arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

08/10/2014

Arvustus // Seppälä kosmeetika



Kevadel tuli SEPPÄLÄ välja päris oma kosmeetikasarjaga, mille valikust leiab  nii kehahooldustooteid, soenguviimistlusvahendeid, makeupi ja isegi kehaspreisid/tualettveesid. Varemalt sai nende kauplustest soetada teiste brändide ilutooteid, ainsana Eestis võis sealt näiteks leida Wet´n Wild´i, mis mulle hirmsasti meeldis. Aga mul on väga hea meel, et Seppälä otsustas oma kosmeetikaliini ajama hakata, sest esiteks näevad need väga lahedad välja ja teiseks on nende seas mõned väga toredad tegijad. 
Seppälä cosmetics



The Ultimate Bronzing Powder / 02
Suvel kasutasin ma seda päikesepuudrit üsna sagedasti. Nüüd sügisel on see minu jaoks veidi liiga sooja/oranžika alatooniga, aga kui ei liialdada, siis saab täitsa ilusa suvise jume. Pakend on väga lahe, metalselt läikiv, kahjuks kipuvad sõrmejäljed selle kaant pidevalt kaunistama. Päikesepuuder ei ole täiesti matt, seepärast ei sobi see toode kontuurimiseks. Suuri säratükke karta ei maksa, näha on vaid õrna kuma, mis annab põskedele kantuna ilusa terve jume. Kellele meeldivad soojemad põsepunatoonid, need leiavad selle toote ehk isegi põsepunana töötavat. Mulle täitsa meeldib selle toote siidine tekstuur ja tulemus, seisma see karp mul igatahes ei jää. :)     
seppälä bronzer
seppälä päikesepuuder
seppälä kosmeetika

The Look At My Eyes Eyeshadow / 03 Beach & 05 Champagne
Seppälä lauvärvide karbid meeldivad mulle samuti väga - lihtsad ja lahedad. Puuder ise on veidi metallik ja kumab mõnusalt. Mõlemad toonid on mulle väga meeltmööda - Champagne sobib imehästi kulmuluule ja silma sisenurka, Beach aga paneb laugudele kandes sinised silmad kenasti särama. Kindlasti peaks nende lauvärvide all kasutama silmameigi aluskreemi, siis jäävad värvid intensiivsed ja püsivad ilusti, ilma kipuvad pisut pudenema ja võivad jääda jahused. 
seppälä eyeshadow
seppälä lauvärv

The Stay In Place Hairspray
Jällegi, väga mõnusa disainiga toode - must matt pisike pudel sobib hästi käekotti ja on käes mugav. Mulle meeldib, et lõhn on lakil tagasihoidlik ja see pihustab peene uduna - juuksed ei jää "märjad". Samuti ei muuda see juukseid kleepuvaks ega kõvaks. Hoidvus on lakil keskmine, saab täitsa ilusti lihtsamate soengute paigalhoidmisega hakkama, keerukamate kunstiteostega jääb arvatavasti jänni. :) 
seoppälä hairspray

The Today I Feel Fabulous Edt
Minu lemmik!!! Mul vajus ausalt öeldes suu lahti, kui ma selle pudeli karbist välja õngitsesin. Ei osanud oodata, et selline vahva pumba ja tutiga tegelane sealt välja tuleb, ahhetasin ikka tükk aega. Sellest ei oleks muidugi nii suurt rõõmu olnud, kui lõhn ise oleks vastumeelseks ostunud. Minu õnneks on lõhn täpselt minu teetassi - see on ühtaegu nii magus kui värske. Kahjuks ei leia ma Seppälä kosmeetikatoodete kohta netist mitte mingisugust infot ja mul ei ole aimugi, mida selle meeldiva aroomi saamiseks on kokku segatud. Kindla peale on selles pihuga lilli, kausike puuvilju ja paar pulgakommi, tilgake mett ka, mulle tundub. :) Lõhn muutub seistes veelgi meeldivamaks ja nii paari tunni pärast on lilleline noot eriti hästi tunda. Mulle meeldib!
seppälä fragrance
p.s. Vabandust, et piltidel käed kriime täis - Dexteriga müramise tulemus. :) 

 


Kas olete mõnda Seppälä kosmeetikatoodet juba proovida jõudnud?

seppälä makeup
  Tänaseks kõik, olge armsad!


12 comments:

  1. Minul on Seppälä the must be a dream BB-kreem ja tuleb tunnistada, et minu jaoks on tegemist parima BB-kreemiga, mida siiani proovinud olen. Kuna mul on väga pirtsakas näonahk (enamik kosmeetikatooteid kuivatavad meeletult nahka ning tekitavad kohe hunniku punnikesi põskedele ja otsaette) ja väga raske on leida õigeid tooteid, siis ma olin ausalt üllatunud, et just Seppälä kreem on see, mis mulle sobib :) See ei maksa ka üldse palju, seega soovitan katsetada :)

    ReplyDelete
  2. Soovitan ka seppälä kuivshampooni, läheb endal juba teine pudel :)

    ReplyDelete
  3. Mina ostsin suure õhinaga mitu seppälä lauvärvi kuna kõik suure hurraaga kirjutasid neist ja olen super pettunud! Pigment puudub neil minu meelest täiesti pluss kogu nägu on lauvärvi hiljem täis, sest see lihtsalt ei püsi lau peal. Sina samuti mainisid, et soovitav on laule panna aluskreemi enne lauvärvi panemist. Minu arust tõeline raha raiskamine ja teisi tooteid ei olegi julgenud proovida enam :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Proovi kindlasti koos aluskreemiga, siis ei tohiks mingeid probleeme olla, püsib ilusti. :)

      Delete
  4. Pakendid on neil tõesti ilusa disainiga! Järgmine kord Seppälasse sattudes uurin kindlasti ka kosmeetikaletti. Siiani olen millegi pärast sealt külmalt mööda kõndinud.

    ReplyDelete
  5. kust neid osta saab? ja palju maksavad juukselakk ja parfüüm?

    ReplyDelete
  6. Tartus peaks olema Lõunakeskuse Seppäläs, teiste linnade kohta kahjuks ei tea. Hindu ma ei ole jõudnud uurimas käija. :)

    ReplyDelete
  7. suur tänu sulle, nii kiiresti vastasid.

    ReplyDelete
  8. See ei kaldu küll siia teemasse.Agaa, kas sa tellid vahendaja kaudu Ebayst? Ja millal sul uus EBAY leiude postitus tuleb. OOTAN! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei, tellin otse. See on imelihtne, ei ole isegi krediitkaarti vaja. Swedbank pakub Deebetkaart Plussi, millega saab ka netis šopata. P.s. okt. lõpuni on kaardi vormistamine tasuta. :) Jaa, need postitused on unustusehõlma vajunud, vaja elule äratada! :)

      Delete
  9. Oooooooooooooooooooooooooooooooooooooootan Ebay postitusi! :)

    ReplyDelete

ShareThis