arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

04/11/2014

Hetke soovid #28 Sussi-eri!




Igal sügisel olen ma sussijahil. Sellel aastal küll natuke liiga vara, sest toredad jõulukollektsioonid ei ole veel poodidesse jõudnud ja suusiletid seepärast üsna hõredad, aga kui on vaja, siis on vaja. Sussidele on mul vähe nõudmisi - need olgu soojad, armsad ja karvased.
Vastupidavus ei ole esikohal, sest hiljemalt aasta pärast tahaks jälle uusi ja nunnumaid. :)     

1) Neis NEXT´i hiiresussides (14€ LINK) on kõik see, mida vaja ja veel natuke rohkemgi. 
2) Need kootud kutsumustriga BODEN´i sussid (37€ LINK) tunduvad nii imepehmed oma paksu karvaga... ja need tutid!!!
Kallid muidugi ka... 
3) Need triibulised, nööbisilmadega mõmmikud RESERVED´ist (umbes 12€ LINK) teeksid tuju juba hommikul heaks. :)
4) Neisse roosadesse pilvepehmetesse H&M´i mõmmisussidesse (9,99€ LINK) oleks nii mõnus hommikul jalad susata ja vannituppa sahistada.
5) Sellised saabas-sussid H&M´ist (14,99€ LINK) meeldivad mulle väga, need on head suured ega kao naljalt diivani alla või koera pessa. 




Kas oskate soovitada, kus võiks seda sorti susse leida?
Kas kannate kodus susse ja milliseid?
source
Tänaseks kõik, olge armsad!

13 comments:

  1. tescos on hullult palju nunnusid (jõulu)susse!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oiii, ma leidsin sealt vähemalt kümme paari, mida tahaks, eesotsas valgete puudlitega. :D Kahju, et postikulu 10 naela. :(

      Delete
    2. praegu peaks mingi tasuta posti värk olema enne homset keskööd, et kui 50 gbp kokku saad, on saatmine tasuta. proovi kellegagi kampa heita :)

      Delete
    3. siis tuleb mitme peale tellida, ajada inimesed kokku! :) ja kui palju asju tellida siis see postikulu kaob sinna sisse ära.. igale asjale läheb lihtsalt natuke juurde :)
      Ja tesco kvaliteediga olen mida väga rahul :) mul ka sealt pärit susse ja kingi ja riideid :P

      Delete
  2. Mina kannan truult oma vanaema kootud sokk-susse, mis on head mõnusad villased (soojad!), ei tule jalast ära ja tekitavad kodust kaugel hea nostalgiatunde.
    Umbes sellised: http://th03.deviantart.net/fs70/PRE/i/2013/035/0/1/crochet_funky_feet_slipper_socks_by_craftaholique-d5tw95w.jpg

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mis siis viga, kui sussimeister omast käest võtta. :)

      Delete
  3. Minul on sussidele 1 nõue- võimalikult naturaalsed, sest muidu jalg higistab. Kahjuks nunnusid ja naturaalseid pea võimatu leida.

    ReplyDelete
  4. mulle meeldivad sellised naast tallaga lambavillased sussid, mis on seest mõnusad soojad, kahjuks mu ema ärandas mult need sussid ära, kuid hästi mõnusad soojad olid.

    ReplyDelete
  5. Mul on just praegu vaja uusi susse :) Viimased kaks paari sai ostetud Nextist, aga kole kiiresti lagunesid ära....või on asi minus ja ma olen lihtsalt hardcore sussikandja :D

    ReplyDelete
  6. Tellisin sellisest kohast nagu http://www.ritico.ee/naiste-sussid/ väga mõnusad kerged ja soojad sussid, ei aja higistama ja mis põhiline, Eesti oma asi.

    ReplyDelete

ShareThis