arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

16/12/2014

Arvustus // Lush / Little Snow Fairy kingipakk



Tahtsin kiiresti-kiiresti sellest kingipakist teile juttu teha, sest veidi veel ja need on poest läinud - Lushis on kingikomplektid saadaval vaid enne pühi. Ei meeldi mulle blogis rääkida asjadest, mida teie soetada ei saa. 

Igal aastal enne jõule on nii ilu- kui ka paljud muud blogid üle maailma täis pilte lahedatest Lush´i kingipakkidest - neis on midagi nii toredat, natuke lapsemeelset ja armast, et igaüks tahaks endale mõnda naljakat vannipommi või suhkrumagusat dušigeeli.  Pühade perioodil läheb alati aeg nii ruttu, et kuigi ma olen ammu tahtnud endale mõnda karbikest tellida, on selleks ajaks, kui ma lõpuks otsustan valima hakata, need juba müügilt kadunud. No ja ega ma tegelikult niikuinii ei suudaks valikut teha, erinevaid kingipakke on seal üle kahekümne. Sellel aastal aga läks nii, et armas Lush otsustas minu eest ja saatis mulle proovimiseks selle toreda roosa paki. Ja mul on nii hea meel, et selleks osutus just "Little Snow Fairy", see meeldib mulle hullupööra ja sobib ka siia blogisse imehästi. :) 
Mulle meeldib, et Lushi kingipakid on nii armsasti pakitud, no niimoodi, et on kohe näha - oma kätega tehtud.
Armastangi Lushi juures just seda, et kõik on käsitöö, natuke lopergune ja väga armas. :) 
Roosas pakis on armas väike Snow Fairy dušigeel ja salapärane Fun - neli ühes voolitav ja kommi järele lõhnav mass. :)

Kingipaki saab endale soetada 11,65€ eest SIIT, aga tooted on saadaval ka eraldi.

 Snow Fairy dušigeel
5,10€ LINK
Mul on sõna otseses mõttes alati suu kõrvuni terve selle aja, mil ma seda geeli kasutan - see lõhnab nagu puhas rõõm. :D Pudelisse oleks justkui pistetud tonn roosat suhkruvatti, 100 kilo kõige magusamat mullinätsu ja kõikide maailma kommipoodide lõhnad. Kuigi aroom on väga magus, ei ole see ometigi ülepakutult lääge, seda mahendab mõnus puuviljane järelnoot. Täpselt sama moodi lõhnab Lush´i Bubblegum huulekoorija, mida ma armastan. Erkroosa geel on hästi paks, see lausa kukub tükkidena nuustikule ja vahutab hullupööra. Selles on suurel hulgal siniseid säravaid osakesi, mis mulle tundub, sulavad kiirelt, sest nahalt ma neid hiljem ei tuvasta. Jumal tänatud, ma veidi kartsin, et väljun duši alt sinise sillerdava jõulukuulina. Peseb dušigeel naha korralikult puhtaks. Erilist niisutust see ei lisa, kuivema naha omanikud vajavad arvatavasti hiljem veidi kreemitamist. Geel sobib ka juuste pesemiseks, mida ma proovinud ei ole ja usun, et ka ei hakka, sest dušigeelina meeldib see mulle liiga palju ja šampoone on vannituba niikuinii ääreni täis. 
p.s.See särav dušigeel on saadaval vaid jõulude eel, nii et kes piisavalt kiire ei ole, peab ootama terve aasta, et sellele näpud taha saada. 

Fun - neli ühes
6,85€ LINK
Niipea, kui ma seda roosat juppi nägin, teadsin kohe, mis ma sellest voolida kavatsen - loomulikult roosa puudli! Mul ei ole kahjuks ette näidata pilti, kui toode veel pakendis oli, aga keda huvitab, siis SIIT postitusest saab piiluda. Oi, kui palju nalja sai selle voolimise käigus! Ma ei olnud ju aastaid käte vahel kedagi vorminud ja alguses ei tulnud ikka mitte midagi välja. Jumal tänatud, et ema oli külas, kui nikerdama asusin, temal on seda voolimisannet ikka tunduvalt rohkem. Nii naersime neid jalgu, mis ma alguses puudlile alla tegin, nagu väikesed roosad inimjalad. Ega see mass olegi mõeldud nii filigraanseks voolimiseks, natuke on raske tükke üksteisega kokku sulatada, jalad kipuvad alt pudenema ja pea otsast veerema. Kindlasti on palju lihtsam näiteks notsut meisterdada - väiksed kõrvad, jalad ja kärss kerest välja pigistada ja saabki koos magusasti lõhnava kärsaklasega vanni hüpata. Aroom on  sellel roosal massil päris kõva, nii tuba kui käed lõhnavad veel tükk aega peale voolimist magusasti. Ja kui sellega pesema asud, on vannituba mõnusat puuviljast kommilõhna täis! Fun´iga saab pesta nii keha kui juukseid, kasutada seda vannivahuna ja pesta isegi riideid! No selle jaoks ma oma puudlit kindlasti kasutada ei raatsi, võib-olla siis, kui mul oleks roosa kašmiirkampsun... Ühe jalaga sain vanni ilusti vahtu ja kahe teisega terve keha seebitatud. Kolmandaga sain juuksed puhtaks ja nüüd ta mul jalutuna vapralt järgmist korda ootab - väike tubli koer! :)  
 Proovisin Fun´iga ka nägu pesta, kuid veidi on see õrnale nahale siiski liiga kuivatav. Kehale sobib aga väga hästi ja nahk saab krudisevalt puhtaks. Olin üllatunud, et ka juuksed jäid täiesti mõnusad ja pehmed ning isegi volüümi lisas see roosa jupp päris tublisti.

Veel üks hästi lahe asi Lushi toodete juures on need väikesed kleebised, kus kirjas kes ja millal toote valmistas. Ma kujutan täitsa ette, kuidas Ben roosat sädelevat geeli pudelisse villib...
 või kuidas Callum roosat kommilõhnalist massi sõtkub... :)
Lush´i kingipakkidega on võimatu mööda panna, ma ei kujuta ette kedagi, kelle nägu särama ei lööks, kui ta jõuluvana kingikotist mõne nendest leiaks. Sobivad nii lastele kui lapsemeelsetele. Mina olen väga vaimustatud! :)
Kõikide Lushi kingipakkidega saab tutvust teha SIIN.


Kas olete mõnda Lushi jõulutoodet proovinud või mõne kingipaki soetanud?
Tänaseks kõik, olge armsad!

4 comments:

  1. Oh need Lushi tooted tunduvad nii imelised, pole kahjuks saanud võimalust veel neid proovida, sest Tartus neid ei müüda :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kahjuks jaa, Tartu poodi meil enam ei ole, aga netipoest saab ka tellida. ;)

      Delete
  2. Ja minul oli jällegi suu kõrvuni terve aja kui ma seda postitust lugesin! No nii vahvasti ikka kirja pandud :D Ma kujutasin seda nii hästi endale ette, kuidas sa roosat puudlit kodus voolisid, hehe :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oijah, no käed ei tee üldse seda, mida vaimusilmas ette kujutan, peaks kohe tihemini seda voolimist harjutama, väga mõnus tegevus iseenesest, no ja nalja saab ka. :)

      Delete

ShareThis