arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

12/11/2014

Tühjad totsikud #7



Olen viimasel ajal väga tubli olnud ja agarasti tooteid tilgatumaks kasutanud.Mul on väga halb komme uus toode kohe lahti kangutada ja kasutusse võtta. Nii mul ongi korraga kasutuses 10 duššigeeli ja 7 ripsmetušši. Ei ole  siis ime, et ükski neist otsa ei taha saada.
Aga no uudishimu on nii suur... 

Tony Moly / Egg Pore Silky Smooth Balm 
12,90€ LINK / ARVUSTUS
Kuldne munakujuline purk, põnev kummine koostis ja hästi meeldiv magus tsitruse lõhn tegid sellest ühe ütlemata huvitava toote. Suudab see muna kõike seda, mida ühelt meigialuskreemilt oodatakse - matistab, muudab naha siledamaks ja poorid vähem märgatavaks ning hoiab meigi kauem kauni. Kuigi toodet on munas vaid 20g jagu jätkub seda ilmatuma ajaks, sest kulub seda imevähe - terve näo katmiseks piisab näpuotsatäiest. Kes loodab suurema kogusega veelgi siledamat nahka ja püsivamat meiki, saab hoopiski "kooginäo". 
Maybelline / Dream Pure BB kreem 
6,60€ LINK / ARVUSTUS
Seda BB kreemi kasutasin terve kevad-suve ja natukekse varasügist veel otsa. Piisav katvus, mõnusalt kreemjas koostis ja hea püsivust teevad sellet paljude lemmiku. Minul on veel ekstra hea meel, et kreem sisaldab salitsüülhapet, mis võitleb aknega. Kõigele lisaks on Maybelline BB kreemid imehea hinnaga. Järgmisel kevadel on need kaks tuubi arvatavasti jällegi mu meigikotis. Kaks seepärast, et aeg ajalt pean kahte tooni kokku segama, kui nahk on Mediumi tarvis liiga hele ja Lighti jaoks liialt tume. 
Lumene / Arctic Aqua 24H Balancing Moisture Face Cream*
10,93€ LINK / ARVUSTUS
Igati väärt niisutav päevakreem rasusele/normaalsele nahale. Hoidis minu väga rasuse naha mitu tundi mati ja samas niisutas kuivi ketendavaid kohti.  Lisaks on kreemil mõnusalt kerge koostis, kiire imendumisvõime, meeldiv õrn lõhn ja skandinaavialikult tagasihoidlik pakend. Mõnus!   

Ingli Pai / Näovesi normaalsele ja vananevale nahale
3,40€ LINK
See 100% looduslik näovesi meeldis mulle väga. Lahe pruunist klaasist "apteegipudel", mõnus lavendli lõhn ja hästi mahe koostis tegid selle kasutamise tõeliselt  meeldivaks. Kuna näoveel on vaid kolm koostisosa - vesi, lavendli ning ilang-ilangi eeterlik õli, siis on see pigem naha n.ö. heaolutoode,  meigi eemaldamisega see hakkama ei saa. Küll aga mõjub näovesi väga värskendavalt ja toniseerivalt ning eemaldab igasuguse kiskumise- ja kuivustunde.  
   
Oriflame / Discover Santorini Blue Paradise vannivaht
5,50€ LINK / ARVUSTUS
Ei lõhnanud hästi, vahutas vähe, kork käis väga kõvasti ja pakend ei paitanud silma. Paha siga, mitu viga. No ei saa ma seda vannivahtu kellelegi soovitada ja ise muidugi ka enam ei osta. Bööö...

Lumene / Natural Bronze isepruunistav kreem näole
9,87€ LINK / ARVUSTUS
Hästi hea lõhnaga, kiiresti imenduv ja ühtlaselt pruunistav kreem. Tulemus on loomulik ja päevitus saabub juba paari kasutuskorraga. Päevaseks kasutamiseks minu jaoks veidi liiga niisutav, kasutasin kreemi öösiti, mis ehk pikendas pruuniks saamise aega, sest pool kreemist ilmselt pruunistas padjapüüri (õnneks mitte nähtavalt), aga jäin ikkagi väga rahule. :) 

Garnier / Fresh Essentials silmameigieemladaja
umbes 5€ LINK / ARVUSTUS
Ainult jumal teab (kui ta selliste tühiste asjade meelespidamisega muidugi tegeleb), mitu Garnieri silmameigieemaldi pudelit olen ma oma elu jooksul tilgatumaks kasutanud. Ega see number ka vist eriti väiksem ole, mil olen sellest tootest siin blogis juttu teinud. Seepärast pikalt temal enam ei peatu, ütlen vaid, et see on üks väärt vedelik, mis teeb oma tööd super hästi, makstes samal ajal häbematult vähe, enamasti on kusagil mõni sooduspakkumine, kus pudeli hind jääb 3€ kanti. Kasutan vaheldumisi nii seda roehelist, kui sinist Simply Essentials meigieemaldit ja ei saaks rohkem rahul olla. Soovitan! 

Inika / Orgaaniline jumestuskreem*
40€ LINK / ARVUSTUS
Kuigi see kreem oli proovisuuruses, jätkus sellest päris kauaks. Mulle meeldis, et kreem oli keemiavaba, kuid täissuuruses ma seda endale soetama ei torma. See ei sobinud minu rasuse/probleemse nahaga, lõhnas vängelt ja tulemus jäi liiga matt. Kuiva/normaalse naha omanikud, kes just orgaanilist jumestuskreemi otsivad ja kelle nahk ei vaja tugevat katvust, võivad selle soetamist aga kaaluda küll. Ma ei ole looduslike jumestuskreemidega eriti kursis, aga kas 40€ 30ml eest ei ole pisut palju küsitud?

Bic / Soleil Lady raseerimisgeel
  Pistsin selle pudeli hetke ajel toidupoe kassasabas seistes korvi, lihtsalt uudishimust. Otseselt ma tema järele puudust ei tundnud, sest mulle piisab raseerimiseks täiesti duššigeelist või juuksepalsamist. Kuidagimoodi ta mul otsa lõpuks sai, kuigi eriti tihti ma selle pudeli järele haarata ei tahtnud. Kuidagi liiga paks oli see vaht minu jaoks, kuigi püüdsin nii vähe, kui võimalik pudelist korraga välja pumbata, et kiht nahal oleks hästi õhuke. Lõhn oli muidu meeldiv ja niisutas ka päris hästi, aga uue järele vaevalt, et poes käe sirutan. 

E.L.F. / Contouring Blush & Bronzing Powder / St. Lucia
5,02€ LINK / ARVUSTUS
Seda karpi ma taga nutma ei jää. Olen vahepeal mitmeid kordi paremaid bronzereid ja kaunemaid põsepunasid proovinud. Midagi väga toredat temas ei olnud, seega ei utsita ka teid seda karpi soetama. Kusjuures just karp oli selle toote kõige tugevam külg. :)

MUA / Pressed Powder / Shade 1 
1,27€ LINK / ARVUSTUS
Üllatavalt hea puuder, mis maksab vaid veidi üle 1€. Matistab kenasti ning jääb nahal märkamatu. Ainus, mis hoiab mind tagasi uue tellimisest on see väga inetu pakend, mis muutus iga kuuga aina koledamaks. Keda välimus ei morjenda, see jääb kindlasti rahule. :)

Schwarzkopf / Oil Miracle / Rose Oli Hair & Scalp šampoon*
13,40€ LINK
 See toode oli mul samuti proovisuuruses, aga selle lühikese ajagagi jõudsin temasse täiesti ära armuda. Väga hea lõhnaga, kerge, läbipaistev roosa geel peseb juuksed hästi vahutades nii puhtaks ja jätab need pehmeks ning siledaks. Üks parimid šampoone, mida olen kasutanud. Ka täissuuruses šampooni tuub on armsasti roosa, hea meelega näeksin teda enda vannitoas. :) Lemmik!

Kas olete mõnda neist toodetest proovinud?
Tänaseks kõik, olge armsad!

*Kingitud toode
Photo:source 

12 comments:

  1. Kasutasin seda Lumene kreemi mõnd aega, kuid nägu sillerdas nagu ma ei tea mis asi, kusjuures näiteks kuivale nahale mõeldud sama sarja kreem seda ei teinud :D Lumene näokreemid olid mu lemmikud, seni kuni avastasin Madara näokreemid, mis küll lõhnavad kui umbrohi, aga on nii mõnusad sellegipoolest.
    Kasutan ka ingli pai näovett, kuid mingit teist varianti ja mulle meeldib et see tekitab tunde nagu oleks veega vatipadja märjaks teinud. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe, justkui oleks Lumene kreemide sisu Sul vahetusse läinud. :) Madara tooted on mul täitsa proovimata, olen neist nii palju head kuulnud.

      Delete
  2. See Garnieri meigieemaldaja ei saanud küll minu ripsmetušiga hakkama siis, kui selle ehk 2a tagasi ostsin. Nüüd istub ta vist siiani kuskil kapis. Aga selline küsimus, mida soovitaksid rasusele nahale puhastamiseks/maskitamiseks? Olen proovinud nii orgaanilisi kui n-ö tavalisi tooteid, aga laubale tuleb ikka akne.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmm, see peaks isegi veekindla tušši eemaldama. Minul on see roheline pudel kõigi tuššidega super hästi hakkama saanud. Näo puhastamiseks soovitan mõnda näovahtu või pesugeeli. Ise kasutan praegu Iwostini Purritin geeli, mida saab apteegist. Samuti meeldib mulle väga Grace Cole teepuuga näopesuvaht, kirjutasin sellest üle-eelmises tühjade totsikute postituses. Maskidest vali mõni savi sisaldav, need sobivad aknelisele nahale väga hästi. :)

      Delete
    2. Mul ei võtnud ei veekindlat ei tavalist maha. :D Ei tea, ehk sain mingi veidra partii. :D Aga suur aitäh, proovin kindlasti. Mulle kingiti hiljuti The Body Shopi teepuuga meigieemaldusvaht, on päris mõnus, aga lähen nüüd savimaski jahtima! :)

      Delete
  3. 10 dušigeeli korraga kasutuses? Kus sa neid kõiki hoiad? :D Eelmise kommenteerija info oli mulle kasulik, tänan! :)

    ReplyDelete
  4. Mina jällegi ei suuda kasutada sadat erinevat toodet korraga, seetõttu hilinevad tihti ka toodete arvustused ja tühjade potsikute postitused veidi kasinad tihti. Ma vist ei suuda kasutada eriti sadat erinevat tooni, sest mul tekib reaalne hasart ja tahan tootest lahti saada. Samas meigitooteid ei taha juba igasugu bakterite ja halvaks-minemise kartuse tõttu enne avada kui saan ka reaalselt seda kasutama hakata ehk eelkäija peab tilgatu olema :D Nokk kinni ja saba lahti, ei ole kerge :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, nii ta on, et aeg hakkab tiksuma, nii, kui korgi avad. :) Aga no nina on vaja kohe sisse pista, pole kaanatust.

      Delete
    2. Ja mis kõige hullem, tihtipeale on need korgid avatud juba poes, ilma, et ise seda teaks. :(

      Delete
  5. Garnier / Fresh Essentials silmameigieemladaja silmameigieemaldaja kõige jubedam, mida elu see proovind olen. Võtsin sellega ripsmetušsi maha ja natuke läks silma ja hakkas nii jubedalt kipitama, et terve õhtu silm vesitses ja kipitas, vahepeal mõtlesin, et pean EMO-sse minema nagu hape oleks silma läinud. Unustasin selle sahtli põhja ja enam ei kasutanud, kuid siis täna oli teine meigieemaldaja otsa saanud ja arvasin, et äkki eelmine kord olid silmad tundlikud. Võtsin meigi maha ja umbes 2 min hiljem elasin sama piina läbi, mis eelmine kord. Pesin silmi voolava vee all, mitte miski ei aitanud, pidin ootan kuni pisar kõik silmast välja tõi. Ma ei tea, äkki on asi partiis, kahjuks oli partii nr pudelilt maha kulunud, aga tõesti väga jube asi oli.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uskumatu lugu, minu meelest on see peaaegu nagu vesi ja tundub ilmvõimatu, et see võiks mingit ärritust esile kutsuda. Kahtlustan, et sinna pudelisse on miski muu sisse eksinud. :) Ega äkki tegu näoveega ole, need on pea ühesugustes pudelites, näovesi pisut suuremas?

      Delete

ShareThis