arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

28/12/2014

Jõulukingid 2014!



Jõulud saabuvad alati nii äkki ja saavad ka sama ootamatult läbi. Natuke on kurb, aga tegelikult kestab mõnus pühademeeleolu ju aastavahetuseni välja, kuusk on toas ja jõulukingid-maiustused mööda maja laiali, aina imetle ja pista põske. Loodan, et teie pühad möödusid ka mõnusasti koos teile kallite inimestega ja no jõulumeeleolu oli kindlasti kõigil südames, sest LUMI tuli ju maha! Mul oli nii hea meel, parim jõulukink maailmas! Muid kingitusi ma ei oodanudki, aga ikkagi nihverdasid päkapikud kuuse alla mõned armsad asjad ja lemmikuimad maiustused...
Kuigi Marc Jacobs´i Daisy Dream tualettvesi oli mu pühade-eelses soovide listis, tuli see kaunis karp mulle nii suure üllatusena ja tekitas sellise eriti eleva meeleolu, justkui oleksin jälle väike laps, kellel süda taob suurest põnevusest, kui ta tõmbab kingipakist välja midagi,
mida ta lootagi ei osanud. :)  
Daisy Dream´i pudel on üks ilusamaid, mida olen näinud, nii armas ja samas karge. Lõhn on nii minulik, seda ütlesid kõik, kellele pudeli nina alla pistsin. Selles on parajalt puuvilju, lilli ja natuke puitu.
Komplektis olid ka dušigeel ja kehakreem, mõlemad nii ilusates helesinistes karikakardega tuubides...
Dorise küpsised on minu lemmikud. Kaneeli-õunamaitseline variant sobib jõuluks suurepäraselt.
Nüüd on mul olemas pisikesed kausikesed kuhu panna näiteks dipikastmeid, võileivamäärdeid vms. Mul on samast sarjast veel mõningad lauanõud, mis said nüüd täiendust. Aaastavahetusel ehk pistan neisse juba midagi põnevat.
Toffifeest on alati rohkelt rõõmu...
Ma olen juba pikemat aega plaaninud proovida ise komme teha, nüüd ei ole enam ühtegi vabandust, sest jõuluvana tõi selle toreda helelilla silikoonvormi, nii armas...
 
Jõuluvana on väga täpselt kursis minu muffinimaaniaga ja rõõmustas mind selle maailma armsaima kruusiga, mis oli peidus muffineid täispikitud plekktoosis. Kruusi alt piilub ka köögirätik ja muidugi - muffiniga! :)
Need klaaskommid on lihtsalt maailma lahedamad...

Isuäratav vannipomm, mida ei raatsi üldse vanni sulama viia...
Meie kitsekestega jõulupuu...
Lindt´i šokolaad on tõesti hea, see sulab suus nii mõnusasti.  
Sellest Soap&Glory kinkekomplektist olen suures vaimustuses. Lõpuks saan nende paljukiidetud tooted ära proovida. Kõik näeb just nii lahe välja ja lõhnab nii hästi, kui ma ette kujutasin. Jube kahju, et Soap&Glory´it Eestis ei müüda, ka ei ole ma leidnud ühtegi netipoodi, mis neid siia toimetaks.  
Mahukas kosmeetikakott on nii pehmest, justkui nahalaadsest materjalist...
Kotist tulid välja roosa pall-nuustik ja lahedasse triibulisse siidpaberisse mähitud väikesed pudelid-tuubid... 
Käte -ja jalakreem...
kehavõi ja dušigeel...
kehakoorija ning šampoon...
Ükski jõul ei möödu ilma Ferrero Rocher´ta... 

Dexter oli oma esimestest jõuludest väga vaimustatud. Jõulupuu kokkupanekul (meil on plastikkuusk) oli ta suur "abimees", ta on nii uudishimulik ja topib oma aina pikemaks venivat nina igale poole. Alumistele okstele jäidki sellel aastal lambid-ehted panemata, sest Dex käib neid aeg-ajalt nätsutamas. Oma kingitustelt rebis ta just nii suure õhinaga paberi ümbert, kui arvata oli - ta on nimelt hull kõige järele, mis on paberist. Jõuluvana tõi talle uue aseme, vanast oli ta lootusetult välja kasvanud, nüüd saab oma keppjalad välja sirutada. Narmaskäppadega karu sai valitud silmas pidades Dexteri teist maaniat, mis on vaiba narmad, loodetavasti jätab ta need nüüd rahule. :) 

Kuidas teie pühad möödusid ja mida põnevat kingituseks saite?
Tänaseks kõik, olge armsad!

17 comments:

  1. Sul on jõuluvanaga eriti vedanud! :)
    Ja ei saa mainimata jätta, et Dexter on nii armas kutsu. Eriti kihvt oli lugeda tema "nätsutamisest" :D

    ReplyDelete
  2. Alati imetlen su pikkasi ja põhjalikke postitusi. Tean ise kui palju võtab ühe postituse kirjutamine, kõik need pildikesed ja tekstikesed nende peal. Oeeeh, lihtsalt niiii tubli ja ilus! Vaev tasub ära! :)
    Ilusat vana-aasta lõppu sulle! :)

    http://kristiremmik.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh Sulle armsate sõnade eest ja toredat aastavahetust Sullegi!

      Delete
  3. Valged nõud on ka minu maania :) Ja muidugi muffinitega karp ja kommivorm on just see mille üle oleksin isegi rõõmustanud. Ise see aasta jõuluvanat kingisoovidega ei koormanud, panin rohkem rõhku emotsioonidele ja hetkedele mida pakkusid lähedased ja sõbrad :)
    Sulle aga head vana-aasta lõppu ja ideederohket uut aastat!
    Kaire

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh Kaire, Sulle ka mõnusat aastavahetust! :)

      Delete
  4. Happy Holidays! Great post :)

    ReplyDelete
  5. Nii armsad kingid - nagu Muffini eri! Soojad tervitused Tartusse!

    ReplyDelete
  6. Need kitsekesed jõulupuul on imeilusad! Ja kui see saladus ei ole, kust jõuluvana need pisikesed kausikesed endale soetas - mulle kuluks ka need ära. :)
    Muidu narmaste närimise osas - passi peale ja keela, kui hakkab närima ning paku midagi muud närimiseks (kasvõi siis mänguasi), meie saime kuidagi niimoodi jagu sellest.. Kõige targem ongi aga hoopis pakkuda asendustegevust/asju närida. ;) Ilmselt ei jää see narmaskaru teil viimaseks, vaid tuleb varsti asendada. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kausid on Maximast. :) Dex teab väga hästi, et ta ei tohi narmaid lutsutada, aga ta hiilib salaja kööki või tuppa, kus kedagi ei ole ja... Kui ta on kahtlaselt tasa, siis on selge, et ta on jälle narmaid nosimas. :) J asendada ei suuda neid vist isegi see mõmmik, need narmad ei ole üldse nii maitsvad kui vaiba omad. :D

      Delete
  7. Kõik kingitused on väga armsad ja tõesti eranditult sinulikud! Eriti nunnud on kõik muffiniasjakesed ja see parfüümipudelike! Sul on tõesti hea jõuluvana olnud, ju oled ise ka väga hea laps olnud :)

    ReplyDelete
  8. Mulle nii meeldib, kuidas sa asju üles pildistad. Parfüüm on muidugi parim kingitus maamunal. Neid ei ole kunagi palju! Ilusat aasta lõppu!

    http://alexandralovesbeauty.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. Minul hoopis selline küsimus, et mis kaamerat ja objektiivi kasutad? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kaamera on Canon 600D ja objektiiv Canon´i 50mm f/2,5 Macro.

      Delete

ShareThis