arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

22/10/2014

Selveri ilulaat - parimad palad!




Tänasest kuni järgmise pühapäevani saab Selveritest üle Eesti eriti hea hinnaga ilutooteid  - algas ilulaat! Hinnad on suurepärased, tasub lausa terveks sügis-talveks varusid soetada.
Pakkumisi on hästi palju, otsisin välja need tooted, mida olen ise testinud ja soovitan või mida tahaksin proovida.  
selver


L´ Oreal Skin Perfection sarjast olen proovinud päevakreemi (ARVUSTUS) ja mitsellaarvett. Mõlemaga olen väga rahul ja soovitan soojalt. Ka seerumi ja silmakreemi kohta olen head lugenud, tasub neidki proovida. 
Max Factori Skin Luminizer jumestuskreemi proovisin testrina ajakirja vahelt ja mulle väga meeldis, aga... kahjuks see minu väga rasusel nahal kaua ei püsinud, hakkas läikima, kuid kellel on normaalne või kuiv nahk, siis proovige kindlasti - imeilus tulemus. 
Maybelline Colossal ripsmetušši (ARVUSTUS) kasutan praegugi ja soovitan teilegi - lisab nii pikkust kui volüümi ja ei pudene. 
  
Šveitsi brändist IVR ei ole ma ealeski kuulnud, aga nende huulemask, mis lubab tunduvalt täidlasemaid huuli tundub väga põnev. Igaks juhuks ei söendaks järgmisele päevale tähtsaid käimisi planeerida, paljugi mis... :)
 
Uuest L´Oreali Pure Reds sarjast on ilulaadal imehea hinnaga saadaval Blake Lively loodud huulepulk (kas teised toonid on tavahinnaga?). Ma ei ole jõudnud neist veel teile kirjutada, kuid toon Blake on mul ära proovitud ja see on imeilus klassikaline punane matt huulevärv, mis 7€ eest võiks küll igaühe ostukorvi rännata.
 
L´Oreal Volume Million Lashes So Couture lõhnav ripsmetušš (ARVUSTUS) on mul samuti kasutuses. Mulle meeldib selle loomulik tulemus ja hästi kerge eemaldamine, see tuleb sooja veega maha. Mõnus!
 
Eestis on nüüd saadaval ka Essence kosmeetika, küll mitte kõikides Selverites. Olen sellest sarjast kokku puutunud vaid küünelakkidega, mis ma Riia reisilt soetasin ja kuna ma nendega väga rahule jäin (katavad ühe kihiga), siis prooviksin hea meelega muudki. Hinnad on naeruväärsed! 
Kes peab lugu hästi eraldatud ripsmetest ja loomulikust tulemusest, siis soovitan Max Factori Masterpiece ripsmetušši. Kasutasin seda aastaid tagasi tuubide viisi ja ka praegu on üks kinnine tušš ootamas. See eraldab tõesti iga ripsme ja need näevad väga loomulikud välja - võid isegi vabalt väita, et sul ei ole tušši peal, vaid oled looduse poolt kauni süsimusta ripsmekaarega õnnistataud. :)
L´Oreali Perfect Match jumestuskreem on mul ka praegu olemas, kuid toon on mingit moodi ebasobiv saanud. Kreem mulle muidu meeldib ja kui mitte seekord, siis järgmise hea pakkumise aegu tahaksin õiget värvi pudeli soetada.
 
Vahel olen sattunud lugema mõnda foorumit, kus kurjustatakse ja lausa halvustatakse inimesi, kes soetavad kosmeetikat marketitest, olete juhtunud lugema? Hmm, ma ei mõista vahet - L´Oreali huulepulk on ju ikka see sama, olgu ta Rimis, Selveris või Kaubamajas, I.L.U.-s. :D Supermarketid ei ole enam ammu pelgalt toidupoed ja kuna neis voorib meeletult rahvast ja ostetakse palju, siis suudetakse ka hinnad madalamad hoida. Nii et kõik laadale! :)

Tervet ilulaada kataloogi saab sirvida SIIN.

Kas kavatsete ilulaadalt midagi soetada?
selveri ilulaat
source
Tänaseks kõik, olge armsad!


28 comments:

  1. Essence küünelakke tahan kohe kindlasti proovida :)

    ReplyDelete
  2. Kohe-kohe asun Selveri poole teele, mingit kindlat soovi ei ole, aga tühjade kätega koju ka ei taha tulla. Sinu listis välja toodud huulemaski kohta tekkis suur huvi :).

    http://justmecleer.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Loodan blogist hiljem lugeda, mis koju tõid. ;)

      Delete
  3. Käisin ise täna Selveris ilutoodete jahil. Soetasin omale oma lemmik juuksevärvi Prodigy 4 € soodsamalt kui tavaliselt ja ühe Essence küünelaki. Toon, mille ostsin lausa kutsus ennast proovima, ei saanud kuidagi poodi jätta selle väikese raha eest :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lakid on tõesti hea hinnaga. Prodigy värvi tahaks ka ükskord ära proovida.

      Delete
  4. Tartu Rosalindas on nende Essence'i küünelakkide täishind 1.79€... Vähemalt suvel oli :D

    ReplyDelete
  5. Oskab keegi öelda, kas ilulaat on ainult suuremates Selverites või kehtib see kõikides (näiteks Paide) Selverites? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ikka kõikides, pisemates kauplustes on valik lihtsalt väiksem. :)

      Delete
  6. Alati kahjuks ei pruugi olla samad :( Mõned aastad tagasi ostsin Selverist Maybelline Colorama küünelaki, olles varem Ilumaailmast ostetud sama sarja tootega väga rahul. Järele proovides oli katvus palju-palju halvem, tekitades triipe ja valgudes väga laiali, ka mitmekordne katmine ei parandanud tulemust, pigem tegi hullemaks. Esialgu arvasin, et lihtsalt "vedelam partii", aga mingi sisetunde järgi hakkasin pudeleid võrdlema ja selgus, et erinevad olid etiketil nii logo kui kirja toon, font (mitte märkimisväärselt, kuid piisavalt kui võrdlema hakata), Selverist ostetul puudus tagumisel etiketil seerianumber. Ka korgi kujus oli väikseid erinevusi. See ei ole kindlasti reegel, ja usun, et enamus kaup on ikkagi autentne, aga peale sellist kogemust olen minagi marketist kosmeetikat (vähemalt Maybelline küünelakke) ostes veidi kõhklev.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei usu,et Selver kusagilt põranda alt Maybelline sisse ostab, aga huvi pärast võiks kahe pudeliga minna ja neilt uurida, milles asi. :)

      Delete
  7. Tartu Rosalindis on Essence põsepuna ka muidu selle hinnaga :) Aga nii tore, et tegid selle parimate palade postituse, kindlasti lähen seda huulevärvi jahtima, hea meel, et täna Kaubamajas ära ei ostnud :D. Ja mitsellaarveele ka nii hea pakkumine.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Essence on mul Rosalinis täitsa kahe silma vahele jäänud. :)

      Delete
  8. Mina puutusin Essence toodetega kokku esimest korda eelmisel aastal, kui hispaanias käisin. mingis lennujaamas nad müüsid enda stuffi ja haarasin minagi sealt paar asja kaasa, need olid liiga odavad, et sinna jätta. See põsepuna ja kulmupuuder, mis sealt sain, need on päris head :)

    ReplyDelete
  9. Nii kahju, et mul on liiga palju jumestuskreeme. Muidu prooviks selle MaxFactori järgi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kui kunagi otsa lõppevad, siis proovi kindlasti. ;)

      Delete
  10. Appppi, ma juba tunnen kuidas rahakotist raha väheneb :D uuel nädalal lähen kolme ilutoote järele - L´Oreal Volume Million Lashes So Couture ripsmetušš, kergelt niisutav vaht-mask Dove'lt ja Maybelline Better Skin jumestuskreem. Olen neid juba pikalt tahtnud soetada, aga oma kõrgema hinna pärast see ära jäänud. Kuna nüüd nii head hinnad, siis peab need ära ostma, sest teist sellist võimalust ei pruugi enam tulla :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hinnad on tõesti väga head, tuleb varuda! :)

      Delete
  11. Kumb oleks parem valik, kas L´Oreal True Match või Max Factor'i Skin Luminizer jumestuskreem? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kui Sul on normaalne või kuiv nahk siis proovi kindlasti Skin Luminizerit, väga rasusega vali True Match. ;)

      Delete
  12. mul juba esimesed ostud tehtud :) aga kripeldab veel nii mõnigi asi :)
    mis puutub marketitest ilutoodete ostmisse, siis ma ei näe selles midagi halba, küll aga vaatan alati üle, et tuubi/potsikut/pliiatsit/huulepulka poleks varem avatud ja proovitud.
    täna ostsin kaks toodet Catrice'ilt ja Lumene jumestuskreemi näeruväärse viieka eest.
    home hakkan katsetama :)

    ReplyDelete
  13. Mul on plaan osta endale Max Factor'i Skin Luminizer jumestuskreem. Olen palju head selle kohta kuulnud. Max Factor on üldse parima hinnaklassi ja kvaliteedi suhtega firma.

    ReplyDelete
  14. Pure Reds kõik neli tooni on saadaval, kuid hinnaks hoopis 8,79.

    ReplyDelete
  15. Sellegipoolest soovitan Pure Redsilt Blake'i. Asjatasin täna küll kodus, kuid peale söömist, jutustamist ja üleüldist tegutsemist püsis huulepulk imehästi peal!! Ma muidu olen ikka selline, et väljas käies pelgan pisut punase/tumedama huulepulgaga olemist ja käin tihti kontrollimas, aga see oli kohe väga meeldiv üllatus :) Samuti olin kuulnud, et True Match võib rasusemal nahal mingi aja möödudes muutuda natuke läikivks, aga mul ei juhtunud midagi ilma puudrita.. Samuti ma näpin oma nägu lliiga palju ja kõik ühtlane ja ma väga rahul.. Oleks võinud ainult värvi grammi külmema võtta:) Ostsin Sinu soovitusel veel ka selle L'Oreali vee ja olen super rahul, nii et aitäh :)) Mulle meeldivad väga sellised postitused nagu praegune, viivad mind tuisupead asjadega kurssi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No super, leidsid nii palju sobivaid tooteid! :)

      Delete

ShareThis