arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

09/12/2014

Uut // Lush, Schwarzkopf, Sanitelle, Dessata, Matrix, Kérastase, L´Oreal Professionnel, BH Cosmetics, LYXO, Revlon, Invisibobble, REF, Tangle Teezer, Living Proof, Maybelline & Avon




Olen olnud ametis ühe pika ja aeganõudva postusega ega ole seepärast saanud mahti tükk aega uusi tooteid üles pildistada. Nüüd on neid kogunenud päris suur posu ja kraamisin nad kõik lagedale, kes oli juba otsapidi kosmeetikakotis, kes vannitoas ja püüdsin selle nigela valgusega nad pildile saada. Kõige valgemad tunnid läksid kaduma, sest käisin Dexteriga vaktsineerimas ja kiipi registreerimas. Nüüd saan ta lõpuks omapäi õue lasta, kui ka hulkuma läheb, küll kiip ta koju juhatab. Nali muidugi, haha. :))  Veel üks kaitsesüst ja siis võime lõpuks kutsikakooli minna, ei teagi, kes seda rohkem ootab, Dexter või mina.
Kuigi mul sellel aastal pühademeeleoluga probleeme ei ole - jõulutunne oli peal juba keset novembrit, siis need AVON´ilt saabunud tooted andsid sellele veelgi hoogu juurde. Lumememme vannivaht, idamaiste vürtsidega dušigeel ning mee ja jõhvikatega šampoon lõhnavad nii jõululikult kui üldse võimalik. Kavatsen täna kogu kupatusega vannitoas mõnusa olengu korraldada. :)
avon mrs frosty
Olen teile Schwarzkopf´i Miracle Oil roosiõliga šampoonist-juukseõlist juba ka varem kirjutanud. Kasutasin nende proovisuuruses tooted tilgatumaks ja armusin mõlemasse. Olin täna tõesti ülirõõmus, kui sain ILUKUTSE poelt toreda kingipaki, kus sees just need kaks roosat lemmikut, lisaks veel pehme tutimüts! Aitäh!
schwarzkopf oil miracle
Ka SALON24 üllatas armsa kingitusega. See on kindla peale kõige ilusam Tangle Teezer - toredas pühadehõngulises karbis ja särab kui jõulukuul. Mul on nii hea meel, et sain TT-i lõpuks ära proovida. Ka Living Proof juukselaki testimist ootasin põnevusega, et kas on tõesti nii hea, kui kuulnud olen. Aga sellest juba homme. :) 
tangle teezer

Mul oli nii hea meel, kui minuga võeti ühendust TOP BEAUTY e-poest - mul ei olnud aimugi, et ka Eestist saab nüüd soetada Revloni tooteid. Peale Revlon ColorStay jumestuskreemi, mille headuses ma juba varasemalt olen saanud veenduda ja mida pildil millegipärast ei ole :) saatsid nad mulle veel minu jaoks tundmatu firma BH Cosmetics tooteid, erinevaid juuksekumme, L´Oreal Professionnel šampooni, mida olen juba tükk aega kasutanud ja mis on super, Dessata juukseharja ning firma REF juuksehooldustooteid, millest ma samuti ei ole midagi kuulnud. Väga põnev!  
invisibobble
 
Veel üks hästi tore karbike, mille üle mul väga hea meel on ja mille sisu ma kohe kasutama hakkasin. Selle saatis mulle käte desinfitseerijaid pakkuv firma SANITELLE. Kõige rohkem meeldib mulle see pastakakujuline pritsuga kätesprei - hea käekotti pista ja näeb tore välja. Sanitelle tooteid leiab näiteks R-kioskist, Statoilist ja Maksimarketist. Praegusel viiruste hooajal must have!
sanitelle

Selle armsa kingipaki peale lõin ma rõõmust käsi kokku - minu esimesed LUSH´i vannitooted! Lush pakub igal aastal enne pühi müügiks toredaid kingipakke, igas hinnaklassis ja üks lahedam kui teine. Minu roosast karbist, millel nimeks Little Snow Fairy tulid välja nende nr.1 jõulutoode - dušigeel, mille järgi karbike nimegi sai ning väga põnev roosa plastiliini laadne jupp, millest saab vormida erinevaid kujukesi (ma juba tean, kelle ma sellest voolin) ja nendega dušši alla hüpata, pead pesta, vannivahuna kasutada või isegi riideid pesta - uskumatu! Kellel veel mõni jõulukink puudu, siis piiluge kindlasti Lush´i kingipakke SIIN.      
lush christmas

Hommikul, kui selle postituse kirjutamisega algust tegin, jõudis kuller minuni veel kaks pakki toimetada. Ma olen ikka uskumatult hea laps olnud! :) Esimene pakk oli nii raske... see tuli L´OREAL BALTIC´ust. Pakis oli ilmatul hulgal juuksehooldustooteid brändidelt L´oreal Professionnel, Kérastase ja Matrix. Kõik pudelid näevad  üliluksuslikud välja ja säravad üksteise võidu. Nii ilus!
l´oreal professionnel
Teine armas pakk sisaldas nii toredat üllatust - rõõmustage kõik, kes ootasid MAYBELLINE  Baby Lips´e Eestisse, uuel aastal on need saadaval! Juhhuuu!!!! Sain proovimiseks kolm toredat tuubi. Roosa pistan kindlasti teile jõululoosi kingipakki. Kollase, ilma värvita Intence Care lubasin lapsele (kui 18 aastast võib lapseks nimetada) jah, mehed soovivad ka beebipehmeid huuli. :) Kolmandat, kirsimaitselist Cherry Me palsamit olen juba ammu tahtnud proovida ja kindlasti kirjutan temast ka varsti pikemalt. Roosast Pink Punch´ist tegin juttu SIIN. Tasub ennast kurssi viia, milline Baby Lips esimesena poeletilt haarata. :) Maybelline uuel, eestikeelsel kodulehel SIIN loositakse muide välja lausa 200 palsamit ja lisaks igasugu muid lahedaid auhindu, tasub osaleda!    
maybelline baby lips



Kas olete mõnda neist toodetest proovinud või on plaanis proovida?

p.s. Homme (kuigi Twitteris hõikasin, et täna) avaldan selle hullumeelselt pika postituse, mida olen juba vähemalt paar nädalat nikerdanud. Ma nii loodan, et teile meeldib, nägin sellega ilmatumalt vaeva. See võtab pidulikult kogu aasta kokku. :)
Ja ärge unustage New Yorkeri kinkekaartide loosis osaleda SIIN.
Tänaseks kõik, olge armsad!

11 comments:

  1. välismaa pakkides olen seda babylips mündi ja niisutavat kasutanud, keskmiselt hea. veidi jättis liiga rasvase koostise huulele. a midagi uut ja omapärast.

    ReplyDelete
  2. Wow, kui palju uut kraami :D

    ReplyDelete
  3. Kerastase juuksehooldusvahendid on head, neid olen proovinud (küll teist sarja, aga usun, et Sulle saadetu on ka sama hea). Teiste toodete kohta - no idea :) Ootan põnevusega Sinu kommentaare ;)

    Tervitustega,
    Terje / www.todaysfavorites.com

    ReplyDelete
  4. Väga lahe - jään kommentaare ootama. Eriti ootan juuksehooldustoodete arvustusi :)

    ReplyDelete
  5. Huh, kui palju põnevaid asju, kuidas Sa need kõik ära kasutada jõuad? Ma vist elaks nende asjade otsas aasta aega või kuni säilivusaeg lõppema hakkab :D Ootan suure huviga juuksehooldustoodete arvustusi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Juuksehooldustooteid kulub kõvasti, sest pesen pead pea iga päev. :)

      Delete
  6. Sa oled tõesti hea laps olnud, silme eest võttis kirjuks :)

    ReplyDelete
  7. Nii palju häid asju. Kuidas tahaks kaa :) Aga BHCosmetics kasutavad youtube-i populaarseimad blogijad oma meigi tegemistel ja olen ainult häid sõnu kuulnud sealt. Tahaks isegi kõike siin olevaid asju proovida :) Ja jään arvustusi ootama nende kohta! :)

    ReplyDelete
  8. Mina torman küll Revlonit nüüd ostma :)

    ReplyDelete

ShareThis