arvustused sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine retseptid sinine arvustused sinine

29/12/2014

Uut // Maybelline, Skin79, Mizon & Kitoko



Pühade eel jõudsid minuni mõned uued tooted, millest ei ole jõudnud teile veel rääkidagi. 
Veidi enne jõule sain ma ühe äärmiselt armsa kingituse, mis mulle lausa heldimuspisara silma tõi. Korea kosmeetikat pakkuv e-pood MEON oli mulle kingipakki pannud portsu kosmeetikat, milledest nunts hüljes-kätekreem ja musisuu-huulekoorija läksid jõuloosi, armsa Lindt´i šokolaadikaru, nii-nii pehme lambapoiss Shaun´i (p.s. märtsis jõuab kinodesse Shaun´i täispikk multikas, jeeee!) ja Dexterile piiksuga mummulise kondi, millega ta tüdimuseni ringi tormab, nii armas neist. Olen ära proovinud BB kreemi ja huuleseerumi ning mõlemad jätsid ülihea mulje. Kui olen jõudnud ka kätemaski ja hüaluroonhapet testida, teen kindlasti arvustuse, väga põnevad tooted kõik.   

AFFINAGE ESTONIA, kes tegeleb juuksehooldustoodete maaletoomisega ja müügiga HAIRPARTNER e-poes saatis mulle Kitoko niisutava šampooni ja palsami. Pakis oli ka Kitoko raviõli, mille ma samuti jõululoosi pakki panin, minu õlipudel on alles poole peal, seda jätkub niiiii kauaks. 
 
Päev enne jõule tõi kuller pakikese MAYBELLINE´lt. Mul on alati nii hea meel, kui näen, et kingitus on just neilt - Maybelline uudistooted on kuidagi eriti põnevad. Üsna pea jõuab poelettidele nende järjekordne uus ripsmetušš Lash Sensational, mida ma soovitan kindlasti uudistama minna. Olen jõudnud tušši paar korda proovida ja see on uskumatult hea, tulemus on SUPER!
Erkoranžist kosmeetikakotist leidsin veel aastavahetuseks imehästi sobivad Color Show Be Brilliant glitter güünelakid, väikese Fit Me jumestuskreemi ja hästi pehme puudripintsli.
Ma ei suuda ikka ära imetleda kogu seda lund, mida aina juurde sajab, no nii mõnus.
Mis siis, et päevas peab kolm korda maja eest lund rookima. :)
Tänaseks kõik, olge armsad!

16 comments:

  1. Tead ma arvan, et ma tean sinu blogi edukuse ja kingisaju saladust. Sa oled kodune ega pea käima 8-17 tööl. Sa saad tegeleda päevas üsna hea mitu tunde vaid blogiga. Seetõttu on Sul ka nii põhjalikud ja töödeldud pildid.
    Teiste blogijate suhtes on see üsna ebaaus, sest neil pole sellist aega. Sina saad ka kõige rohkem asju...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sul on täiesti õigus. :)

      Delete
    2. :D Oh seda kadedust.
      Saad tõesti palju kingitusi, kuidas sul nende kasutamisega hetkel lood on? Kas tunned, et oled neisse uppunud ja ei tea, mida kasutada või aega-mööda ikka lähevad kõik käiku? :)

      Delete
    3. Hea meelega paneksin enamuse kingiloosidesse, kui ma ei tunneks, et pean neist arvustusi kirjutama. :) Eks ma ikka kasutan nad ära või siis jagan tuttavatele.

      Delete
    4. Asi pole ju absoluutselt kadeduses. See on lihtsalt tõde!

      Delete
  2. See pole üldse mõeldud halvaga, aga alati kui teed sellelaadse postituse, siis lubad väga paljudest toodetest ka eraldi rääkida, kuid blogisse jõuab tegelikult vaid 1-2 põhjalikku arvustust kogu portsust :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uhh, see on mul pidevalt südamel, et ma ei jõua neid postitusi tehtud. Teen alatasa mingeid nimekirju, aga ikkagi jään omadega jänni. Üks uue aasta lubadustest endale on arvustustega järje peale saada. :)

      Delete
  3. Mis selles ebaaus on? Keegi ei keela, et teised töölt ära tulekis ja ainult blogi pidamisega tegeleksid.
    Pille-Riin'il on lihtsalt õnne :)

    ReplyDelete
  4. Oh.. Kas ma tõesti lugesin esimest kommentaari? Isegi kui see ei olnud halvaga mõldud, tundub see siiski ebaviisakas.
    Kui nende perele nii sobib, et naine on kodune, siis jumala eest las ta olla. Tean paljusi koduseid naisi, kes kirjutavad blogi ja ometi ei ole nood nii armsad ega kutsu lugema. Usun, et Pille-Riini blogi oleks ka siis täpselt sama hea kui ta ka täiskohaga tööl käiks! Ainult, et ilmselt aja tõttu saaks harvem postitusi.
    Võib ka seda blogi pidada tema tööks ja ta teeb seda väga hästi ja suure armastusega. Oleme ausad, et ta saab päris palju tooteid kingitusteks ja mis mõtet on siis veel ise juurde osta. (Kunagi lugesin mingist kommentaarist, kus selle üle kurdeti) ja kuna erinevaid tooteid on päris palju, mida kasutada, siis ta kas kingibki või annab ära. Ja kuna ta kasutab päris mitu toodet korraga, palun kannatust, kui enne arvustust ei tule küll siis tühjade potsikute postituses ikka tuleb. :) ja kui ka siis ei tule, saab alati ju küsida, et mis ta sellest või tollest tootest arvab.
    Pille-Riin, Sina ära lase sellest ennast häirida ja ole sama tubli ja armas edasi. :) üks südantsoojendavamaid blogijaid. :))

    ReplyDelete
  5. Esimese kommenteerija väide, et Pille-Riin saab KÕIGE ROHKEM ASJU ajas küll naerma. Mitu blogijat siin Eestis saavad ikka hoopis kallemaid ja rohkem asju, sest on lihtsalt julgemad küsima. Ja nemad pole veel täisajaga kodused ka. Aga ma neid blogisid sul, esimene kommenteerija, lugeda ei soovita, sest siis lähed sa kadedusest juba päris lõhki.

    Sinule, Pille-Riin, aga aitäh ja rõõmsat 2015!

    Anni.

    ReplyDelete
  6. Saage aru asi pole üldse selles, et ma kade oleks. Olen seda sorti inimene, kes oma arvamuse ütleb välja ja nagu ka Pille-Riin ise ütles on mul õigus. Mul ei ole kahju, et ta saab hunnikutes asju vaid see on tõde. Ma suudan ka ise soetada endale asju, mida vajan ja soovin.
    Kui mul on kellegi peale tunda kadetust siis on see Pille-Riin AGA mitte asjade pärast vaid ikka sellepärast, et ta on selle tee ette võtnud ega pole alla andnud

    ReplyDelete
  7. Oo, need küünelakid kutsuvad küll ostma ja jään ootama seda ripsmetušši ka :)
    Kuna kõik siin juba sinu blogi ka kommenteerivad siis ütlen ka paar sõna sekka. Ütlen ausalt, et oled üks minu suurim lemmik blogi maastikul, sest sinu blogi lugema tulles tekib alati nii soe ja särav tunne, nagu oleks su blogi suure energia ja positiivsusega täidetud(ongi tegelikult) :) Jõudu ja jaksu sulle! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh Sulle, mul on nii hea meel, et blogi Sulle meeldib! :))

      Delete
  8. Ootan kõige enam selle BB kreemi postitust, kuna Meon mulle selle sämplit saata ei saanud. Hülauroonhape on mul endal olemas: väike soovitus, kui näole panna ei soovi, proovi vahelduseks ka kehale. Tõeline beebipepu ;)

    ReplyDelete

ShareThis