arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

19/11/2014

Arvustus // Real Techniques pintslid



Pintslid on meikimise juures üldse ühed toredamad asjad. Ei ole midagi mõnusamat, kui äsja pestud, imepehme pintsliga oma näo kallal toimetada. Soetasin endale hiljuti veel ühe Real Techniques pintslite komplekti, mida olen jõudnud nüüd juba natuke proovida ja ongi paras aeg kõikidest oma RT pintslitest juttu teha ning lemmikud välja tuua.
Kirjutan ka iga pintsli juurde, milleks see on mõeldud ja kuidas mina seda kasutan. Samuti lisan pintslite looja, meigikunstnik Samantha Chapman´i videod, kus ta räägib ja näitab kuidas pintslitega õigesti toimetada.
real techniques brushes review
P.s. Pintslite juurde panin USA saidi iHerb.com lingid (saatmiskulu umbes 3€). Sealt leidsin need kõige soodsamalt, üsna tihti pakub see leht RT pintslitele 20% soodustust. Ühe komplekti olen tellinud ka Feelunique veebipoest, kus aeg ajalt soodustused (saatmiskulu 2€, üle 15€ tellimuse puhul tasuta). Mõned pintslid on saadaval ka Top Beauty.ee e-poes (saatmiskulu 3€, üle 29€ tellimuse puhul tasuta).

16,27€ LINK
real techniques core collection
Oma esimese RT komplekti tellisingi ma iHerb.com lehelt. Kui ma ei eksi, sai esmakordse ostuga ka mingit sorti allahindlust, nii et kogu komplekt tuli väga soodne. Kuna tegu on USA saidiga, ei tohi väga palju asju korraga ostukorvi ahnitseda, sest üle 21,98€ ostu eest tuleb hakata tollis käibemaksu maksma.
Kui ma ei eksi, müüvad I.L.U. ja Kaubamaja Core Collection´i 27€-ga.
Core Collection´i pintsleid eraldi ei müüda, kui mõnda neist pintslitest endale soovid, tuleb kogu kupatus osta. 
real techniques buffing brush
real techniques buffing brush review
Igat sorti jumestuskreemide ja ka (mineraal)puudrite pealekandmiseks. Seda pintslit kasutan üsna tihti. Pintsel annab päris hea katvuse ja sellega ringjate liigutustega mööda nägu liikudes hajutab see jumestuskreemi suurepäraselt. Natuke olen vaid hädas siis, kui jumestuskreem, mida kasutan, on hästi kreemjas, näiteks Oriflame Perfect Fusion. Siis ei taha pintsel nahal hästi libiseda, kuid kõigi veidi vedelamatega saab see imehästi hakkama. Kuna ma mineraalpuudreid praegu ei kasuta, siis ei oska kommenteerida, kuidas see pintsel nendega hakkama saab, kuid mulle tundub, et Buffing Brush jääb selleks siiski liiga tillukeseks, olen mineraalide tarvis tavaliselt suuri kabuki pintsleid kasutanud. Tavalise puudri jaoks on see pintsel minu meelest liiga tihe ja väike, samuti jääb see bronzeri tarvis liialt töntsiks. Küll sobib see kreemjate põsepunade pealekandmiseks, tulemus jääb hästi loomulik.

real techniques detailer brush
real techniques detailer brush review
 Peitekreemi ja huulepulga pealekandmiseks. Peitekreemi tarvis kasutan seda pintslit vahel harva, lihtsam on näpuga tupsutada. Huulepintsliks on see minu meelest liialt lapik ja pehme. Kasutan pintslit ka lauvärvi pealekandmiseks silma sisemises nurgas, kuhu laiemate pintslitega ei pääse. Eriti hästi töötab kreemjate lauvärvidega. Igapäevast kasutust see pintsel siiski ei leia.

real techniques pointed foundation brush
real techniques pointed foundation brush review
Vedela jumestuskreemi pealekandmiseks. Kui aega on maa ja ilm, saab selle pintsliga väga ilusa veatu tulemuse. Enamasti ma jumestuskreemi pealekandmiseks teda siiski ei vali, põhjuseks just pintsli väiksus. Ma isegi ei kujuta ette, miks see pintsel on nii tilluke tehtud. Vahel võtan selle pintsli appi jumestuskreemi hajutamiseks silmade ümbruses, ümara suurema pintsliga on seal toimetada ebamugav, kreem satub kulmudele jne. Muul ajal seisab see pintsel mul üsna kasutult.
real techniques contour brush
real techniques contour brush review
Highlighteri ja bronzeri  pealekandmiseks. Just selleks kasutan pintslit ka mina. Eriti hästi sobib pintsel kontuurimiseks, see on paraja suurusega, et sobituda hästi põselohku ja parajalt pehme, et kõik ilusti veatuks hajutada.
Ka särapuudri tarvis on suurus sobiv.
Core Collection´ist minu lemmik!


Kokkuvõtteks Core Collection´i kohta ütleksin, et tagantjärgi targana ma seda endale ei soetaks. Jumestuskreemidega saab väga hästi hakkama ka eraldi müüdav Expert Face Brush ja ainuüksi hea kontuurimispintsli pärast ei ole ole mõtet tervet komplekti osta.


16,27€ LINK
real techniques starter set
See komplekt sisaldab kolme pintslit silmameigi tarvis ja ühte kulmupintslit.
real techniques deluxe crease brush
real techniques deluxe crease brush review
Lauvao kontuurimiseks. Selleks otstarbeks on pintsel minu jaoks liiga suur. See on hästi ümar ja pehme otsaga ning võtab enda alla pea terve mu silmalau. Küll meeldib mulle sellega puudrit silmaalustele ja laugudele tupsutada, lauvärvi või peitekreemi hajutada. Lemmik!

real techniques base shadow brush
real techniques base shadow brush review
Lauvärvi pealekandmiseks. Selleks otstarbeks kasutan seda pintslit minagi. Võtab hästi värvi külge ja jagab selle ühtlaselt laule. Samuti sobib see hästi lauvakku. 

real techniques accent brushReal Techniques accent brush
real techniques accent brush review
Kõikideks täpsustöödeks silmade juures. Seda imetillukest pintslit meeldib mulle kasutada alalaule lauvärvi kandmiseks, samuti silmapliiatsi hajutamiseks. Vahel tupsutan sellega ka musta lauvärvi laineri peale, et see kauem püsiks.  

real techniques pixel point eyeliner brushreal techniques pixel point eyeliner brush reviewLainerijoone tõmbamiseks. See on üks pintsel, mis seisab mul täitsa kasutult. Minu jaoks jääb see lainerijoone jaoks liiga paksuks. Muud otstarvet ma talle samuti välja mõelda ei ole suutnud. Sobib ehk neile, kes väga laia ja paksu lainerijoont armastavad maalida.  

real techniques brow brushReal Techniques brow brush
real techniques brow brush review
Kulmupintsel. See pintsel on mõeldud kindlasti mitu korda paksematele kulmudele kui minu omad. Vahel, kui on väga kiire, saab sellega küll ülikiirelt kulmud pähe, sest katab see kulmu sõna otseses mõttes paari tõmbega. Mulle meeldib siiski pisut viimistletum kulm, seepärast ma eriti tihti selle pintsli järele ei haara. Sobib kindlasti väga puhmas kulmuomanikele,
kes ei soovi niivõrd kulmule kuju anda, vaid lihtsalt värvi lisada.  


Starter Set päris vett vedama ei läinud, kolm pintslit viiest leiavad tihedat kasutust ja ega ma lootnudki, et kogu komplekti jäägitult ära armun. Neile, kellele looduse poolt palju kulmu antud ja keda laiem lainerijoon tõmbab, soovitan seda kindlasti, ülejäänud võiksid ehk mõnd teist pintslit või komplekti uurida, kuigi ega lauvärvi pintsleid RT valikus eriti laialt saada ei olegi.


Mõlema pintslikomplektiga on kaasas ka vutlar, millega saab pintsleid kaasas kanda või lauale püsti asetatult pintslihoidjana kasutada. Mina ei ole neid kasutanud, sest pintsleid kaasas ma eriti ei vea ja kuna nende pintslite varred on otstest paksemad, on neid ka väga tülikas vutlari kummide vahelt välja urgitseda.


Järgmised kolm pintslit olen soetanud eraldi.


8,13€ LINKreal techniques blush brush
real techniques blush brush reiew
Põsepuna, bronzeri ja puudri pealekandmiseks. Tellisin pintsli põsepuna tarvis, kuid selleks otstarbeks see pintsel mulle ei sobi - liiga suur! See võtab enda alla terve põse ja nii laialt ma põsepuna näole kanda ei taha.  Küll kasutan seda vahel puudri pealekandmiseks, kui õige puudripintsel pesus. Kuigi pintsel ei täida just seda ülesannet, mis ma alguses lootsin, on see nii imepehme ja puhvis, et olen ikkagi väga rahul, et selle tellisin. Sedasorti pintsel, mis teeb sind lihtsalt õnnelikuks, isegi, kui sa seda tihti ei kasuta. :D

9,04€ LINK
real techniques powder brush
Puudri ja ka mineraalpuudri jaoks. See on kogu kollektsioonist minu lemmik - nii suur ja pehme! Kasutan seda nii kompakt,- kui tolmpuudri jaoks ja olen väga rahul - tulemus jääb ühtlane ja puudrikiht näol märkamatu.
real techniques powder brush review
Pealtvaates on näha, kui tihe ja pehme see pintsel on...
real techniques pintslid

   

8,13€ LINK
real techniques expert face brush
real techniques expert face brush review
Kreemjate ja vedelate jumestuskreemide pealekandmiseks. See pintsel on ülimalt tihe ja annab suurepärase tugeva katvuse. Saab hakkama ka hästi paksude kreemjate jumestuskreemidega ning kreemjate põsepunadega. Kes otsib jumestuskreemi pintslit, siis soovitan just seda. Sobib oivaliselt ka BB kreemi pealekandmiseks.


Kõik Real Tehniques pintslid on äärmiselt pehmed ja kvaliteetsed, mitte ühtegi karva ei ole need mul ajanud ja on isegi peale tihedat kasutamist ning pesemist ikka justkui uued. Pintslid on mul piltidel äsja pestud ja märjalt n.ö. vormi sätitud, kuid peale esimest kasutamist muutuvad need palju suuremaks ja kohevamaks. RT pintslid on julmusevabad, s.t. sünteetilistest karvadest ja sobivad seetõttu nii puudrite kui ka kreemjate toodetega kasutamiseks. Naturaalsetest karvadest pintsleid enamasti jumestuskreemide pealekandmiseks ei kasutata, need imavad liigselt toodet endasse, ka on neid raske puhastada.


Ainus asi, mis mind Real Tehniques pintslite juures veidi häirib, on suuremate pintslite laienev vars. See on mõeldud pintslite riiulile püsti seadmiseks, mulle aga meeldib pintsleid hoida klaasis üheskoos ja sinna need oma paksude otstega eriti hästi ei taha mahtuda. Aga mul ei jää muud üle, kui nende vartega leppida, sest selle tühise asja pärast ma nendest mõnusatest pehmetest pintslitest ei loobu! 


On teil mõni Real Tehniques pintsel?
Kuidas olete nendega rahul?

Kui nende pintslite pehmusest veel rääkida, siis kujutage ette umbes midagi sellist...

Tänaseks kõik, olge armsad!

25 comments:

  1. Hei!

    Nii tore, et sellise arvustuse tegid, kuna just hiljuti ostsin endalegi RT Expert Face Brush-i ja olen ülimalt rahul, kuna sellega on tõesti nii hea jumestuskreemi/BB kreemi peale kanda + see on pehme. Kindlasti tulevikus enda RT varu täiendades piilun siit järgi, millist pintslit mul veel tarvist oleks. :P Huvitav on veel see, et eri värvi pintslid on eri näo osade jaoks see tähendab seda, et lillad on silmamiegi jaoks, oranžid on veatu meigipõhja jaoks ning roosad on suurepärase lõpptulemuse jaoks. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Just, selle varte värvi asja unustasin kirja panna. :)

      Delete
  2. Just sellist Real Techniques meigipintslite arvustust olen ma oodanud. Aitäh! :)

    ReplyDelete
  3. Mulle meeldivad samuti väga Real Techniques pintslid. Mul on veel olemas ka Duo-Fibre komplekt, mis on ka vapustav!
    Mul tekkis ka üks küsimus! Mulle alati meeldivad väga Sinu pildid ja need toredad nö sildid enne pilti. Kus neid teed?
    Mis töötlusprogrammi üldse kasutad? Mis kaamera Sul on?
    Edu ja jaksu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh Sulle! Neid silte saab teha PicMonkey programmiga. Pilte tuunin heledamaks ja teravamaks PhotoScape´ga. Kaameraks on mu Canon 600D ja objektiiviks Canon´i 50mm f/2,5 Macro. :)

      Delete
  4. Ostsin endale üsna hiljuti stippling brushi ja armusin kohe. Nüüd ootan kannatamatult iHerbist pakki, kus on starter set ja expert face brush :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stippling brushi tahaksin endale ka kunagi soetada, kõik kiidavad. :)

      Delete
  5. Ei väsi kordamast, et su postitused on väga sisukad ja kasulikud!

    http://justmecleer.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Hea postitus, mida ka mina olen kaua oodanud :) Mul on vist 4 RT pintslit ja vaieldamatu lemmik on siiani Blush Brush - pehme nagu jänkusaba! Kasutan seda pintslit vahest ka läbipaistva puudri kinnitamiseks (pääseb hästi ligi oma kuju poolest). Kunagi tahaks veel Stippling Brushi ja Powder Brushi.

    ReplyDelete
  7. oii kui super arvustus- ülimalt sisukas! tubli töö :)
    mul on starter set ja olen väga rahul, aga kõige lemmikum on siiski accent brush, millega saab just ripsmepiirile sellist "suitsust" ilmet teha.
    tänud kõikide linkide eest, siis saab ehk jõuludeks pintsleid juurde soetada ;)
    heeli

    ReplyDelete
  8. Tegin ka enda pintslitest kunagi ülevaate. Nüüd olen veel juurde ostnud setting brush'i ja Travel Essentials komplekti.
    http://www.okatrin.com/2014/01/ulevaade-minu-real-techniques.html
    Ainukesed pintslid, mis mul väga harva kasutust leiavad on need lapikud jumestuskreemi pintslid. Näomaski on nendega hea peale kanda!
    See Starter Set ei tundu ka eriti ahvatlev mulle. Muidugi eriti kahju on, et need kaks pintslivutlarit minema viskasin, sest hiljuti sattusin nägema, kuidas keegi kasutas neid peale pintslite pesemist nende kuivatamiseks ja vormimiseks! :) Ei tulnud ise selle peale! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi, see maski pealekandmine lapikuga on hea mõte! Viskasin ka vutlarid minema, aga seleta palun lähemalt, kuidas neid seal kuivatada. :)

      Delete
    2. Ma ei leidnud seda päris õiget linki üles, aga nt siin on ka nii tehtud: http://kristalovesx.blogspot.com/2014/08/wash-those-dirty-makeup-brushes.html

      Tundub, et nii kuivavad eriti kiirelt. Ma tõmbaksin pintslid veidi kõrgemale ja paneksin sinna käteräti ka vahele, et see niiskuse endasse imaks. See vutlar võimaldab sooritada eriti püstise asendi.
      Seni olen lihtsalt rätiku ühe poole kõrgemaks rullinud ja pintslid jäävad rätikul veidi kaldu, et vesi välja läheks.

      Aga vb on jube tüütu tegevus neid sinna vutlarisse saada, nende paksude käepidemete tõttu...

      Delete
    3. Aitäh Sulle lingi eest! Väga põnev, mul isegi nüüd veidi kahju, et need vutlarid minema virutasin. :) Samas ma mõtlen, et kas vesi mitte ülespoole ei aurustu kuivamise ajal äkki? Et siis pintsli sisse. Ma kuivatan horisontaalselt, otsad üle laua ääre ja kuivavad ka hästi ruttu, teiste firmade pintslid on veel samal ajal niisked.

      Delete
  9. Mul on ka päris palju RT pintsleid. Lemmikud on vist Stippling, põsepuna ja kontuurimispintsel - neid kasutan kõige enam. Seda lapikut jumestuskreemi pintslit kasutan silma alla peiteka panemiseks.
    Kasutuna seisavad kulmupintsel, detailer pintsel ja huulepintsel.

    ReplyDelete
  10. Ma olin armunud oma stippling brush'i, aga millegi pärast lagunes see mõne aja pärast täitsa ära. Olin väga üllatunud, kuna pesin ja kuivatasin seda hoolikalt, et liimist lahti ei tuleks...

    ReplyDelete
  11. Ma olen vist üks nendest vähestest inimestest, kes kasutab kõiki Core Collectioni pintsleid alatasa. Buffing Brush lihtsalt on imeline jumestuskreemi pealekandmiseks, see pintselt teeb töö lihtsalt nii lihtsaks, et kui varasemalt võttis hommikuti meigi tegemine tüütult kaua aega siis nüüd siuh-säuh ja valmis. + kui jumestuskäsna pesemine oli minu jaoks kõige tüütum tegevus siis selle ja ka teiste pintslite pesemine on lihtsalt nii lihtne, et ei näe probleemi oma komplekti iga nädal pesta. Detailer Brush on minu arust väga hea iluvigade peitmiseks. Samuti leiab kasutust nii huulepulga ka laineri pealekandmiseks. Pointed Foundation Brush on minu arust ideaalne vahend just siniste silmaaluste peitmisel, ning samuti nina ümber olevat punetust on sellega ideaalne peita, kui vaja eraldi peitekreemi lisada. Contour Brush on jällegi asendamatu põsepuna ja highlighteri pealekandmisel. Kui Suure pintsliga võib mõnikord veidi liiga laiali minna põsepuna siis see pintsel on minu arust ideaalne.
    Minul võib-olla mõjutab asja ka see, et ma ei suuda pärast pintslite kasutama hakkamist enam ühtegi toodet näole panna sõrmedega ning just see komplekt täidab kõik mu vajadused, et saada veatud meigipõhja :)

    ReplyDelete
  12. Ma täpselt ei tea, kus ma olin, kui sa selle ülipõhjaliku postitusega hakkama said ja miks ma seda varem pole lugenud, kuid väga hea lugu. Ma kohe urisesin mõnust ja lugesin mitme pintsli kohta, mis mul endalgi olemas, arvustust. Kommentaariumist sain lisainfot, kuidas oma vutlarit edaspidi veelgi paremini kasutada saan. Aitäh!

    ReplyDelete
  13. Väga hea ülevaade! Mainin ka kasuliku teadmise - iherb.com lehel müüakse väga väga hea hinnaga RT pintsleid, kuid sooduskoodiga QRJ535 saate 5 dollarit soodust oma esimeselt ostult! Ehk sealt saidilt võimalus väga väga hea hinnaga saada pintsleid :)
    Päikest!

    ReplyDelete

ShareThis