arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

25/11/2014

Hetke soovid #29 Jõulu-eri!




Pistsin selle postituse tarvis aasta esimese piparkoogi põske, et olukorda sisse elada ja kohe olidki jõulusoovid platsis. Ma ei plaaninud üldsegi sellel aastal jõuluvanale kirjutada, mul ei olnud kuni praeguse hetkeni tegelikult mitte üht kingisoovi. Või siis olid need kuskil sügaval ajusopis ja piparkook tiris need sealt lihtsalt lagedale. Tegelikult on see list muidugi mulle endale, et oleks silme ees, mille poole püüelda ja visualiseerimine pidavat ju soovide täitumist kiirendama ka...
Aga ega mul selle vastu ka midagi ei ole, kui päkapikud praegu selja tagant piiluvad, et mis ma siia kirja panen. ;)  
 Ma tõesti ei tea, kuidas ma eelmisel aastal siia blogisse sügis-talvel pilte lisasin. Mul ootab kapi peal hunnik tooteid, millest tahaksin hirmsasti kirjutada, kuid pildistamisest ei tule lihtsalt mitte midagi välja - vajan valgust! Ja õnneks saab seda poest juurde soetada. Ma ei ole absoluutselt selle tehnikaga kursis ega tea, mida mul õieti vaja oleks ja milleks kõik need softboxid-vihmavarjud head on. Ehk piisaks vaid ühest päevavalguslambist? 
 Neid Sorel 1964 Pac 2 saapaid (139€ LINK) olen endale juba kaua igatsenud. Pean veel mõtlema, kas jään Sorelite juurde või otsustan hoopiski NENDE Crocside kasuks, mis tunduvad ka nii mõnusad soojad ja pehmed.
  Pidžaamade riiul on mu riidekapis peaaegu, et tühi, ei tea, kuhu need kõik jäid. See kurva moega, aga armas Seppälä särk (9,95€ LINK) ja pehmed flanellpüksid (9,95€ LINK) sobiksid algatuseks seda vägagi hästi täitma.
  Sellesse Marc Jacobs´i parfüümi on võimatu mitte ära armuda. Daisy Dream on nii ilusas taevasinises pudelis ja lõhnab suurepäraselt - natuke lilleliselt, veidike puuviljaselt, värskelt ja samas magusalt... Ma ei leidnud kahjuks ühtegi linki, mida siia lisada, eestimaistes e-poodides seda ei müüda ja välismaised ei taha seda siia saata. 
Täiendus: Aitäh toredale blogilugejale, kes tuletas mulle meelde, et Fragrance Direct saadab hea meelega parfüüme Eestisse. Daisy Dream on neil täitsa olemas SIIN


Mida teie sellel  aastal jõuluvanalt ootate?
Tänaseks kõik, olge armsad!



Photo: source

13 comments:

  1. Olen ka lisavalgustuse peale mõelnud, aga see maailm tundub ka minu jaoks hetkel veel suhteliselt tume maa, peakski uurima hakkama :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Infot on nii palju ja igaüks soovitab just seda, mis temal endal olemas, väga keeruline on valida. :)

      Delete
  2. Super blogi.
    Küsimus: Kuidas Sa said pildile lumehelbed.. :O

    ReplyDelete
  3. Mul on need Crocsi saapad! Igati rahul ja kindlastii ei kahetse. Tõesti mugavad ja soojad ning usun, et peavad kaua vastu. Sest mu teised, juba kolm aastat vanad Crocsid mingeid kulumise märke ei näita. Niiet soovitan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahtsin neid poes proovida, aga Tartus olid vaid meeste suuruaed saadaval, aga jube mõnusad karvased olid seest küll. :)

      Delete
  4. Mm, need flanellist šortsid tunduvad eriti mõnusad, tahaks endale musta-punaseruudulisi :))

    ReplyDelete
  5. Mina unistan vaikselt kuivatist, aga ilmselt pean selle ikkagi ise endale jõulukingiks soetama :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kuivati on parim ost, mis ma eales teinud olen, ei saa aru, kuidas ma ilma selleta hakkama sain. :)

      Delete
  6. Sellise stuudiovarustuse osas soovitan piiluda Aliexpressi poole, kus hinnad on võrreldes meie fotopoodidega vähemalt poole soodsamad! Mina otsisin mõnda aega tagasi hoidjat, millele saaks panna tausta ja seal maksis see 50 € ja poes 100 €. Lisaks kõik need taustad, mis sealt osta saab! :) Tagasi valgustuse juurde, endalgi oleks seda juuuubedalt vaja..

    ReplyDelete
  7. Mina jälle :D

    Leidsin sellise komplekti http://www.aliexpress.com/item/New-2014-photo-stuido-photography-set-light-Photography-flash-softbox-reflector-material-inside-lamp-holder-hold/1858808735.html. Photopointis maksab üks softbox sama hinda - https://www.photopoint.ee/stuudio/6684-big-electra-softboks-60-times-60-cm-579525. Aga nojah, välku oleks ka vaja. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma oleksin peaaegu samasuguse komplekti eBayst ära tellinud, aga ikkagi hakkasin mõtlema, et mul ei ole neid jurakaid kuhugi panna, kui parajasti ei kasuta ja kokku voltida ka iga päev ei viitsi. :) Ma proovin esialgu lihtsalt paari päevavalguslambiga ehk aitab nendestki. Aga aitäh, Sa oled alati nii abivalmis. ;)

      Delete

ShareThis