arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

06/11/2014

Arvustus // Dr. Hauschka päikesepuuder



DR. HAUSCHKA kosmeetikast sain ma päris hea ülevaate, kui võtsin osa nende korraldatud Iluhommikust ( kirjutasin sellest SIIN), kus sai kõiki nende tooteid omal nahal proovida koos põhjaliku tutvustava jutuga sinna juurde. Mul jäi sellest üritusest nii mõnus mälestus ja Dr. Hauschka tooted tunduvad nüüd mulle eriti armsad. Seepärast olin hästi rõõmus, kui sain mõni aeg tagasi neilt kingiks selle kaunilt kujundatud päikesepuudri ja eriti elevil, sest meigitooteid ma Dr. Hauschka´lt enne proovinud ei olnudki.  
dr. hauschka bronzer
Pean tunnistama, et enne blogiga alustamist ma päikesepuudrit üldse ei kasutanudki. Mulle olid kätte sattunud valed bronzerid ja ega ma täpselt teadnud ka, kuhu ja kuidas neid kanda. Seepärast lõpetasingi oma põskede oranžiks võõpamise ja piirdusin näole jume andmiseks põsepunadega. Nüüd, olles läbi vaadanud lugematul hulgal YT videosid, kus profid kõike puust ja punaseks tehes selgitavad, olen aru saanud, et kõige tähtsam on leida endale sobiva tooniga päikesepuuder. Kuidas valida? See peaks olema vaid paar tooni tumedam, kui su nägu, siis saad loomuliku tulemuse. Päikesepuudri ülesanne on lisada näole soojust, mitte muuta seda üleni päevitunuks.
dr. hauschka bronzer powder
Mis Dr. Hauschka päikesepuudri väga eriliseks teeb, on selle kaanel ilutsev kunstnik Tina Berningi loodud akvarell, millel ta on kujutanud tänapäevast, eneseteadlikku, kaunist naist, kelle olemusest kumab kütkestavat sisemist ilu ja kirkust. Naine pildil peatub viivuks, et heita üle õla põgus pilk ning astub siis rõõmsalt vastu uuele päevale.
Mulle nii meeldib see õrn ja harmooniline pilt mõnusate toonidega, mis sobivad igasse aastaaega.
dr. hauschka päikesepuuder
Puudriga on kaasas naturaalsetest mägikitse karvadest pehme pintsel, mida olengi päikesepuudri pealekandmiseks kasutanud. Esmalt pidasin seda liialt väikeseks, olen bronzeritega tavaliselt kasutanud  suuremaid ümaraotsalisi pintsleid, kuid üllatusin, kui tihe ja pehme see Dr. Hauschka kitsekarvane pintsel on. See haarab toodet parajalt ja hajutada on sellega hästi mugav just juuksepiiril. Kuna pintslil on lapik kuju, olen seda "laenanud" ka teiste toodetega kontuurimise tarvis, see sobitub imehästi põselohku ja ninakülgi on sellega samuti mugav varjutada.   dr. hauschka cosmetics
Dr. Hauschka päikepuuder sobibki ennekõike just näole päikeselise ilme andmiseks, tugevaks kontuurmiseks jääb see kindlasti liiga heledaks. Minule on Dr. Hauschka bronzer ideaalne, see on just paar tooni minu väga heledast nahast tumedam ja mitte väga sooja alatooniga, selline mõnus heledam beež ilma pealetükkiva oranžita. Samuti meeldib mulle, et puuder on täiesti matt ja hästi peen ning siidine (see sisaldabki ehtsat siidi), mis teeb selle pealekandmise imelihtsaks, ka algajal ei tohiks see näol siiru-viiruline jääda.
dr. hauschka
Kuhu siis päikesepuudrit kanda? Väga lihtne - just sinna, kuhu päike kõigepealt peale hakkab ehk neile väljaulatuvatele näoosadele, mis kõige kiiremini päevituvad: põskedele, ninale, otsmikule ja lõuale. Mina lisan tavaliselt pisut puudrit ka lauvakku, just nagu siin pildil, see paneb silmad mõnusalt särama.  
how to bronzer
source
Loomulikult on Dr. Hauschka toodete juures kõige toredam see, et need on äärmiselt nahasõbralikud, sünteetiliste lõhna-ja säilitusainetevabad, ei sisalda mineraalõlisid, parabeene ega silikoone. Kõik tooted sisaldavad suurel hulgal ravimtaimi ja taimetõmmiseid. Päikesepuudris on sees näiteks porgandi-, koldrohu-, nõiapuu-, salvei- ja musta tee tõmmiseid, mis hooldavad nahka. Lisaks on puudril aroomiteraapiline toime. Tõesti, kui nina toosi pista, on tunda mõnusat tuttavat aroomi, mis teistest Dr. Hauschka toodetest mulle juba tuttav. 
bronzer
Mis mulle veel väga meeldib, on see armas türkiissinise siidise voodriga kotike, millesse puuder on pakitud, kus on ka eraldi sahtel pintsli jaoks. Väga mugav ja kaitseb ka ilusat puudritoosi kriimude eest.
dr. hauschka puuder
Dr. Hauschka tooteid müüakse näiteks Kaubamajas, Stockmannis ja Biomarketis.
Puudri, küll ilma kaanepildita, leiab ka Natural Me e-poest (23,95€ LINK). 

Kas kasutate igapäevaselt päikesepuudrit?
Millised on teie lemmikud?
Tänaseks kõik, olge armsad!

2 comments:

ShareThis