja harjusin lõpuks isegi selle hiiglasliku kollase kummiharjaga ära. See oli (ja on) tušš, mis tõesti lisab tihedust ja seda ma kõige enam ripsmetuššide juures just taga ajan. Ootasin ka uuelt tušilt vähemasti sama tulemust, tegelikult lootsin isegi natuke rohkemat, sest tooted ju ikka täiustuvad ja tehnoloogiad uuenevad. Ja ma ei pidanud pettuma. 
l´oreal million lashes so couture
See, et harja suurusega on veidi tagasi tõmmatud mulle meeldib. Suur hari kippus vägisi silma, eriti esimestel kasutuskordadel.  Harjased on erineva pikkusega ja tihedad, neid on lausa 408 tükki. Mulle meeldib, et tuši hari on hästi pehme, sellega justkui paitad ripsmeid. Oma osa on siin kindlasti ka innovatiivsel "vedela siidi" koostisel, mis on geelilaadne ja lausa libiseb ripsmetele ning jätab hästi ühtlase ja täiesti tükivaba tulemuse. Kuna harjased on hästi lühikesed, siis need ripsmeid n.ö. läbi ei kammi, kuid vaatamata sellele need kokku ei kleepu ja tulemus jääb loomulik. Mulle tundub, et So Couture lisab veidi vähem volüümi kui original Volume Million Lashes, kuid see-eest annab see ripsmetele ka märgatavalt pikkust juurde ning samuti ilusa süsimusta pigmendi. 
Veel on tore, et So Couture justkui tõstab ripsmeid ja need püsivad ka koolutamata ilusti kaardus terve päeva.
Mis mulle samuti väga meeldib - tuši saab sooja veega hõlpsasti maha. Tuleb vaid veidi aega neid sõrmede vahel "leotada". Viimasel ajal olen just selliste vees lahustuvate tuššide suur fänn, esiteks jääb ära vattide ja meigieemladajatega jahmerdamine, teiseks on see silmaümbruse nahale tüki maad leebem. Püüad küll vatiga õrnalt pühkida, aga tahes tahtmata tirid õrna nahaka ja tekitad niiviisi kortse.  

Kellele meeldivad uued ja põnevad tooted ning kes otsib tušši, mis nii tihendab kui ka pikendab, siis So Couture poole võib täitsa piiluda küll. Kes aga pikkust taga ei aja ja vajab pigem volüümi, siis vana hea Volume Million Lashes teid ka kindla peale alt ei vea.
Kas olete jõudnud juba So Couture tušši proovida?
Kuidas meeldis?

Tänaseks kõik, olge armsad!

6 comments:

  1. See kuldses tuubis tušš on siiani mu lemmik, olen aastaid sellele truuks jäänud. Vahelduse mõttes kindlasti proovin So Couture tulevikus ära, kes teab ehk saab sellest mu uus lemmik.Tänud põhjaliku arvustuse eest, polnud isegi kuulnud uuest tuššist midagi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ega kõigel uuel ei jõuagi silma peal hoida, ma ise avastan blogidest alatasa uudistooteid, mida poes ei ole märganud, kõike on lihtsalt nii palju, et silme eest läheb kirjuks. :)

      Delete
  2. Väga ilus tulemus! Mulle meeldivad ka ripsmetuššid, mille eemaldamine on lihtne, peab meelde jätma! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa, see on suur boonus, kui tušš tuleb kergelt maha, mõnda ma seepärast ei kasutagi, et õhtul on lihtsalt silmadest kahju, kui tuleb neid hõõruma asuda. :)

      Delete
  3. Volume Million Lashes on tõepoolest ülihea tušš! Proovisin seda hiljuti korra ja võin ausalt öelda, et pole aastaid nii vaimustuses olnud. Mina valin üldiselt alati tihendavaid tušše ja mitte ükski teine pole nii ilus jäänud :)

    ReplyDelete
  4. Ongi aeg vana tušš uue vastu vahetada ja tundub, et peab siis seda isendit proovima, sest tulemus on super :)

    ReplyDelete

ShareThis