arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

30/10/2014

Blogil Genefic nüüd oma app!




No olgu, olgu, ei ole päris app, on kõigest ikoon telefoniekraanil, aga mina olen ikkagi väga vaimustatud. Kuna ma statistikast näen, et iga neljas teist siseneb siia blogisse mobiili või tahvli kaudu, siis selline tore puudel-nupp ekraanil on ju igati omal kohal - klikka vaid ikoonile ja oledki otse blogis.
telefoni app
Nupu paigaldamine iPhone´i või iPad´i on imelihtne: 
Mine Safari kaudu http://genefic.blogspot.com/ lehele, vali alt ribalt jagamisnupp,
seejärel plussiga Add to Home Screen ning Add - ja ongi olemas! :)
iphone app

Androidi omanikele leidsin tasuta app´i Icon Changer (LINK), millega saab kõiki telefonis olevaid ikoone lihtsalt muuta. Ava telefonis Genefic blogi http://genefic.blogspot.com/, vajuta menüü nuppu ja vali Add to homescreen. Telefoni ekraanile peaks nüüd ilmuma tillukese musta puudliga ikoon. See töötab ka väga ilusti, aga kes soovib lõbusat ja roosat nuppu, sellel tuleb telefoni salvestada see puudliga pildike, 


 avada Icon Changer app, valida shortcut ja selle alt Genefic. Nüüd saad telefonist valida pildi, mida saab ka näiteks ümmarguseks tuunida ja ongi olemas!  

android app

Kellel soov ka enda blogile "app" meisterdada, siis õpetus, mille järgi mina tegutsesin asub SELLES toredas blogis.



Ootan väga kommentaare - kas nupp toimib ja mida sellest arvate.
Kui meisterdate oma blogile ikooni, siis jagage kindlasti aadressi!
genefic app
source
Tänaseks kõik, olge nutikad!

10 comments:

  1. Minul õnnestus küll edukalt äpi lisamine oma telefoni koduekraanile. Hästi tehtud! Saan nüüd kiirelt, mugavalt ja lihtsalt juurdepääsu blogile. :)

    ReplyDelete
  2. Mul on Androidtelefon ja minu arust ei ole vaja iconchanger appi, et mingit lehte, koos selle ikooniga, endale sinna "taustapildile" panna. Lihtsalt selleks ikooniks tuleb see pildike, mis on sul internetibrauseriski blogi logoks. Seda pisikest ikooni näeb näiteks üleval tabiribal. Hetkel on sul must puudlike seal. Ehk siis kui inimene paneb su blogi oma homescreenile, siis talle ilmub too ikoonike ikka. EI ole vaja mingit lisaprogrammi tõmmata ja tundub veidike tobe seda isegi oma lugejatelt nõuda. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei-ei, ma ei nõuagi, pakkusin lihtsalt välja, et kes musta väikse puudli asemele soovib suuremat ja roosat, siis saab Icon Changeriga selle lisada. :D

      Delete
    2. "..tundub veidike tobe seda isegi oma lugejatelt nõuda" Wait what, kes kus midagi nõudnud on? :D Miks nii ebaviisaka alatooniga kommentaar üldse? Veider :)

      Delete
  3. Heh... Nii äge.... Mul ka nüüd olemas :)

    ReplyDelete
  4. Väga nunnu ikoon! Aga mina ausalt öeldes eelistan arvutist lugeda su blogi, kuna sul on enamasti väga ilusad pildid ja tahaks neid ikka täissuuruses näha :)

    ReplyDelete

ShareThis