arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

14/12/2014

Armsad jõulukingid sõbrannale 5€ eest!



Internet on praegu paksult täis kõikvõimalikke kingisoovitusi, aga ma kangesti tahtsin ka vähemasti ühe pisikese enda poolt lisada. Tegin selle mõeldes kõigi nende peale, kellel näiteks plaan sõbrannad kokku võtta ja kohvikus väike jõulukook ja kohv teha ning neid pisikeste pakikestega üllatada või on tööjuures posu kolleege, keda tahaks väikese kingitusega rõõmustada. Ega see hea hinnaga toredate kinkide leidmine nii lihtne olegi, pean silmas just ilutooteid. Tuulasin pea kõik kodumaised ilupoed läbi, mis mul blogi headeri all reas ja leidsin kolm, kus pakutakse mitte ainult soodsaid, vaid ka armsaid ja südantsoendavaid ilutooteid, mis imehästi kingipaberisse keeramiseks sobivad.
NURME SEEP on oma käsitööseebid nii lahedatesse uutesse karpidesse pakendanud. Eriti meeldib mulle selle šokolaadi-kitsepiimaseebi šokolaadikitsedega seebikarp (4,50€ LINK). Kitsepiimast seebid sobivad imehästi just talveks - need ei kuivata nahka ja niisutavad mõnusalt. Lisaks veel šokolaadine lõhn... No kes ei tahaks sellist kingitust?!
Need tujutõstvad roosa greibi vannitrühvlid (4,50€ LINK) on armsasti südamekujulised. Kõigepealt sulatavad need sinu südame, seejärel sulavad ise vannivees ja kõige tipuks muudab neis sisalduv kakaovõi naha imepehmeks - mina olen suland...
Miinuskraadid on alles tulekul ja siis kuluks see armsas metalltoosis õhetav huulevõie (4€ LINK) kindla peale ära. Maitse on mõnusalt piparmündine, lisaks annab võie huultele ilusa läike. Armastan seda karbikest!   
LUSH´ist leidsin ilmatumal hulgal toredaid jõuluks sobivaid tooteid, aga kuna kõik pildile ei oleks mahtunud, valisin välja kolm lemmikut. Armsa nimega dušiželees Sweetie Pie (4,80€ LINK) on koos kirsid, kookos ja sädelus - ehtne jõulupesumoos!
Kui vannipommid on niisamagi toredad asjad, siis jõuluvanakujuline Dashing Santa (4,05€ LINK )on pühade ajal ju eriti lahe. Lisaks lõhnab see kui mandariin. Piparkook põske ja vanni!
Kui sõbrannade hulgas on veel keegi, kellel kodus vann, siis sellest The Christmas Penguin vannivahust (4,45€ LINK) tunneks ta kindla peale rõõmu. Ma ei tea ainult, kuidas ta saab hakkama selle toreduse tükkideks rebimisega, sest sellist julmust just tuleb rakendada, kui soovid imetlusväärset vahumäge, nuuks...
JOIK´i  armastavad kõik! Vali näiteks heleroosa jõhvika-mustsõstra näomask (5€ LINK). See lõhnab näol justkui mannavaht ja muudab naha nii pehmeks ja säravaks.
Või vajaks sõbranna hoopis greibi-sidruni-apelsini ergutavat laksu? See erkkollane virgutav vannisool (3,60€ LINK) annab kindla peale pimedal talveajal hoogu juurde ja süstib vannis mõnuleja  tsitruseliste positiivsust täis.
Kahevärviline metsamarja seep (3,20€ LINK) toob meelde toreda suve ja sobib oma moosise lõhnaga imehästi ka talvisesse koduspa´sse.  
Selle armsasti pastellroosa siidise huulepalsami (3,30€ LINK) pistaks kindlasti igaüks rõõmuga oma kosmeetika- või käekotti. 100% loodulik palsam sisaldab hulga niisutavaid õlisid ja veidike mineraale, mis annavad ilusa läbikumava tooni.

On teil veel mõni tore idee, mida armsatele sõbrannadele kinkida?

 
Ilusat kolmandat adventi kõigile!!!
Kuna lund ei ole, kelgutada ega lumememme teha ei saa, siis ongi tore hoopis jõulukinke šopata - 10 päeva on jäänud!

Praeguseks kõik, olge armsad!

2 comments:

ShareThis