arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

30/12/2014

Arvustus // Joico / Cliniscalp - sari juuste väljalangemise vastu




Joico juuksehooldustooted on paljudele teist kindlasti tuttavad. Ka mina kasutasin nende šampoone/palsameid juba aastaid tagasi ja olin hästi rahul. Nüüd tuletas SALON24 mulle selle toreda brändi jälle meelde, saates proovimiseks Cliniscalp sarja šampooni ja palsami, mis lubavad kohevamaid, tervemaid ja tihedamaid juukseid. Võtmekomponendiks on neis toodetes piparmündileheõli, mida on tunda nii mõnusa õhetusena peanahal, kui ka värske aroomina terves vannitoas ja hiljem juustes. Ka sisu on šampoonil ja palsamil sobivalt mündikarva. 
Cliniscalp šampoon keemiliselt töödeldud juustele
300ml 21,90€ LINK
Mulle sobib see šampoon ideaalselt. See hõrenemise ja väljalangemise asi muidugi ka, sest juukseid jääb justkui järjest vähemaks ja pats peenemaks, aga just mu peanahale meeldib see väga. Kuna šampooni peabki just peanaha, mitte juuste olukorra  järgi valima, siis läks see pudel täitsa täppi. Nimelt on mul äärmiselt rasune peanahk ja see šampoon puhastab tõesti hästi. Pärast pesu on mõnus värske ja kerge tunne. Oma osa on siin kindlasti ka piparmündil, mis peanaha veidi õhetama paneb. Kuigi šampoon on hästi sügavpuhastav, see ometigi juukseid ei kuivata. Need on hästi kammitavad ja pehmed. Seda, et juukseid oleks peas nüüd rohkem, ma öelda ei julge ja üle neid lugeda ei jõua. Küll on peanahk paremas seisus ja see mõjub kindlasti ka juuksekasvule hästi. Tulemus on minu meelest isegi parem, kui nahaarsti poolt soovitatud Ducray šampooniga (125ml 18€).     
 
Cliniscalp palsam keemiliselt töödeldud juustele
300ml 22,90€ LINK
Mis mulle selle palsami juures meeldib on see, et seda võib, õigemini lausa peab kandma ka peanahale. Seda, et juuksed seepärast kiiremini pesu vajaksid karta ei tule, palsam on kerge koostisega ja tuleb loputades kergelt maha. Peanahk jääb mõnusalt õhetav ja juuksed pehmed. Niisutust saavad kuivad juukseotsad samuti parasjagu. Igati väärt toode ja kuigi ma jällegi paksemat patsi ei oska näha, on tunne hea ja juuksed püsivad kaua puhtad.

On ka paar asja, mis mulle nende kahe pudeli juures ei meeldi. Esiteks pakend. Pudelid on kuidagi liialt kõvast plastikust ja mida tühjemaks need saavad, seda rohkem mõlki tõmbuvad. Nägin kurja vaeva, et need pildistamiseks õhku täis pumbata, päris vormi ma neid ei saanudki. Teiseks hind. Isegi kui mu juuksed muutuksid veidi lopsakamaks, ma ei tea, kas oleksin nõus pudeli šampooni eest üle 20€ välja käima. Olen kuulnud, et juuksehooldustoodete mõju võib märgata alles kolme kuu möödudes, nii et efekti saavutamiseks tuleks soetada kindlasti rohkem kui üks pudel... Keda hind ei morjenda, neile julgen tooteid soovitada küll, eriti neile, kes hädas rasuse-sügeleva peanahaga. 

Kõiki Cliniscalp tooteid ja komplekte saab uurida SIIT.


Kas olete Joico tooteid kasutanud?
Millistest toodetest olete abi saanud juuste väljalangemise korral?
Tänaseks kõik, olge armsad!


Photo: source

No comments:

ShareThis