arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

16/11/2014

Uut // Garnier, TurBliss, Oriflame & Inebrya


Ma nii ootasin, millal GARNIER´i  mitsellaarvesi Eestisse jõuab! Olen selle kohta blogidest nii palju head lugenud. Pudel näeb oma roosa korgiga imearmas välja ja on mõnusalt suur - tervelt 400ml! Poodidest leiab selle alates detsembrist.
See väike armas klaaspurk näomaskiga saadeti mulle toreda eestimaise looduskosmeetika brändi TURBLISS poolt. Tegu on probleemsele nahale mõeldud turbamaskiga, mis peaks kirjelduse järgi mulle väga hästi sobima.
TRADEHOUSE rõõmustas mind Inebrya Ice Cream toodetega. Saan ära proovida nende šampooni, maski ja seerumi. Lõhnab kõik imeliselt!
ORIFLAME kingikott tekitas minus juba tõsise jõulumeeleolu. Selles oli uus Masquerade ja The One Northern Lihts kollektsioon, mis jõuavad müügile jõulukataloogi eriväljaandes 7.-l detsembril. Kataloog ise meeldib mulle väga, see on tavalisest palju suurema formaadiga, justkui ajakiri ja pildid selles on hästi suured ja ilusad.

Kas olete mõnda neist toodetest proovinud või neist kuulnud?
Tänaseks kõik, olge armsad!

8 comments:

  1. Sa võiks kirjutada rohkem ka toodetest, mida ise ostad, mitte ainult nendest kinkidest; väga sita reklaami mulje jääb. Ilus blogikujundus ja head pildid pole piisavad, et pidada edukat blogi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Just eelmises postituses kirjutasin üheksast enda soetatud tootest. :) Kui Sa pead silmas uute toodete postitusi (nagu tänane), siis ma lihtsalt ei osta enam ise pea ühtegi ilutoodet ja kui ostan, siis kindlasti pildistan ka need üles. ;)

      Delete
  2. Mis nahatüübile see mask mõeldud on ning mis hinnaklassi jääb ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minule saadeti probleemsele nahale mõeldud näomask. Saadaval on veel vananemisvastane ja kõikidele nahatüüpidele sobiv mask, samuti spets mask meestele. :) Väiksem purk maksab 9€/9,90€ ja suur 250 ml 24€/33€. Kui klikkad roosale TurBliss nimele, satud nende kodulehele, seal on kõik täpsemalt kirjas. ;)

      Delete
  3. Inebrya tooted on täitsa head, kuigi ei ole sulfaadi- ja parabeenivabad. Mul on väga paksud juuksed ja seetõttu mulle ei meeldi ja sobigi nn rasked tooted igapäevaseks kasutamiseks, need on just sellest kergemast kategooriast. Mask ka, kasutan seda palsami asemel pea igal pesukorral. Selline kogemus on siis mul Inebryaga :)

    ReplyDelete
  4. Turbliss... Pole kuulnud ega näinud, ootan põnevusega kokkuvõtet kasutamiskogemusest. Oriflame näeb ka väga hea välja, õigemini selle tooted :) ei ole proovinud ühte ega teist, seega ootan taas põnevusega, mis nende kohta arvad.

    Tervitustega,
    Today's Favorites / www.todaysfavorites.com

    ReplyDelete
  5. Ohhh, see Oriflame Masquerade kollektsiooni disain ja värv on nii armsad :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tavaelus on need veelgi ilusamad, lilla värv kipub piltidel liiga punakas jääma. :)

      Delete

ShareThis