arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

26/11/2014

Arvustus // Colgate / Max White One Optic hambapasta



Hambapastadest ei ole ma siin blogis varem juttu teinud, aga kuna ka need on ju iluga lähedalt seotud, siis peaks see postitus siia hästi passima ja ma väga tahtsin sellest pastast teile lähemalt rääkida.
Olen ka varem valgendavaid hambapastasid kasutanud, aga üldiselt ei ole ma neist vaimustatud olnud ega suurt erinevust hammaste toonis märganud. Pigem on need teinud hambad kuidagi hellaks ja pikemaajalisel kasutamisel olen tundnud, et hamba pind ei ole enam nii sile. Ei usu, et need just emaili maha poleerivad, sest hiljem see tunne kaob ja hambad on jälle endised, aga ikkagi  veidi hirmutav. Ei olnud ma eriti optimistlik ka selle Optic´u (LINK) suhtes, aga kuna see mulle testimiseks saadeti, siis muidugi proovisin ära. 
Selle pasta juures on päris mitu asja, mis mulle meeldivad ja tegelikult mitte üht, mille üle viriseda. Pakend on igati korralik, kutsub kasutama ja seisab ilusti püsti. Geel ise on lahedalt helesinine, milles sees palju-palju tumesiniseid tükikesi ehk optilisi kirgastajaid. Hambaid harjates need lahustuvad ja  geel muutub lausa neoonsiniseks. Sinised osakesed kinnituvad hammastele ja kui sa nüüd peale hambapesu naeratad, peegeldavad need hammastelt sinist valgust ja hambad tunduvadki valgemad. Lihtne ja geniaalne! Ja tõesti, isegi minu väga kollaka tooniga hambad näivad pisut valgemad. Mulle meeldibki see, et pasta ei püüa hambaid valgendada, vaid n.ö. petab silma ja laseb neil vaid optiliselt valgematena näida. See säästab hambaemaili, mis mul juba niigi äärmiselt õhuke.
Selles videos näidatakse üksikasjalikumalt, kuidas Optic toimib...
Veel meeldib mulle selle hambapasta maitse - parajalt värske ja natuke magus, vägagi meeldiv ning mitte liiga intensiivne. Kõige tähtsam hambapasta ülesanne on muidugi hammaste puhastamine ja sellega saab see geel suurepäraselt hakkama - terve päeva on hambad mõnusalt siledad ja tunne värske. Ei mäletagi, et mõni pasta oleks nii pikaaegse puhtustunde andnud.
Hind on pastal samuti üsna mõistlik, enamasti on mõnes poes sellele sooduspakkumine ja tuubi saab kätte alla 3€.
Olen Optic´ut juba mitu tuubi tarvitanud ja julgen soovitada - ehk üllatab teidki positiivselt.

 
Milliseid valgendavaid hambapastasid olete proovinud?
Kas on mõni tulemusi andnud?
Tänaseks kõik, olge armsad!


Photo: source

2 comments:

  1. Ma olen siiamaani kasutanud valgendavatest hambapastadest White Glo sarja, mis on ka päris efektiivne minu meelest, aga hind on kallim kui Colgate'il. Samamoodi jätab puhta ja sileda tunde terveks päevaks (isegi peale kohvi joomist). Nüüd tahaks ka selle Colgate hambapasta ära proovida!

    ReplyDelete

ShareThis