arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

21/12/2014

Avon // Foot Works makadaamiapähkliga jalahooldus



Avon´i jalahooldustooted on mulle alati meeldinud - kreemid on mõnusalt niisutavad ja sarjades on alati hästi mitmeid huvitavaid tooteid alates jalamaskidest ja lõpetades spets koorijatega jalgade jaoks. 
Sain Avon´ilt proovimiseks nende uue makadaamiapähkliga jalahooldussarja, mis sobib oma jõulukringli lõhnalise sisuga just väga hästi talviseks jalapoputuseks. 
Lõdvestav jalavann
4,70€
Lõhn on kõigil kolmel tootel tõesti äärmiselt meeldiv. Neile, kes eelistavad  piparmündisemat ja värskemat jalahooldust võib see magus pähkline aroom ehk ülepakutuna mõjuda, kuid mulle meeldib vägagi.
See on selline soe ja vaniljene - paneb suu vett jooksma ja tekitab õdusa tunde.
Viimasel ajal ei ole ma jalavanne enam teinud, aga kui töötasin riidepoes, kus tuli pikki tunde jalgadel seista, oli see mul hästi tihe õhtune rutiin. Peale vanni on jalad nagu uued - väsimus kaob ja nahk on nii pehme.  Kellel on spetsiaalne mulli-jalavann, neil on muidugi eriti vedanud, aga ka tavalises kausis saab igati mõnusa elamuse. Olen kasutanud erinevaid jalavannisoolasid, sellist vedelal kujul leotajat proovisin esmakordselt.  

See pärlmutrine vedelik vahutab päris tublisti, elektrilises jalavannis seda arvatavasti kasutada ei saakski - lööb vahu lakke! Ühest väikesest korgitäiest täiesti piisab, et muuta vesi hästilõhnavaks ja pehmeks. Jalad on peale vannitamist siidised ja mõnusalt lõdvestunud. Kes jalavanne tihedalt teevad, neile kindlasti vannivette igati tore lisand. 
Jalakoorija
4,70€
Kasutan seda koorivat kreemi igal vanniskäigul hea meelega, aga mitte selle tõhusa toime pärast, vaid see lihtsalt lõhnab nii hästi, et ma tahan sellega ennast kokku määrida. Ma oleksin jah soovinud, et kreem oleks veidi karmim, jalad kannataksid selle välja küll. Võrdleksin seda keskmise tugevusega kehakoorijatega, vabalt võib sellega tervet keha hõõruda, jalataldadele jääb aga veidi nadiks. Nahk jääb muidugi mõnusalt pehme ja hästi lõhnav nagu ikka peale koorimist. Tegu on pigem sellise n.ö. rituaalse tootega, millega mõnusalt vannis endale aega pühendada kui et paksenenud nahaga võidelda. Aga nagu ütlesin, kasutan hea meelega. Eks ma suvel kargan karmimalt kandade kallale, talvel võib neil villase soki sees puhata lasta. :)   
Niisutav kreem
4,70€
See kreem jõudis minu aasta lemmikute postitusse SIIN. Niisutab täpselt sama hästi, kui teisedki Avoni jalakreemid, aga lõhn trumpab kõiki üle. Isegi Dexter ronib alati oma pesast välja ja keel hakkab käima, kui selle kreemiga toimetama hakkan ning pärast pean kindlasti sokid jalga tõmbama, vastasel juhul on käimine võimatu - ta lihtsalt ripub mul jala küljes.
No kes siis ei tahaks creme brulee maitselisi jalgu nosida. :)
 Igatahes, kui olete jalakreemi otsingul, siis see on tõesti just talviseks ajaks väga hästi sobiv, niisutab piisavalt, jätab naha nii pehmeks ja lõhnab soojalt ning õdusalt. Mulle meeldib ka, et kreem ei ole tavapäraselt valge, vaid veidi beežikas, meenutades karamellijäätist...
Hetkel kehtivas kataloogis on kõigi kolme toote hinnaks 2,29€. 

Kas olete Avoni jalahooldustooteid proovinud?
Millised on teie lemmikud?

Praeguseks kõik, olge armsad!


Photo: source

4 comments:

  1. Sul on nii armas ja kihvt blogi. :)
    Su pildid on alati kvaliteetsed ja läbi mõeldud, näha kohe, et oled hingega asja juures :)

    Edu ja ilusaid pühi!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suur aitäh, Mai-Liis! :) Sulle samuti kauneid jõule!

      Delete
  2. Taaskord väga tore postitus! :)
    Ma ei tea kas saan õieti aru, aga oled kasutanud neid pilte tehes mingisugust lisa valgust? Kui jah, siis kust ja mis hinnaga? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa, tellisin paar LED pirni siit: http://www.ledpood.ee/led-pirn-13w-k%C3%BClm-valgus-e27 ja proovisin päris pimedas pildistada. Eks ma pean ikka mingid softboxid ostma, sest praegu on tulemus justkui välguga pildistatud ja see mulle eriti ei istu. :)

      Delete

ShareThis