arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

07/10/2014

Uut // Joik, L´Oreal, Real Techinique, China Glaze, Figs & Rouge, Dove, The Balm, Oriflame,Timotei & Moekuulutaja



Uusi tooteid on vahepeal päris suur posu kogunenud. Blogimine on viimasel ajal hõre olnud kurja haiguse tõttu. Nüüd olen veel ka kutsu-beebi emme ja see on peaaegu et sama vaevanõudev kui inimlapsega jahmerdamine. Teist ööd järjest iga kahe tunni tagant üles ärkamine ja õue tuiskamine on muutnud mu juba zombiks. Täna öösel ma arvatavasti löön kõigele käega ja kuivatan terve hommiku loike. :)  


Mul on nii hea meel, et JOIK on uudistoodete väljalaskmisega hoogu läinud.
Sain proovimiseks nende uue lahedalt kahevärvilise Metsamarjaseebi ja Jõhvika-mustsõstra näomaski, mis on purgis pulbri kujul. Kavatsen seda segada näiteks jogurtiga, saab kindla peale väga isuäratav.
joik näomask



Kui LOOKFANTASTIC.COM leht pakkus Real Technique pintslitele 30% soodustust ma pikalt ei mõelnud, sest olin seda viiest pintslist koosnevat komplekti ammugi endale soovinud. Kogu karp läks  koos 10% lisa-allahindlusega maksma umbes 17€ (tavahind 27€), mis on nende suurepäraste pintslite eest imevähe. Ma püüan kõikidest oma RT pintslitest ühe postituse teha ja rääkida, millised neist mulle eriti meeldivad.
real techniques brushes



BEAUTY PRO rõõmustas mind mõnusa lillakasroosa China Glaze küünelakiga, Figs & Rouge toonitud huulepalsamiga ja lahedas leopardimustrilises pakendis The Balm lauvärviga. 
the balm shady lady



DOVE tootevalikust ei ole ma peale isepruunistuva ihupiima muud proovinud. Kuna ma selle kreemiga olen väga rahul, siis ootan ka nende juuksehooldustoodete proovimist huviga. Aerosool deodoranti ei ole ma vist küll oma 10 aastat kasutanud, ausaltöeldes arvasin ma, et neid enam ei toodetagi, aga näe, täitsa olemas. :)
dove haircare



Koos Dove toodetega saadeti mulle ka TIMOTEI šampoon/palsam. Sellelt brändist ei ole mul ealeski ühtegi toodet olnud ja igasugune ettekujutus, mis see endast kujutab, puudub. Proovin ära ja saan teada. 
timotei



See L' OREAL' i Pure Reds kollektsiooni huulepulki ja küünelakke sisaldav karp on küll kõige kaunim saadetis, mis mulle eales saabunud on. Karbi sisuon  täpselt nii glamuurne, kui ma punast lehvi lahti sõlmides ette kujutasin...
l´oreal pure reds



ORIFLAME  üllatab alatasa uute põnevate toodetega. Näiteks on uuenenud HairX Styling soenguviimistlusvahendite sari ja välja on tulnud tipptasemel nahahooldussari alla 30 aastastele True Perfection.  Saan ära proovida ka uue The One Triple Core huulepulga, mis on põnevalt kolmevärviline. Kuldses karbis on imearmsas pudelis Miss Giordani parfüümvesi.
oriflame


Juba sellel reedel-laupäeval toimub Tartu Kaubamajas järjekordne MOEKUULUTAJA. Kavas on moeshowd, mustkunstietendused, avatud on pop-up pood kodumaiste disainerite värske loominguga. Kogu ajakava näeb SIIT, klikates Moekuulutaja posteril. Kaubamaja üllatas ka toreda kingikotiga, milles Wella tillukesed juuksehooldustooteid, imehästi lõhnavad Escada Joyful sämplid, Max Factor´i ripsmetušš ja The Body Shop´i huulepulk, mille üle mul eriti hea meel, ma ei ole varem TBS-i make-up tooteid proovinud. 
moekuulutaja 2014


Kas olete mõnda neist toodetest proovinud?

source
Tänaseks kõik, olge armsad!


17 comments:

  1. Ega Sa ei oska öelda, millal L'Oreali Pure Reds kollektsiooni küünelakid poodidesse jõuavad? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kas veel ei ole? Nende Facebookist loen ma välja, et on juba saadaval, aga kui ei, siis kindlasti õige pea. Ma ei ole ise jõudnud veel poodidesse uurima minna. :)

      Delete
  2. Oh- oh, nii palju huvitavaid tooteid :)

    ReplyDelete
  3. Just tellisin suurema hulga Teal Techniquesi pintsleid (iHerbist, üleeile, süda ei annud rahu ja tellisin täna mõned veel). Vaataks suurima rõõmuga ka Sinu lemmikud üle :)

    ReplyDelete
  4. "Sain proovimiseks nende uue lahedalt kahevärvilise Metsamarjaseebi ja Jõhvika-mustsõstra näomaski, mis on purgis pulbri kujul. Kavatsen seda segada näiteks jogurtiga, saab kindla peale väga isuäratav." - Pilleke, täpsustan üle, et kas maski tuleb näole panna või mõtlesid lusika sisse ajada? Hehe ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kui seal savi sees ei oleks, siis pistaks pintslisse küll. :D

      Delete
  5. Paluks võimalusel Oriflame´i nahahooldussarja "True Perfection" arvustust :) Jäin ka ise seda sarja kataloogis vaatama ning mõtisklema, kas tasuks tellida, kuna mulle ei ole siiani üksi Oriflame´i kreem sobinud.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma arvatavasti loosin selle ilusa kinkekarbi välja, sest ealiselt juba ei sobi (alla 30 aastastele mõeldud ) ja kasutan näokreeme ka väga vähe. :D

      Delete
  6. Tundub, et mul see kolmnurkses karbis olev Dove juuksemask on olemas. Väga mõnusa tekstuuri ja lõhnaga toode, aga minu juuste jaoks veidi ületoitev. Juuksed jäävad küll eriti pehmed ja siidised :)

    ReplyDelete
  7. Hei! Ma olen veidi kurb, et sellest RT soodukast õigel ajal osa ei saanud. Ma pole väga suur kosmeetika šoppaja onlines, nii et mõtlesin, et ehk annaks neid häid pakkumisi ja kampaaniaid kuidagi jagada lugejatega? Või ka vastupidi. Need, kes kadedad pole häid uudiseid jagama, võiks seda nt FB-lehe kaudu teha?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kui ma ei eksi, siis seda head pakkumist jagasin Facebookis ka. Aga kõige kiiremini saab infot, kui kõikide heade netipoodide lehed Facebookis laigitud. :)

      Delete
    2. iherbist saab väga odavalt RT pintsleid tellida, sama komplekt maksab seal nt 14 euri. olen ise ka sealt tellinud korduvalt, esimese tellimuse puhul on postikulu tasuta, aga muidu vist mingi 4 dollarit tellimuse kohta, kohale tulevad samuti kiiresti. http://www.iherb.com/Real-Techniques-by-Samantha-Chapman

      Delete
    3. iherbis on tõesti head hinnad, olen oma ülejäänud RT pintslid ka kõik sealt tellinud.

      Delete
  8. Mulle väga meeldivad need Timotei tooted. Kuna mul on loomulikud lokid ja olen juukseid blondeerinud palju, siis need vajavad erilist hooldust - see shampoon ja palsam on suurepärased minu arvates! Hea lõhn ka :)

    ReplyDelete
  9. L'Oreali Pure Redsi huulepulkade toone ootaks huutele kantuna ka - olen küll käeseljal olevaid swatche näinud aga huultel ju hoopis teine tera.. RT pintslite arvustust ootan ka - eriti seda, mis eriti kasulik ostukorvi poetada ning mille võiks pigem mõneks teiseks korraks jätta :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa, Kadi, tulevad huulepildid, küll vist mitte kõigist, plaanin osad toonid välja loosida.Pintslitest püüan ka kirjutada. :)

      Delete

ShareThis